Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    21. Ožujak 2016. 07:53

Mary, mi smo isto vježbači, ali u St-u, pa vjerujem da će ti više iskustva i savjeta dati nina i sova. Samo da spomenem, mi smo preko socijalnog na fizikalnoj. Isto smo prvi put bili naručeni tek za mjesec dana, ali kako to biva u našoj državi, potegla sam vezu i došla ranije na red. Od tada smo bili 3 puta na vježbama, vježbamo doma i jako je fizioterapeutkinja zadovoljna, napredak se vidio nakon 15ak dana. Bitna je dobra edukacija, i rad doma. Meni je žao šta smo sada dodijeljeni drugoj terapeutkinji, jer ova naša ide ubrzo u mirovinu, pa samo tri edukacije održi sa roditeljima, a divna je.. Ema se s njom skompala, ne plače dok radi vježbe, guguće, smije se, vrišti. Vidit ćemo idući put kakva će bit nova teta.
    Uglavnom, nadam se da ćete brzo riješit problem i vjerujem da nije ništa strašno!

Branchi
    21. Ožujak 2016. 09:50

Lela super za vjezbe, drzim fige da i nova teta bude super!
    Ja se uzasavam prestanka porodiljnog, stvarno imam osjecaj da nikad nisam radila i da nikad vise necu 😄 ....mi bi imali rijesenje za pola tjedna, pa kombinacija moja mama i tinov tata, ali mama ima problema s kicmom, a to ce bit period hiperaktivnosti, prohodavanja itd pa nam se zasad bolje cini opcija da deda i none cuvaju ako jan bude bolestan...ali sve cemo jos i vidjeti...mi cemo vjerojatno za jaslice morati potegnuti vezu 😒

• Hrenofka
    21. Ožujak 2016. 10:35

O boze,ja se najvise veselim povratku na posao. Ne mogu docekat
    da se napokon pocnem bavit necim osim prdcima kakancimani pilicima na youtubeu :-)

Cvarak
    21. Ožujak 2016. 11:07

Hrenofka ti si jedina koja se veseli cini mi se hahah...ja bi bila doma jos godinu dana 😉

Dal netko zna ako beba ne prohoda ili puze dal se moze upisat u jaslice?!

plavojka
    21. Ožujak 2016. 17:06

.Cvarak da, vecina klinaca ni ne prohoda do vrtica.

• Mincy
    21. Ožujak 2016. 23:17

Joooj ja se uopće ne veselim poslu, odmah mi teško čim se sjetim :(

Lela29
    22. Ožujak 2016. 14:59

Moram priznat da se i ja veselim poslu, budem ljubomorna na kolegicu kad se čujemo i kad mi priča šta se događa na poslu  (neko bi reka da sam glupa/luda...),  ali vjerujem da je to tako samo zato što imam osjećaj sigurnosti što se tiče Eme i čuvanja, da ide u jaslice, vraga bi se veselila.

Mary36
    23. Ožujak 2016. 13:13

Mi smo danas ipak obavili privatan pregled kod fizijatra i sad sam puno mirnija. Sve je više manje u redu osim krivog načina vojničkog puzanja pa čemo ići na vježbice, ali nema nekog ozbiljnijeg problema na sreću. Doktor se jako čudio da naša pedijatrica nije slala L na uzv mozga pošto sam rađala 24h, a i L je stalno plakala prvih par mjeseci. Rekao je da je vrlo moguće da je imala krvarenje prvog stupnja, ali da se odlično razvija i da smo imali sreće. Jučer navečer se sama i posjela, malo nespretno, al je sjedila neko vrijeme . Snimila sam i video da dr. pogleda kako izgleda to njeno vježbanje jer je jako sramežljiva u slučaju da se opet uljeni na pregledu. Ljuta sam na našu ped i mislim da se sada definitivno prebacujemo kod druge.
    Hvala vam cure za savjete glede vježbica!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.