Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    16. Ožujak 2016. 18:40

Jahanara, da, i ja sam pokleknula.  
    Ali ipak mi je zao sto se sve manje i manje ovdje posta...

Ja sam proso kupila u Dm-u. A i imas i u BioBio. 

Sto se ovih TT bocica tice, imam ju i uopce nisam vidjela ovaj clanak. Sokirana sam. 

Ali danas smo pili vodu na salicu (obicnu) i ide joj bolje nego s tom bocicom tako da cemo odustati od nje sve mi se cini.. ionako je jaaaako malo pila. Vec sam se bojala da ne dehidrira.

Branchi
    16. Ožujak 2016. 20:30

Proso, amaranth i quinoju sam uzela u dm-u, ali nisam jos pocela kuhati....bocicu imam nuby i onu od dm-a, slicna ko tt, ali se sve vidi i moze oprati...isto sam mislila uzeti tt, ali onda je izasao taj clanak pa sam uzela alternativu.
    Bas me zanima kak ce jan prihvatiti dohranu, cini mi se spreman i bas jedva cekam da krenemo 😊

Oliva4
    16. Ožujak 2016. 23:39

Da..malo je presahnulo ovdje dopisivanje..samo nas par piše još uvijek 😂😂 u biobio je jeftiniji taj proso nego u dmu..pol kile sam platila 15kn..i mislim da je i amaranth isto toliko..

kris555
    17. Ožujak 2016. 13:40

Ja ne stignem pratit fejs a kamoli jos i klokanicu al eto dosla sam virnut kaj ima :) 
    Branchi kad krecete s dohranom?,
    Mi smo danas malo jeli prezgane juhe kod bake pa to hoce jer je vodenasto vise neg kasasto :) i jucer je htio malo kruskice jest..
    Bas si mislim ako ce neko kupovat kasice mozda najbolje u mulleru, njima sve dolazi iz njemacke i kvalitetnije je nego u ostalim ducanima. Mogu potvrdit za milkinu cokoladu od karamele- u mulleru je sto puta bolja nego npr iz konzuma i drukcija je :D

Branchi
    17. Ožujak 2016. 15:35

Kris super za dojavu za coksu heeheh..iako ja vecinom tamo uzimam cokse. Osim one s rizom, nju u lidlu jer mi je blizu a trebam je svaka dva dana hehehe

S dohranom krecemo pocetkom 4 mj (kad napuni 6, prodjemo detalje s prdicom i prodje 2 dana od cjepljenja pa da budemo tip top). 
    90% sam za batat i jedva cekam da vidim kako ce mu ici 😀
    Da li nudite od pocetka vodu ili ste prvo neko vrijeme davale cicu??

jahanara
    17. Ožujak 2016. 18:13

Ja dam par zlicica vode pa je stavim na cicu. Nije bas odusevljena vodom.
    Danas je jela tikvicu i dobro ju je prihvatila. Koliko se kolicinski smije dati? Odredila sam par zlicica al ona trazi pa ja dam malo vise, oko 10 zl mozda i vise.

Branchi
    17. Ožujak 2016. 19:06

Ja jos nisam krenula pa pricam po onome sto sam cula - mislim da se vecinom krece s par zlica pa povecava no dosta curki daje odma vise...a sad...ima mi smisla da prvi dan mozda samo par zlica pa da se prati ako ima alergije?
    Pa da, vjerujem da je cica i dalje najbolji izvor i hrane i 'vode' jos neko vrijeme

Tikvicu si i gulila i spasirala nakon kuhanja ili?

jahanara
    17. Ožujak 2016. 19:32

Da, tikvicu sam ogulila i na kockice narezala i kuhala 10tak min, ocijedila i smiksala.

Oliva4
    18. Ožujak 2016. 01:05

E da..ja sam u mulleru kupila ovih par kupovnih kašica..nekako im i ja najviše vjerujem..i pampersice tamo kupujem 😄
    Moja vodu obožava! Dajem joj za sad na žlicu poslije 'klope', možda 10ak žlicica i to jedino ne pljuje prasica 😄
    E branci tikvicu sam ja čak samo vilicom zgnječila..jer bude baš mekana..još nisam ništa uspjela sa štapnim..sve mi okolo frca pa sam odustala od njega..sve gnječim 😄

jahanara
    18. Ožujak 2016. 07:29

A kako vase bebe sa probavom od kad stee pocele sa kasicama? Moja 2 dana nije kakala al cijelo vrijeme stenje i muci ju.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.