Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    11. Ožujak 2016. 19:02

Hrenofka hahaha celibirana 😂😂
    Pa ne znam, ka UVIJEK imam zelju 😜 
    A akcije je u zadnje vrijeme bilo manje jer mi je muz rekao da mu ubijem volju kad ga stalno ispitivam zasto manje "skacemo", koji je razlog, jesam mu neprivlacna itd 😕 kaze da sutim i da ce me napadat 😂 a ja ne mogu sutiiiiiiiit!

Cvarak
    11. Ožujak 2016. 21:04

Hrenofka eto tako nekako mislim nikako 😂😂😂😂 i ja dojim puno ok po noci ne mozda kao ti al skoro svaka 2h 😜😜a sta ces bit ce bolje ...

• Hrenofka
    11. Ožujak 2016. 21:46

Bumbo razvratnice,ti mora da onda ne dojis

Bumbo0809
    12. Ožujak 2016. 10:21

Hrenofka-dojim dojim :D
    Ocito na mene nema utjecaja da mi smanji zelju :P

plavojka
    12. Ožujak 2016. 19:00

Hahaha cure,  ja stalno muza spopadam i zapitkujem hoce li bit sta al inda zaspem ko top :DDD

Mengu jos dobila nisam, ne fali mi

Oliva4
    13. Ožujak 2016. 12:16

😂😂😂
    Ja isto nisam dobila još mengu i to mi je i više nego odlično 🎊🎊🎊
     A akcije ima uglavnom ok, da se muža pita to bi bilo stalno, ali nekako mislim da je istina, barem kod mene 😄, to s hormonom koji malo ubija volju😝😝😄

A plavojka ti si mustra, kao nije da ne želim, vidiš da pitam, a u biti žena baci čorkicu i briga je 😄😄🙈

Cvarak
    13. Ožujak 2016. 20:51

Vi ste sve neke bome aktivne 🤔Hmm?

jahanara
    14. Ožujak 2016. 21:39

Mame koje su pocele sa dohranom, koliko dajete vode dnevno? Mi smo danas poceli sa rizinim i popila je mozda par gutljaja vode.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.