Ma znam ja sve to ali vec su mi svi ispili zivce. I ne mogu se vise samo pristojno smjeskati,l.
A najbolji su mi savjeti prijateljica koje nemaju djecu a prave se ko da su popile svu pamet svijeta.
Pozdrav cure,malo cu vam uletiti u vašu temu. Ovdje ima cura koje me se vjerujem sjecaju,evo samo da vam javim da je 8.3. došla naša princeza, , mejesec dana je uranila ali srecom sve je u redu. Maleni smo i svima smo slatki,uživamo,puno se mazimo,ljubimo,cicamo i spavamo
.
Pozdrav svima,vasoj velikoj druzini,one koje nas poznaju i one koje nas ne poznaju
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN, cestitam na princezi! Znala je ona na koji ce dan van :-D
Nina34, super za malca! Da se sto prije oporavi!
Nmaren ajme cestitam tako mi je drago ajmeeeee divnooo uzivaj sada i pazite se mazite cicaj te kakite placite ma sve 💞🙆🏼💞💞💞💞
Nina ajde super da je sve dobro proslo!
NMareN, čestitam od srca na malenoj princezi! <3
Nina34, super za malog hrabrića, neka je sve dobro prošlo
NmareN predivne vijesti i od srca ti cestitam!!!! Malenoj srecici zelim sve najbolje u zivotu i tebi sta brzi oporavak…uzivajte sada zajedno!! ❤❤❤
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
NmareN čestitam! ☺☺☺ uživajte sad ☺
Nina baš mi je drago da je sve super prošlo..to je pravi, mali lavić!
Brz oporavak želim!
Sunceko mi tek uvodimo prvi obrok, nekad se po noci budimo svaki sat, nekad sva, nekad odvali 6....pusti komentare sa strane, ti najbolje znas svoju bebicu
Nina super za operaciju 💕 sad oporavak pa jos jedna ili ste mirni?
NmareN cestitaaaaam 🎉 bas lijepe vijesti 💕
Sortiraj odgovore
Najstariji