Ryanne, već ranije sam napisala da imam relax zibalicu koja me preko dana spašava. Mali je u njoj , gleda u akvarij ili nas i /ili u njoj kunja/spava. Može se postaviti u nekoliko položaja, mobilna je. Sve u svemu uz nju imam dovoljno vremena za sebe a i maloga uvijek imam na oku. On je također sretniji, jer boravi sa nama, ima uvijek neku zanimaciju.
Znaci, vecina vas je zadovoljna sa tim lezaljkama. Jedino mi je zao sto su sve do 9 kg nosivosti, a moja vec ima 5,5 kg. Trebala sam je kupiti ranije...
Ali mozda je ipak uzmem. Jer ipak bi me barem par mjeseci spasila.
Cure, moze pomoc. Ne znam vise sto bi i kako pa mozda koja od vas ima savjet.
Malome se zacepio nosic. Spricali smo fizioloskom pa aspiratorom, i malo kao lakse dise ali kao da mu je smrklj zapeo negdje i dise preko njega pa svira kad dise, ako me razumijete. Kako da mu to rijesimo jer fizioloska i aspirator su pomogli samo malo. Dal da nastavimo dalje s istim pa ce se ocistiti kroz dan dan sve ili sto da napravim? Cak razmisljam da pribjgnem i onom aspiratoru sto ide na usisavac iako mi se ta ideja uopce ne svidja.
Pozdrav jesenskim mamama i bebicama..
Upadam malo kao pradobranac, ali vi ste sve nedavno rodile pa imate vise iskustva. Naime termin mi se opako blizi i spremala sam torbu za rodiliste, namjeravam roditi na sv.duhu i nisam sigurna jel trebam jednu torbu ili vecu i manju za radaonu. Zasad imam jednu i vodu i papire sam mislila ponjeti u osobnoj torbi. Ako ima koja mama da je tamo rodila neka podjeli iskustvo. Na temi sv.duh nazalost bas nema aktivnih..
Hvala unaprijed
Mary36, hvala ti. Citala sam iskustva drugih bas s tim aspiratorom. Znas li mozda koja mu je otprilike cijena?
Sortiraj odgovore
Najstariji