Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    25. Ožujak 2016. 23:02

Ajme kosee pa di si nestala? Kako ste ti i bebac? Bas mislim da te nedavno kneginja spominjala..da te nema nikako..

Sanjarica
    26. Ožujak 2016. 16:34

Pa naravno da te se sjecamo Kose..  Kako si ti i bebac? Curka ili deckic? Puse i vama... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    28. Ožujak 2016. 12:10

Pozdrav kosee, di ste vi nestali? 😀 javi nam sve detalje 😊

kosee
    29. Ožujak 2016. 13:37

Imam malog dečkića, Domagoja  Ne tako malog zapravo jer se rodio s 54cm i 4300g 

Danas punimo 6 mjeseci, a sutra idemo kod pedijatrice pa vam javim gabarite, ali tu smo negdje oko 70cm i 9kg 

Sva sam van toka s vašim bebama, ali nadam se da sve lijepo napreduju i rastu i da uživate u majčinstvu 

Branchi
    29. Ožujak 2016. 15:45

Opa lijepi veliki decko 😀 mi smo isto bili veliki, 4040 i 52 hehe, zove se jan.
    Cestitamo na 6mj, mi smo 6 u petak 😀

Kiara5
    29. Ožujak 2016. 21:39

Koseeeee!!!  
    Jos da se didi javi!!!

Oliva4
    29. Ožujak 2016. 23:52

Bas super..veeeeliki decko..i moja je bila ogromneska..4500 i 54 tako da znam kako ti je bilo.. 😂😂 javi kako napreduje malisa 😌😌

• nina34
    31. Ožujak 2016. 13:47

Mame jel neka od vas cula za Emla gel. To je lokalni anestetik koji se koristi kod vadjenja krvi bebama da ih ne boli?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.