Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    jahanara
    03. Travanj 2016. 22:08

Bas je tuzno ovdje, svaki dan navratim vidjeti da se niste mozda vratile kad ono nista... mozda jednog dana pokleknem pa napravim face pa vam se pridruzim.

• Mincy
    03. Travanj 2016. 22:15

I ja još uvijek imam naviku doći vidjeti da li je netko nešto napisao :)

Oliva4
    03. Travanj 2016. 22:39

Nina joj, baš mi je žao, sori, mislila sam da je samo uobičajeno iz prsta vađenje..za gel stvarno ne znam, možda se javi netko tko zna..a što je mališi? 😕

Jahanara ma daj dođi već jednom na fejs..to ti je minuta posla, stavi si isto ime kao i ovdje i ne moraš imat ništa osim grupe jesenskih mama 😄😄

Ja isto dođem tu i tamo čirnut, baš navika 😄

Bumbo0809
    04. Travanj 2016. 11:44

I ja isto dodjem na klokanicu vidit jel ko sta pisa :S al preaktivne smo u grupi pa se zato tu ne pise..
    Jahanara pridruziiiii nam seeeee :) :)
    Nina zao mi je sto je takvo vadjenje krvi u pitanju :/ nisam cula za taj gel

renata6
    04. Travanj 2016. 14:50

jahanaraaa dođi!

Oliva4
    04. Travanj 2016. 20:33

😥Baš mi je žao..držim fige da pripreme i operacija prođu što brže i da mali tigrić to odlično podnese.. Kad je operacija?

Cvarak
    04. Travanj 2016. 21:15

Ja isto tu i tamo bacim oko ovdje ...;)

Oliva4
    05. Travanj 2016. 17:47

O miš mali dragi..držim fige da sve super prođe..javi kako je prošlo..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.