Joooj, kako me nerviraju ti komentari. svaka beba je drukcija. Neki spavaju 8h u komadu. Ja sam se pomirila s time da moja nece. Ona se svako malo budi i mislim da se ne bi bunila ni da joj dam cicu svakih 20 min po noci. Preko dana izdrzi i po 4 sata bez jela. 
Ne sekiraj se. Takva su nam djeca i mozda do njihove pete godine necemo prespavati cijelu noc. Haha. A mislim da cicu vise traze zbog utjehe i lakseg uspavljivanja nocu. Ne vjerujem da su oni gladni. S vremenom ce mozda naci neki drugi nacin da opet zaspu. Moja beba, primjerice se budi svaki put u placu. Tj. uopce se ne budi nego place u snu, a jedino se smiri ako joj uvalim cicu. Smirila bi se i da ju ful razbudim, ali to mi nocu bas i nije cilj. 

Ma znam ja sve to ali vec su mi svi ispili zivce. I ne mogu se vise samo pristojno smjeskati,l. 
A najbolji su mi savjeti prijateljica koje nemaju djecu a prave se ko da su popile svu pamet svijeta.
Pozdrav cure,malo cu vam uletiti u vašu temu. Ovdje ima cura koje me se vjerujem sjecaju,evo samo da vam javim da je 8.3. došla naša princeza, , mejesec dana je uranila ali srecom sve je u redu. Maleni smo i svima smo slatki,uživamo,puno se mazimo,ljubimo,cicamo i spavamo 
.
Pozdrav svima,vasoj velikoj druzini,one koje nas poznaju i one koje nas ne poznaju 

Ja to mogu, ja to hoću....

NMareN, cestitam na princezi! Znala je ona na koji ce dan van :-D 
Nina34, super za malca! Da se sto prije oporavi!

Nmaren ajme cestitam tako mi je drago ajmeeeee divnooo uzivaj sada i pazite se mazite cicaj te kakite placite ma sve 💞🙆🏼💞💞💞💞
Nina ajde super da je sve dobro proslo!

NMareN, čestitam od srca na malenoj princezi! <3
Nina34, super za malog hrabrića, neka je sve dobro prošlo

NmareN predivne vijesti i od srca ti cestitam!!!! Malenoj srecici zelim sve najbolje u zivotu i tebi sta brzi oporavak…uzivajte sada zajedno!! ❤❤❤

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost... 
!
NmareN čestitam! ☺☺☺ uživajte sad ☺
Nina baš mi je drago da je sve super prošlo..to je pravi, mali lavić! 
Brz oporavak želim!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji