Moja je na rizine bas navalila al nisam joj htjela bas previse dati, pojela je 10 zlicica.
Vodu nece na zlicicu, na bocicu malo povuce al bojim se da je to malo.
Bocicu sa kljunom ne koristimo je sam kupila TT a neki dan su povucene iz prodaje.
Koju imas kljunasicu?
Nakon sto se povrce skuha jel se miksa samo povrce il se dodaje malo vode?
E ja ti imam bas tu TT i koristim je..iako eto ne pije iz nje..povukli su je mislim radi onog što se plijesan skupljala u onom bijelom dijelu koji se vadi, ispod čepa.. ali iskreno, uopće mi nije jasno kako se to ljudima događalo, malo sam proučavala i skužila da plijesan mogu skužit ako do nje dođe, a da unutra (u tom bijelom dijelu) ne ostaje vlaga ako ga skidam kod pranja i posebno osušim..tako da je budem neko vrijeme koristila, a onda ću je mijenjat ko i sve..imale smo baš neki dan razgovor o tome na fejsu u grupi..uglavnom, ja pokrećem biznis proizvodnje plijesni s tom šalicom 😂😂 cure koriste neke druge..mislim da su nukove spominjale da su dobre, ali ne mogu se sad sjetit skroz..
Ja ti povrće posebno smiksam, bez vode..nekad malo ostavim vode u kojoj se kuhalo čisto da bude više onako kašasto/vodeno ne bi li to ponukalo moju princezu da malo nešto i pojede s obzirom da jako voli vodu sa žlice, ali ništa kruće od tog 😝😝🙈
Hihihi onda cu ti se pridruziti u proizvodnji plijesni jer mi ju je glupo baciti novu.
Hvala na odgovorima!
Kod nas svanulo sunce, nadam se da ce i ostati da mozemo van!
Jahanara imas neki link il nestto za te bocice?!
Ako dojis netreba ti popit puno vode tako da budi bez brige!
Imas ovdje o plijesni http://net.hr/magazin/zdravlje/zgadit-ce-vam-se-zivot-roditelji-upozoravaju-na-plijesan-koju-im-djeca-piju-svakodnevno/
A da su povucene sam cula na tv.
Jahanara thx vidjela sam taj link mislila sam da mozda imas link i da su povucene,kak ja to nisam vidjela da su povucene sa trzista!!
Vi tipkate na faceu ja cu ovdje😂😂
Gdje ste kupile proso i koji? Malo citam al ne snalazim se bas pa cu se radije povesti vasim iskustvom.
Jahanaraaa prikljuci nam seeee! Cak se i Ryanne prikljucila :)
Ja sam proso kupila u ducanu zdrana hrana (kupila sam 1kg koji ce mi trajat ohohoooo)
Jer stavim 2 jusne zlice,a kako on nabubri bas ga puno bude od te 2 zlice
Sortiraj odgovore
Najstariji