Naručila sam 18.4. Poslala uputnicu na vinogradski, Klaićevu i Goljak. A uzv mozga na rebru. Zvala sam onaj broj za centralno naručivanje i oni ti daju kontakt od sestre koja naručuje i dobili termin za 4 dana.

Super hvala na info!! Znaci moze se poslat uputnica na vise mjesta pa di prije dobijes ides 😜... A uzv vam je pedica rekla da radite?
Super hvala na info!! Znaci moze se poslat uputnica na vise mjesta pa di prije dobijes ides 😜… A uzv vam je pedica rekla da radite?
Da, posaljes di hoces pa vidis...Da, ped je rekla da ima obicaj uz uputnicu za fizijatra dati i uputnicu za uzv za svaki slucaj. Kakvo je kod vas stanje?

Jahanara, bas sam na tebe mislila! Kako ste ti i curica?
Sova dobro smo. Pocela sam raditi ima vec mjesec dana, tako da je cura sa tatom. Malo mi je naporan tempo, al eto tako mpra biti. Papamo kasice, sad uvodimo drugi obrok, cikimo i papamo bocu dok mene nema. Imamo 2 zubica. I jos uvijek smo manekenske gradje. Imamo 7kg... malo me to frustrira jer su sve bebe oko nas buhtlice al eto, sta joj mogu. Dobro jede, samo kg nece na nju. Kako ste vi?

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji