Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    31. Listopad 2015. 00:25

Mi imamo tu ljuljacku al isto nece bas dugo bit u njoj, zato sam ja kupila maramu tak da ga mogu u nju ubaciti i da su mi ruke slobodne za obavljat po kuci kaj trebam :)

plavojka
    31. Listopad 2015. 04:29

kris555

Mi imamo tu ljuljacku al isto nece bas dugo bit u njoj, zato sam ja kupila maramu tak da ga mogu u nju ubaciti i da su mi ruke slobodne za obavljat po kuci kaj trebam :)

Sa koliko beba smije u maramu?

Ashley
    31. Listopad 2015. 00:29

Ryanne, već ranije sam napisala da imam relax zibalicu koja me preko dana spašava. Mali je u njoj , gleda u akvarij ili nas  i /ili u njoj kunja/spava. Može se postaviti u nekoliko položaja, mobilna je. Sve u svemu uz nju imam dovoljno vremena za sebe a i maloga uvijek imam na oku. On je također sretniji, jer boravi sa nama, ima uvijek neku zanimaciju.

Ryanne
    31. Listopad 2015. 10:13

Znaci, vecina vas je zadovoljna sa tim lezaljkama. Jedino mi je zao sto su sve do 9 kg nosivosti, a moja vec ima 5,5 kg. Trebala sam je kupiti ranije...

Ali mozda je ipak uzmem. Jer ipak bi me barem par mjeseci spasila.

Mary36
    31. Listopad 2015. 11:03

Ryanne

Znaci, vecina vas je zadovoljna sa tim lezaljkama. Jedino mi je zao sto su sve do 9 kg nosivosti, a moja vec ima 5,5 kg. Trebala sam je kupiti ranije…

Ali mozda je ipak uzmem. Jer ipak bi me barem par mjeseci spasila.

E baš to ti kažem, sve su male. Moja je do 18 kg, tako da probaj potražiti takvu. Kupila sam je u Bubamari u Garden mallu.

Naanaa2
    31. Listopad 2015. 10:39

Cure, moze pomoc. Ne znam vise sto bi i kako pa mozda koja od vas ima savjet.
    Malome se zacepio nosic. Spricali smo fizioloskom pa aspiratorom, i malo kao lakse dise ali kao da mu je smrklj zapeo negdje i dise preko njega pa svira kad dise, ako me razumijete. Kako da mu to rijesimo jer fizioloska i aspirator su pomogli samo malo. Dal da nastavimo dalje s istim pa ce se ocistiti kroz dan dan sve ili sto da napravim? Cak razmisljam da pribjgnem i onom aspiratoru sto ide na usisavac iako mi se ta ideja uopce ne svidja.

Mary36
    31. Listopad 2015. 11:07

Naanaa2

Cure, moze pomoc. Ne znam vise sto bi i kako pa mozda koja od vas ima savjet.
    Malome se zacepio nosic. Spricali smo fizioloskom pa aspiratorom, i malo kao lakse dise ali kao da mu je smrklj zapeo negdje i dise preko njega pa svira kad dise, ako me razumijete. Kako da mu to rijesimo jer fizioloska i aspirator su pomogli samo malo. Dal da nastavimo dalje s istim pa ce se ocistiti kroz dan dan sve ili sto da napravim? Cak razmisljam da pribjgnem i onom aspiratoru sto ide na usisavac iako mi se ta ideja uopce ne svidja.

Preporučam ti baš taj koji ide na usisavač, nama je jako pomogao kad je L bila prehlađena. Jedino nam taj povuče sve iz sinusa...e sad, je da ona pritom vrišti, ali da te utješim ja sam probala na sebi i jako je ugodno! Kupili smo arianna aspirator, imaš ga u skoro svakoj ljekarni.

Mrkvica2
    31. Listopad 2015. 11:11

Pozdrav jesenskim mamama i bebicama.. 

Upadam malo kao pradobranac, ali vi ste sve nedavno rodile pa imate vise iskustva. Naime termin mi se opako blizi i spremala sam torbu za rodiliste, namjeravam roditi na sv.duhu i nisam sigurna jel trebam jednu torbu ili vecu i manju za radaonu. Zasad imam jednu i vodu i papire sam mislila ponjeti u osobnoj torbi. Ako ima koja mama da je tamo rodila neka podjeli iskustvo. Na temi sv.duh nazalost bas nema aktivnih..

Hvala unaprijed 

Oliva4
    31. Listopad 2015. 16:42

Mrkvica2

Pozdrav jesenskim mamama i bebicama.. 

Upadam malo kao pradobranac, ali vi ste sve nedavno rodile pa imate vise iskustva. Naime termin mi se opako blizi i spremala sam torbu za rodiliste, namjeravam roditi na sv.duhu i nisam sigurna jel trebam jednu torbu ili vecu i manju za radaonu. Zasad imam jednu i vodu i papire sam mislila ponjeti u osobnoj torbi. Ako ima koja mama da je tamo rodila neka podjeli iskustvo. Na temi sv.duh nazalost bas nema aktivnih..

Hvala unaprijed 

Pozdrav, evo ja sam rodila prije malo više od mjesec dana na sv.duhu.. što se tiče  torbi ne trebaju ti dvije..ja sam imala jednu i bila je sa mnom u rađaoni..kasnije kad te voze na krevetu u sobu ti jednostavno skupa s tobom pofuraju i torbu..papire obavezno ponesi u ruci il osobnoj torbi jer im to odmah daješ..tražili su me i moju spavaćicu,ali meni je ostala u torbi u autu (jer nisam odmah ponijela torbu sa sobom iz auta) a žurili su se pa su mi uspjeli jedva nać neku svoju (nadam se da  je bila čista )ali imaju opaku nestašicu i posteljine i spavaćica pa preporučam da poneseš odmah svoju..pripremi je negdje prvi vrhu torbe ili u neki posebni pretinac zajedno s ulošcima i jednokratnim gaćicama jer to sestra vadi iz torbe i pomaže ti obući se kad dođeš u sobu iz rađaone..nek ti je pri ruci i voda jer možeš pit dok si u boksu..Moje iskustvo poroda kod njih je super..i babice i doktori su bili prekrasni i podržavajući..Sretno ti i slobodno pitaj ako te još što bude zanimalo ..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI