Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kosee
    25. Ožujak 2016. 16:02

Ne znam sjećate li me se još s naše trudničke teme, ali evo ostavljam vam puse, malo sam pročitala temu i veselim se da su naše točkice s prvih ultrazvuka postale pravi mali bebači i bebačice 

Oliva4
    25. Ožujak 2016. 23:02

Ajme kosee pa di si nestala? Kako ste ti i bebac? Bas mislim da te nedavno kneginja spominjala..da te nema nikako..

Sanjarica
    26. Ožujak 2016. 16:34

Pa naravno da te se sjecamo Kose..  Kako si ti i bebac? Curka ili deckic? Puse i vama... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Branchi
    28. Ožujak 2016. 12:10

Pozdrav kosee, di ste vi nestali? 😀 javi nam sve detalje 😊

kosee
    29. Ožujak 2016. 13:37

Imam malog dečkića, Domagoja  Ne tako malog zapravo jer se rodio s 54cm i 4300g 

Danas punimo 6 mjeseci, a sutra idemo kod pedijatrice pa vam javim gabarite, ali tu smo negdje oko 70cm i 9kg 

Sva sam van toka s vašim bebama, ali nadam se da sve lijepo napreduju i rastu i da uživate u majčinstvu 

Branchi
    29. Ožujak 2016. 15:45

Opa lijepi veliki decko 😀 mi smo isto bili veliki, 4040 i 52 hehe, zove se jan.
    Cestitamo na 6mj, mi smo 6 u petak 😀

Kiara5
    29. Ožujak 2016. 21:39

Koseeeee!!!  
    Jos da se didi javi!!!

Oliva4
    29. Ožujak 2016. 23:52

Bas super..veeeeliki decko..i moja je bila ogromneska..4500 i 54 tako da znam kako ti je bilo.. 😂😂 javi kako napreduje malisa 😌😌

• nina34
    31. Ožujak 2016. 13:47

Mame jel neka od vas cula za Emla gel. To je lokalni anestetik koji se koristi kod vadjenja krvi bebama da ih ne boli?

Oliva4
    31. Ožujak 2016. 17:12

nina34

Mame jel neka od vas cula za Emla gel. To je lokalni anestetik koji se koristi kod vadjenja krvi bebama da ih ne boli?

Nisam čula za gel, ali evo ja sam ti jučer baš s malom išla na vađenje krvi, ona nije ni trepnula kad ju je u prstić upiknula..ni a ni bee..negodovala je samo kad smo je stavljali u sjedalicu za doma 😄 čuvala sam je ja u krilu i skroz je brzo sve bilo gotovo..tako da mi se čini nekako da nema potrebe za tim..i da..teta ju je zabavljala i pričala s njom pa mislim da je i to pridonijelo bezbolnom vađenju krvi 😌😌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani