Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    02. Svibanj 2016. 20:13

A kad si se narucila kojeg dtuma ?' I di ste isli na uzv mozga?!

lady6
    02. Svibanj 2016. 20:56

Naručila sam 18.4. Poslala uputnicu na vinogradski, Klaićevu i Goljak. A uzv mozga na rebru. Zvala sam onaj broj za centralno naručivanje i oni ti daju kontakt od sestre koja naručuje i dobili termin za 4 dana.

Cvarak
    02. Svibanj 2016. 22:10

Super hvala na info!! Znaci moze se poslat uputnica na vise mjesta pa di prije dobijes ides 😜... A uzv vam je pedica rekla da radite?

lady6
    04. Svibanj 2016. 17:46

Cvarak

Super hvala na info!! Znaci moze se poslat uputnica na vise mjesta pa di prije dobijes ides 😜… A uzv vam je pedica rekla da radite?

Da, posaljes di hoces pa vidis...Da, ped je rekla da ima obicaj uz uputnicu za fizijatra dati i uputnicu za uzv za svaki slucaj. Kakvo je kod vas stanje?

Cvarak
    05. Svibanj 2016. 14:32

Lady ja idem sutra po uputnicu za fizijatra za vjezbice ..

Sova5
    26. Svibanj 2016. 20:54

Jel škicne koja tu ponekad ili samo ja?? 

Cvarak
    27. Svibanj 2016. 14:55

Ja skicam al niko nista 😒

jahanara
    28. Svibanj 2016. 08:07

Skicnem i ja tu i tamo al pustos zavladala...

renata6
    29. Svibanj 2016. 19:43

Sova5
    29. Svibanj 2016. 19:51

Jahanara, bas sam na tebe mislila! Kako ste ti i curica?

jahanara
    30. Svibanj 2016. 07:16

Sova dobro smo. Pocela sam raditi ima vec mjesec dana, tako da je cura sa tatom. Malo mi je naporan tempo, al eto tako mpra biti. Papamo kasice, sad uvodimo drugi obrok, cikimo i papamo bocu dok mene nema. Imamo 2 zubica. I jos uvijek smo manekenske gradje. Imamo 7kg... malo me to frustrira jer su sve bebe oko nas buhtlice al eto, sta joj mogu. Dobro jede, samo kg nece na nju. Kako ste vi?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani