Jahanara, imamo isti problem. Mi nismo kakali tri dana. Ne racunam dvije kuglice (doslovno kuglice) jucer i danas. A na jelovniku su nam bili prekjucer tikva+proso, a jucer jabuka+tikva+proso. To ne bi smjelo zatvarati.
Btw, gdje si nasla tikvicu? Ja trazila u Biobio, ali nije bilo. :-(
Kupila sam je na placu, znam da nije domaca al eto nemam izbora.
Razmisljam da bi joj za probavu mogla skuhat suhu sljivu pa dat samo vodicu.
Mislis da se to smije? Suho voce? Makar samo sok.
Htjela sam joj kupiti kasicu u staklenki od sljive, ali sve imaju dodanog secera. Nasla sam jedino kombinaciju kruska/sljiva pa sam uzela tu.
Racunam da joj od tog sokica nece biti nista. Necu dodavati secer.
Jedna poznanica to svojoj maloj daje od 2mjeseca kad je imala.
Moja je do sad jedino jela rizine i tikvicu tako da me strah dati sljivu i krusku skupa.
Ne znam sta da radim. Al citala sam da ako su na dohrani da bez kakice mogu biti najduze 5 dana.
Jahanara mi smo do sad probali batat, proso (uz maslinovo ulje) i evo danas jabuku..
I kakao je po 3-4x dnevno... Osim 1 dan 1 put...
E cure, da li koja mama zna kako se računa porodiljni? Pošto se otvara 45 dana prije poroda da li se od onda uzima godinu dana ili godinu dana od rođenja bebe?
E cure, da li koja mama zna kako se računa porodiljni? Pošto se otvara 45 dana prije poroda da li se od onda uzima godinu dana ili godinu dana od rođenja bebe?
Porodiljni ti traje do kraja 5mj bebinih znaci kad beba napuni 5mj ide se na roditeljski dopust sad dal ces ti produzit ili ce muz uzeti ovisi o vama,a ako ti produzujes onda se cini mi se dobiva odredjeni broj dana do kada ti traje znaci moze ti trajat par dana prije nego beba napuni god dana ili par dana poslije,nisam sigurna jel jos nisam produzila moram otic ovih dana!!
Gleda se od rođenja bebe..a sad do kad mi je ova točno produžila roditeljski dopust, to sto cvarak kaže, nisam ni gledala..
Idite obavezno to produžit što prije, jer se mora ići kad beba napuni 5 mjeseci pa da vas ne bi zezali..
Moja ima ok kakicu, svaki dan, ali ne jede puno dohrane, kao što sam rekla..ali čak kad skužim da je više kašice pojela ima bolju kakicu 😄
Ryanne ja sve hippove koje sam kupila nemaju dodanog šećera..(uzela sam baš tu kombinaciju šljiva/kruška, tikvu i krušku do sad)koliko sam skužila svaka sadrži prirode šećere kojih inače ima u voću..samo još nisam naišla na njihovu samu šljivu, vidjela sam jedino od fruteka tu malu kašicu, ali ju nisam htjela uzet, nemam pojma ima li ona dodanog šećera..
Tikvicu sam joj ja kupila u biobio..doduse onom na radničkoj (u konzumu), ali očito ih imaju, samo taj put kod tebe možda nije bilo..
Sortiraj odgovore
Najstariji