Ne znam sjećate li me se još s naše trudničke teme, ali evo ostavljam vam puse, malo sam pročitala temu i veselim se da su naše točkice s prvih ultrazvuka postale pravi mali bebači i bebačice

Ajme kosee pa di si nestala? Kako ste ti i bebac? Bas mislim da te nedavno kneginja spominjala..da te nema nikako..

Pa naravno da te se sjecamo Kose..  Kako si ti i bebac? Curka ili deckic? Puse i vama... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost... 
!
Imam malog dečkića, Domagoja  Ne tako malog zapravo jer se rodio s 54cm i 4300g 
Danas punimo 6 mjeseci, a sutra idemo kod pedijatrice pa vam javim gabarite, ali tu smo negdje oko 70cm i 9kg 
Sva sam van toka s vašim bebama, ali nadam se da sve lijepo napreduju i rastu i da uživate u majčinstvu 

Opa lijepi veliki decko 😀 mi smo isto bili veliki, 4040 i 52 hehe, zove se jan.
Cestitamo na 6mj, mi smo 6 u petak 😀

Bas super..veeeeliki decko..i moja je bila ogromneska..4500 i 54 tako da znam kako ti je bilo.. 😂😂 javi kako napreduje malisa 😌😌

Mame jel neka od vas cula za Emla gel. To je lokalni anestetik koji se koristi kod vadjenja krvi bebama da ih ne boli?
Mame jel neka od vas cula za Emla gel. To je lokalni anestetik koji se koristi kod vadjenja krvi bebama da ih ne boli?
Nisam čula za gel, ali evo ja sam ti jučer baš s malom išla na vađenje krvi, ona nije ni trepnula kad ju je u prstić upiknula..ni a ni bee..negodovala je samo kad smo je stavljali u sjedalicu za doma 😄 čuvala sam je ja u krilu i skroz je brzo sve bilo gotovo..tako da mi se čini nekako da nema potrebe za tim..i da..teta ju je zabavljala i pričala s njom pa mislim da je i to pridonijelo bezbolnom vađenju krvi 😌😌

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji