Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    24. Ožujak 2016. 14:04

I da, imali smo dosta problema sa hranjenjem tj. odbijanjem dojenja osim u polusnu dosta dugo vrijeme, što isto može biti simptom krvarenja na mozgu. Fizički nije imala nikakvih problema tipa upale mjehura ili slično jer smo radili pretrage.

Mary36
    24. Ožujak 2016. 14:38

Moja ima devet mjeseci. Ima još mali mekani dio u sredini glavice, ostalo mi se čini zatvoreno. Da, mi ne bi s time puno dobili jer i onako krećemo na vježbe sada. Da smo znali ranije krenuli bi prije pa bi to imalo smisla.

jahanara
    24. Ožujak 2016. 15:40

Cure moj T se vec danima pokusava dizati u sjedeci polozaj. Odigne glavu i ledja do pola i ne znam jel ona to smije raditi. Kako vase bebe?

Cvarak
    24. Ožujak 2016. 20:46

Pa pravilno bi bilo cini mi se kad je na trbuscicu da se posjedne ...najbolje pitat pedicu!

Oliva4
    24. Ožujak 2016. 23:09

Jahanara radi to i moja i mislila sam se što da radim s tim, ali ju na kraju pustim..ona je dosta čvrsta tako da ju sad pustim da mi čak i u krilu malo sjedi i vozim je u kolicima u polusjedećem položaju jer u ležećem urla..koliko sam skužila dosta bebica to radi pa mislim da je skroz normalno, samo da je ne stavljaš ti u sjedeći položaj jer bi joj to opteretilo kičmicu ☺☺
    A što kaže cvarak, pravino posjedanje je iz puzeceg stava i do tog ce doci vec brzinom munje ☺☺

jahanara
    25. Ožujak 2016. 07:30

Sad mi je lakse kad i vase curke to rade pustim je jer se ona jednostavno ne da vratit natrag dok sama ne padne 😂😂 vjerujem da joj je dosta lezanja!  
    Citala sam da je pravilno iz puzeceg stava, al me zabrinulo sto je ona ovako krenula. A kad malo bolje promislim, mislim da se ona ovako i ne moze posjesti zapravo...
    I moja vise ne voli kosaru od kolica, a ja sve odugovlacim sa sportskim dijelom.

kosee
    25. Ožujak 2016. 16:02

Ne znam sjećate li me se još s naše trudničke teme, ali evo ostavljam vam puse, malo sam pročitala temu i veselim se da su naše točkice s prvih ultrazvuka postale pravi mali bebači i bebačice 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.