Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mary36
    23. Ožujak 2016. 13:14

Vidim sad da sam svašta nadrobila, malo sam uzbuđena oko svega toga  Isprike!

kris555
    23. Ožujak 2016. 14:15

Mary super za L, eto sad si ipak mirnija! :) Samo vjezbajte i bude to sve ok..

Bumbo0809
    23. Ožujak 2016. 14:26

Mary odlicnu za curku! :) sve je dobro sto se dobro zavrsi, ali da i ja bi mozda na tvom mjestu promijenila pedicu...

• Mincy
    23. Ožujak 2016. 22:24

Moram ovo podijeliti.... Pošto smo mi lagano krenuli sa dohranom, danas sam mu pravila rižine pahuljice sa svojim mlijekom, radila sam to par puta dosada i bez problema bi se izdojila, a danas nikako, par kapi jedva... Ja gotova, plač, nemam mlijeka, gotovo sisanje, ne znam šta ću, bebač spava ja se brinem što ću kad se probudi i traži jest... jedva sam dočekala da se probudi, da ga stavim,na sisu, i tako je i bilo, krene on sisati, čujem ja guta, i kada je prestao, probam se ja izdojiti, a ono opet mlijeko ide i ide kao i prije... olakšanje....

• Mincy
    24. Ožujak 2016. 09:45

Imam izdajalicu ali izdajam se ručno, kada mi ne treba puno da napravim rižine....aaa znam, ali baš sam se uplašila uf

• Mincy
    24. Ožujak 2016. 09:46

Moram malo pogledati nanetu kako se najbolje ručno izdajati

Cvarak
    24. Ožujak 2016. 12:54

Dal to znaci ako je beba na pocetku jako plakala da postoji mogucnost krvarenja. Jel kasno otic na uzv mozga i di ste isli?!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.