Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    31. Listopad 2015. 11:16

Negdje oko 160 kn, dosta ali se isplati. Vidjet ćeš da će vam puno značiti, stiže zima i zaštopani nosići!

plavojka
    31. Listopad 2015. 14:06

Ja sam aspirator za nos na usisavac kupila u baby centru za 120kn!

nenana
    31. Listopad 2015. 16:03

Mi isto imamo arainna aspirator, odličan je! Mi isto prvo usisavanje nismo znali da li bi ili ne..bojali smo se, daj ti, neću, daj ti-neću, pa probamo na sebi i skužimo da nije ništa strašno..mali se sad navikao na to i uopće nemamo problema..čim čuje usisavač smiri se :)

Danas smo bili u Maksimiru tri sata, on je lijepo spavao i uživao a mi šetali i popili kavicu! predivan jesenski dan! da ih je bar još!

Naanaa2
    31. Listopad 2015. 17:40

Evo smo kupili ariannu pa cemo veceras probat. Samo mi vi koje ste ga vec koristile recite dal bebacima onaj kraj stavite bas u nos? Jer svekrva mi kaze da se samo prisloni na gornju usnu uperen u nosnicu jer je inace prejak. Pa sad ne znam. I na koliko dugo to usisavate? I koliko cesto ga koristite?

kris555
    31. Listopad 2015. 18:05

Ovak kaj se tice marame, kupila sam ju u mulleru kao sto sam napisala, pise da se moze koristit od rodjenja, noge mu budu ko zabici i kolko sam cula treba bit u tom polozaju tj. Ne steti kukicima al opet ne znam. 
    Mi koristimo aspirator kaj ide na usisavac, bebi uopce ne place i lijepo mu izvuce van smrklje al mi i dalje hropce, ja mu gurnem u nos i malo mu okrecem to da iz svih smjerova povuce..

Igorovabebica
    31. Listopad 2015. 20:30

Mi smo kupili jedan aspirator u ljekarni, na kutiji je mali slonić, ali ne znam kako se zove, muž je kupio... mali je vječno vrištao kada smo mu ga usisavali dok je bio prehlađen... srce mi se kidalo... i vidim da sam radila pogrešno-uvijek sam mu gurnula u nosnicu... sada me tako preplavila tuga da ga je očito jako boljelo... nisam znala da moram prisloniti o nosnicu, iako mu ja nisam sada to gurnula, ali opet... a da ne spominjem ležaljku ili hranilicu-mali neće biti ni pet minuta u njoj, ali zato voli biti na podu i mi mu postavimo jastuke pa se on penje preko njih... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.