Negdje oko 160 kn, dosta ali se isplati. Vidjet ćeš da će vam puno značiti, stiže zima i zaštopani nosići!
Ja sam aspirator za nos na usisavac kupila u baby centru za 120kn!
Mi isto imamo arainna aspirator, odličan je! Mi isto prvo usisavanje nismo znali da li bi ili ne..bojali smo se, daj ti, neću, daj ti-neću, pa probamo na sebi i skužimo da nije ništa strašno..mali se sad navikao na to i uopće nemamo problema..čim čuje usisavač smiri se :)
Danas smo bili u Maksimiru tri sata, on je lijepo spavao i uživao a mi šetali i popili kavicu! predivan jesenski dan! da ih je bar još!
Evo smo kupili ariannu pa cemo veceras probat. Samo mi vi koje ste ga vec koristile recite dal bebacima onaj kraj stavite bas u nos? Jer svekrva mi kaze da se samo prisloni na gornju usnu uperen u nosnicu jer je inace prejak. Pa sad ne znam. I na koliko dugo to usisavate? I koliko cesto ga koristite?
Ovak kaj se tice marame, kupila sam ju u mulleru kao sto sam napisala, pise da se moze koristit od rodjenja, noge mu budu ko zabici i kolko sam cula treba bit u tom polozaju tj. Ne steti kukicima al opet ne znam.
Mi koristimo aspirator kaj ide na usisavac, bebi uopce ne place i lijepo mu izvuce van smrklje al mi i dalje hropce, ja mu gurnem u nos i malo mu okrecem to da iz svih smjerova povuce..
Mi smo kupili jedan aspirator u ljekarni, na kutiji je mali slonić, ali ne znam kako se zove, muž je kupio... mali je vječno vrištao kada smo mu ga usisavali dok je bio prehlađen... srce mi se kidalo... i vidim da sam radila pogrešno-uvijek sam mu gurnula u nosnicu... sada me tako preplavila tuga da ga je očito jako boljelo... nisam znala da moram prisloniti o nosnicu, iako mu ja nisam sada to gurnula, ali opet... a da ne spominjem ležaljku ili hranilicu-mali neće biti ni pet minuta u njoj, ali zato voli biti na podu i mi mu postavimo jastuke pa se on penje preko njih...
Sortiraj odgovore
Najstariji