Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Naanaa2
    31. Listopad 2015. 11:14

Mary36, hvala ti. Citala sam iskustva drugih bas s tim aspiratorom. Znas li mozda koja mu je otprilike cijena?

Mary36
    31. Listopad 2015. 11:16

Negdje oko 160 kn, dosta ali se isplati. Vidjet ćeš da će vam puno značiti, stiže zima i zaštopani nosići!

plavojka
    31. Listopad 2015. 14:06

Ja sam aspirator za nos na usisavac kupila u baby centru za 120kn!

nenana
    31. Listopad 2015. 16:03

Mi isto imamo arainna aspirator, odličan je! Mi isto prvo usisavanje nismo znali da li bi ili ne..bojali smo se, daj ti, neću, daj ti-neću, pa probamo na sebi i skužimo da nije ništa strašno..mali se sad navikao na to i uopće nemamo problema..čim čuje usisavač smiri se :)

Danas smo bili u Maksimiru tri sata, on je lijepo spavao i uživao a mi šetali i popili kavicu! predivan jesenski dan! da ih je bar još!

Naanaa2
    31. Listopad 2015. 17:40

Evo smo kupili ariannu pa cemo veceras probat. Samo mi vi koje ste ga vec koristile recite dal bebacima onaj kraj stavite bas u nos? Jer svekrva mi kaze da se samo prisloni na gornju usnu uperen u nosnicu jer je inace prejak. Pa sad ne znam. I na koliko dugo to usisavate? I koliko cesto ga koristite?

Mary36
    31. Listopad 2015. 18:51

Naanaa2

Evo smo kupili ariannu pa cemo veceras probat. Samo mi vi koje ste ga vec koristile recite dal bebacima onaj kraj stavite bas u nos? Jer svekrva mi kaze da se samo prisloni na gornju usnu uperen u nosnicu jer je inace prejak. Pa sad ne znam. I na koliko dugo to usisavate? I koliko cesto ga koristite?

Trebaš staviti u nosnicu, ne baš gurnuti ali prisloniti da. Jače će povući ako drugu nosnicu začepiš prstom. Mi smo čistili nekoliko puta dnevno dok je bila prehlađena. Vidjet ćeš koliko je potrebno, kad se nos opet zaštopa ponovno čišćenje. Ne trebaš dugo usisavati, povuče dosta brzo.

kris555
    31. Listopad 2015. 18:05

Ovak kaj se tice marame, kupila sam ju u mulleru kao sto sam napisala, pise da se moze koristit od rodjenja, noge mu budu ko zabici i kolko sam cula treba bit u tom polozaju tj. Ne steti kukicima al opet ne znam. 
    Mi koristimo aspirator kaj ide na usisavac, bebi uopce ne place i lijepo mu izvuce van smrklje al mi i dalje hropce, ja mu gurnem u nos i malo mu okrecem to da iz svih smjerova povuce..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI