Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    07. Travanj 2016. 19:21

Nina bas mi je zao 😢😢😢 nadam se da ce sve proci u najboljem redu s operacijama!! Saljemo vam zagrljaj i pusu 😘

Cvarak
    07. Travanj 2016. 21:21

Drzim fige da operacija bude ok!!! Cure kako vas ebebice jel papaju kasice?!

jahanara
    08. Travanj 2016. 09:24

Cure kad se odlucim napravit face pridruzit cu vam se. Hvala na pozivima.

Cvarak moja jede kasice kako kad, nekad bas voli i pojede dosta a nekad slaze face kao da ce se izrigati. Tako neki dan na bananu, samo sto ne povrati.

Cvarak
    08. Travanj 2016. 17:42

Jahanara sta si joj sve vec davala?! I u koje vrijeme dajes?!

jahanara
    08. Travanj 2016. 20:35

Davala sam rizine pahuljice, puter tikvu, batat, krusku jabuku,bananu i sad sam pocela sa krumpirom.  Najradje jede krusku i rizine, tikva joj je bila draga 2 dana a treci faca za povracanje...
    Sutra cu joj pocet mjesati sa malo bebimila. Mozda bude bolje islo. Dajem joj obicno oko 1 ili 2, ovisi kako nam se potrefi sa dojenjem. A ako slucajno nismo kod kuce u to vrijeme dam joj poslije.

Branchi
    10. Travanj 2016. 11:24

Nina da li ste uspijeli odraditi operaciju, ako da, kako je sad?

• sunčeko101
    10. Travanj 2016. 18:34

Pozz. Neznam na koju temu da postavim pitanje,mislim da cu tu dobiti najvise odg. 
    Zanima me koliko se vase 7 mjesecne bebe bude nocu? I koliko krutih obroka imaju kroz dan? Pitanje za mame koje doje.

Ryanne
    10. Travanj 2016. 19:26

Sunceko, mi imamo jedan kruti obrok (iduci tj idemo i na drugi). 

Nocu se budi i cica svaka 2.5 do 3.5 sata, ovisi kako kad. Nekad ne prodju ni puna dva sata.

• sunčeko101
    10. Travanj 2016. 20:50

Hvala na odg.mi smo drugi obrok uveli prije tjedan dana. Nocu se isto tako budi.
    Ja sam vec luda od pritiska okoline i komentara da mora vise jesti, da joj nije dosta, da mora cijelu noc spavati itd. Nemam podrsku od skoro nikog.  Posebice jer je osjetljiva beba i razdrazljiva kad su nepoznati oko nje pa onda odmah svi joj gladne je daj joj nesto jesti itd

Ryanne
    10. Travanj 2016. 23:00

Joooj, kako me nerviraju ti komentari. svaka beba je drukcija. Neki spavaju 8h u komadu. Ja sam se pomirila s time da moja nece. Ona se svako malo budi i mislim da se ne bi bunila ni da joj dam cicu svakih 20 min po noci. Preko dana izdrzi i po 4 sata bez jela. 
    Ne sekiraj se. Takva su nam djeca i mozda do njihove pete godine necemo prespavati cijelu noc. Haha. A mislim da cicu vise traze zbog utjehe i lakseg uspavljivanja nocu. Ne vjerujem da su oni gladni. S vremenom ce mozda naci neki drugi nacin da opet zaspu. Moja beba, primjerice se budi svaki put u placu. Tj. uopce se ne budi nego place u snu, a jedino se smiri ako joj uvalim cicu. Smirila bi se i da ju ful razbudim, ali to mi nocu bas i nije cilj. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.