Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    31. Listopad 2015. 00:29

Ryanne, već ranije sam napisala da imam relax zibalicu koja me preko dana spašava. Mali je u njoj , gleda u akvarij ili nas  i /ili u njoj kunja/spava. Može se postaviti u nekoliko položaja, mobilna je. Sve u svemu uz nju imam dovoljno vremena za sebe a i maloga uvijek imam na oku. On je također sretniji, jer boravi sa nama, ima uvijek neku zanimaciju.

Ryanne
    31. Listopad 2015. 10:13

Znaci, vecina vas je zadovoljna sa tim lezaljkama. Jedino mi je zao sto su sve do 9 kg nosivosti, a moja vec ima 5,5 kg. Trebala sam je kupiti ranije...

Ali mozda je ipak uzmem. Jer ipak bi me barem par mjeseci spasila.

Naanaa2
    31. Listopad 2015. 10:39

Cure, moze pomoc. Ne znam vise sto bi i kako pa mozda koja od vas ima savjet.
    Malome se zacepio nosic. Spricali smo fizioloskom pa aspiratorom, i malo kao lakse dise ali kao da mu je smrklj zapeo negdje i dise preko njega pa svira kad dise, ako me razumijete. Kako da mu to rijesimo jer fizioloska i aspirator su pomogli samo malo. Dal da nastavimo dalje s istim pa ce se ocistiti kroz dan dan sve ili sto da napravim? Cak razmisljam da pribjgnem i onom aspiratoru sto ide na usisavac iako mi se ta ideja uopce ne svidja.

Mrkvica2
    31. Listopad 2015. 11:11

Pozdrav jesenskim mamama i bebicama.. 

Upadam malo kao pradobranac, ali vi ste sve nedavno rodile pa imate vise iskustva. Naime termin mi se opako blizi i spremala sam torbu za rodiliste, namjeravam roditi na sv.duhu i nisam sigurna jel trebam jednu torbu ili vecu i manju za radaonu. Zasad imam jednu i vodu i papire sam mislila ponjeti u osobnoj torbi. Ako ima koja mama da je tamo rodila neka podjeli iskustvo. Na temi sv.duh nazalost bas nema aktivnih..

Hvala unaprijed 

Naanaa2
    31. Listopad 2015. 11:14

Mary36, hvala ti. Citala sam iskustva drugih bas s tim aspiratorom. Znas li mozda koja mu je otprilike cijena?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.