Mi smo danas ipak obavili privatan pregled kod fizijatra i sad sam puno mirnija. Sve je više manje u redu osim krivog načina vojničkog puzanja pa čemo ići na vježbice, ali nema nekog ozbiljnijeg problema na sreću. Doktor se jako čudio da naša pedijatrica nije slala L na uzv mozga pošto sam rađala 24h, a i L je stalno plakala prvih par mjeseci. Rekao je da je vrlo moguće da je imala krvarenje prvog stupnja, ali da se odlično razvija i da smo imali sreće. Jučer navečer se sama i posjela, malo nespretno, al je sjedila neko vrijeme . Snimila sam i video da dr. pogleda kako izgleda to njeno vježbanje jer je jako sramežljiva u slučaju da se opet uljeni na pregledu. Ljuta sam na našu ped i mislim da se sada definitivno prebacujemo kod druge.
Hvala vam cure za savjete glede vježbica!

Vidim sad da sam svašta nadrobila, malo sam uzbuđena oko svega toga  Isprike!

Mary super za L, eto sad si ipak mirnija! :) Samo vjezbajte i bude to sve ok..

Mary odlicnu za curku! :) sve je dobro sto se dobro zavrsi, ali da i ja bi mozda na tvom mjestu promijenila pedicu...
Mary odlicnu za curku! :) sve je dobro sto se dobro zavrsi, ali da i ja bi mozda na tvom mjestu promijenila pedicu…
Da, promjenit ću je. A baš sam tu vidjela da je neke mame preporučuju pa smo zato kod nje...nama se pokazala koma.

Moram ovo podijeliti.... Pošto smo mi lagano krenuli sa dohranom, danas sam mu pravila rižine pahuljice sa svojim mlijekom, radila sam to par puta dosada i bez problema bi se izdojila, a danas nikako, par kapi jedva... Ja gotova, plač, nemam mlijeka, gotovo sisanje, ne znam šta ću, bebač spava ja se brinem što ću kad se probudi i traži jest... jedva sam dočekala da se probudi, da ga stavim,na sisu, i tako je i bilo, krene on sisati, čujem ja guta, i kada je prestao, probam se ja izdojiti, a ono opet mlijeko ide i ide kao i prije... olakšanje....
Moram ovo podijeliti…. Pošto smo mi lagano krenuli sa dohranom, danas sam mu pravila rižine pahuljice sa svojim mlijekom, radila sam to par puta dosada i bez problema bi se izdojila, a danas nikako, par kapi jedva… Ja gotova, plač, nemam mlijeka, gotovo sisanje, ne znam šta ću, bebač spava ja se brinem što ću kad se probudi i traži jest… jedva sam dočekala da se probudi, da ga stavim,na sisu, i tako je i bilo, krene on sisati, čujem ja guta, i kada je prestao, probam se ja izdojiti, a ono opet mlijeko ide i ide kao i prije… olakšanje….
Izdajaš sa izdajalicom ili ručno? Meni sa izdajalicom isto ponekada ne izlazi ni kap, a od kada sam se naučila dobro ručno izdajati vidim da mlekeca uvijek ima i to dosta  . I ručno sada izdojim oko 60ml u par minuta, dok je sa izdajalicom to trajalo i trajalo. Ne boj se, ne bude samo tako nekim čudom nestalo 

Imam izdajalicu ali izdajam se ručno, kada mi ne treba puno da napravim rižine....aaa znam, ali baš sam se uplašila uf
Dal to znaci ako je beba na pocetku jako plakala da postoji mogucnost krvarenja. Jel kasno otic na uzv mozga i di ste isli?!
Dal to znaci ako je beba na pocetku jako plakala da postoji mogucnost krvarenja. Jel kasno otic na uzv mozga i di ste isli?!
Mi nismo išli na uzv, a i mislim da je nama kasno. Tvoja bebica je manja tako da mislim da vi još možete otići. Koliko sam upućena blaža krvarenja se i povlače nakon par mjeseci. Ne mora to značiti, ali kako se kod L pokazalo kašnjenje i krivi smjer u razvoju motrike, plus stalno plakanje, težak porod, ona ima strah od drugih ljudi i jako je hipersenzibilna. Tako da je dr zaključio da je očito da se to najvjerojatnije dogodilo u njenom slučaju, rekao je to onako dosta pažljivo da nas ne šokira previše. Isto je rekao da je L već zbog samog poroda trebala biti praćena kao neurorizično dijete, a nije bila i naša ped nije uopče obračala pozornost na to. Pročitala sam i da bi neurorizična djeca trebala kasnije biti cjepljena (ne znam da li je to točno) pa sam i zbog toga ljuta jer je njoj bilo samo do toga da je što brže cjepi i da nas pošalje van. Na pregledu sa 6 mjeseci je nije ni pogledala.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji