Nina bas mi je zao 😢😢😢 nadam se da ce sve proci u najboljem redu s operacijama!! Saljemo vam zagrljaj i pusu 😘
Drzim fige da operacija bude ok!!! Cure kako vas ebebice jel papaju kasice?!
Cure kad se odlucim napravit face pridruzit cu vam se. Hvala na pozivima.
Cvarak moja jede kasice kako kad, nekad bas voli i pojede dosta a nekad slaze face kao da ce se izrigati. Tako neki dan na bananu, samo sto ne povrati.
Davala sam rizine pahuljice, puter tikvu, batat, krusku jabuku,bananu i sad sam pocela sa krumpirom. Najradje jede krusku i rizine, tikva joj je bila draga 2 dana a treci faca za povracanje...
Sutra cu joj pocet mjesati sa malo bebimila. Mozda bude bolje islo. Dajem joj obicno oko 1 ili 2, ovisi kako nam se potrefi sa dojenjem. A ako slucajno nismo kod kuce u to vrijeme dam joj poslije.
Pozz. Neznam na koju temu da postavim pitanje,mislim da cu tu dobiti najvise odg.
Zanima me koliko se vase 7 mjesecne bebe bude nocu? I koliko krutih obroka imaju kroz dan? Pitanje za mame koje doje.
Sunceko, mi imamo jedan kruti obrok (iduci tj idemo i na drugi).
Nocu se budi i cica svaka 2.5 do 3.5 sata, ovisi kako kad. Nekad ne prodju ni puna dva sata.
Hvala na odg.mi smo drugi obrok uveli prije tjedan dana. Nocu se isto tako budi.
Ja sam vec luda od pritiska okoline i komentara da mora vise jesti, da joj nije dosta, da mora cijelu noc spavati itd. Nemam podrsku od skoro nikog. Posebice jer je osjetljiva beba i razdrazljiva kad su nepoznati oko nje pa onda odmah svi joj gladne je daj joj nesto jesti itd
Joooj, kako me nerviraju ti komentari. svaka beba je drukcija. Neki spavaju 8h u komadu. Ja sam se pomirila s time da moja nece. Ona se svako malo budi i mislim da se ne bi bunila ni da joj dam cicu svakih 20 min po noci. Preko dana izdrzi i po 4 sata bez jela.
Ne sekiraj se. Takva su nam djeca i mozda do njihove pete godine necemo prespavati cijelu noc. Haha. A mislim da cicu vise traze zbog utjehe i lakseg uspavljivanja nocu. Ne vjerujem da su oni gladni. S vremenom ce mozda naci neki drugi nacin da opet zaspu. Moja beba, primjerice se budi svaki put u placu. Tj. uopce se ne budi nego place u snu, a jedino se smiri ako joj uvalim cicu. Smirila bi se i da ju ful razbudim, ali to mi nocu bas i nije cilj.
Sortiraj odgovore
Najstariji