Bas je tuzno ovdje, svaki dan navratim vidjeti da se niste mozda vratile kad ono nista... mozda jednog dana pokleknem pa napravim face pa vam se pridruzim.

I ja još uvijek imam naviku doći vidjeti da li je netko nešto napisao :)
Nina joj, baš mi je žao, sori, mislila sam da je samo uobičajeno iz prsta vađenje..za gel stvarno ne znam, možda se javi netko tko zna..a što je mališi? 😕
Jahanara ma daj dođi već jednom na fejs..to ti je minuta posla, stavi si isto ime kao i ovdje i ne moraš imat ništa osim grupe jesenskih mama 😄😄
Ja isto dođem tu i tamo čirnut, baš navika 😄
oliva
rodjen je sa spojenim prsticima na rukama pa to moramo operirat.
evo danas privatno izvadili krv bez problema i to iz vene sve bilo gotovo za par sekundi.
gel postoji ali za njega treba imat privatni recept pedijatra. 
Ja sam dobila recept ali se gel u ljekarni treba narucit i doci ce tek krajem tjedna tak da na zalost ili na srecu ga nisam imala danas prilikom vadjenja

I ja isto dodjem na klokanicu vidit jel ko sta pisa :S al preaktivne smo u grupi pa se zato tu ne pise..
Jahanara pridruziiiii nam seeeee :) :)
Nina zao mi je sto je takvo vadjenje krvi u pitanju :/ nisam cula za taj gel

😥Baš mi je žao..držim fige da pripreme i operacija prođu što brže i da mali tigrić to odlično podnese.. Kad je operacija?

Ja isto tu i tamo bacim oko ovdje ...;)
Prva bi trebala bit u petak ako uspijemo rijesit anesteziologa malo smo na brzaka dobili termin za operaciju pa sad malo kompliciraju oko termina kod anesteziologa.
A i on mora odobrit da smije na operaciju.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji