Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mmama2
    30. Listopad 2015. 19:10

izdoji samo malo da si olakšaš, nikako do kraja

url=https://lilypie.com]

Lela29
    30. Listopad 2015. 19:14

moja malena je danas nemoguca, stalno mi visi na sisi, jede svakih 45 minuta, pa malo histericno place, nema mira...jel moguce da je prezderana, pa je to muci? Danas joj je 12 dana, vec 2 dana nije svoja, al ovo je nesto posebno. Patronazna mu je rekla da joj uvalim dudu, da je ne trpam mlijekom, ne znam sto da radim...

Lela29
    30. Listopad 2015. 20:42

Sinoc buđenje svakih 45-60 min, inace svaka 2 i pol, 3 sata, dan obicno prespava po 4 sata u komadu u vise navrata, danas je cijeli dan mozda 5 sati natukla. Znaci spavanje koma! Strah me da necu imat dovoljno mlijeka, cijeli dan visi na meni.

Ryanne
    30. Listopad 2015. 22:03

Ajme zar moja jedino ne moze izdrzati dulje od 2 sata a da ne jede? A upravo je prosla 8 tjedana...
    Rijetko kad (i to nocu) odspava 3-4 sata. Inace nema sanse. Postala je pravi buco. Hehe. 

Jel ima koja od vas ljuljacku/lezaljku/viper? Mislim da bi mi dobro dosla jer mi mala ne voli lezati, a ne mogu je vise ni stalno nosati. A opet.. te su stvari skupe pa bih htjela cuti misljenja.

Mary36
    30. Listopad 2015. 22:10

Ryanne mi imamo i stvarno nas je spasila. Mislim da bi L stalno bila po rukama da nismo to kupili. Jedino što je većina tih ležaljki mala i bebe ih brzo prerastu, tako da svakako kupi veću ako je imaju. Naša već jedva stane u ovu veliku. Voli u njoj sjediti jer sve vidi, a i voli se igrati u njoj. Pogotovo mi znači kad sam sama doma a trebam nešto skuhati ili prati suđe - nju okrenem da me gleda i dam joj par igračaka pa sve prođe u relativnom miru. Ali vjerojatno ovisi od djeteta do djeteta kako će ležaljku prihvatiti, nama je živi spas.

Oliva4
    30. Listopad 2015. 23:00

Ryanne ja ju imam ali moja ne želi uvijek baš dugo bit u njoj..mislim da je najdulje izdržala 20 min..isto se voli jako nosati i biti na rukama..ali recimo sekina mala je satima znala bit u njoj i super joj je bilo..pa sad baš ovisi od djeteta do djeteta..

kris555
    31. Listopad 2015. 00:25

Mi imamo tu ljuljacku al isto nece bas dugo bit u njoj, zato sam ja kupila maramu tak da ga mogu u nju ubaciti i da su mi ruke slobodne za obavljat po kuci kaj trebam :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.