Ja isto nisam dobila. Kad sam bila na pregledu prije 2 mj kod gin rekao mi je da mi je jedan folikul vec dosta velik i da bi mogla dobit, al jos nista. Ja bi vec htjela dobit. Sto je sigurno, sigurno je
Ja nisam dobila i nebrini me plodni dani 😂😂😂kad nisam u nekoj akciji...😜😜 meni je ginicka rekla da sam ko u menopauzi 😳Mislim ono....ma kao nisam al tak su mi jajnici na cekanju jel 😁😜
Bumbo, sad tek vidim ovo s metodom uspavljivanja. Zvuci super. Samo sto se bi moja sa svim igrackama igrala, nece za spavanje.
I ona danas cvili ali ne znam jel zbog cijepljenja jucer ili rastu fantomski zubici. Jucer sam joj drzala one gel obloge 4 sata (od cijepljenja do kupanja). I nocas nije plakala (samo nije htjela spavati).
Inace, ni ja nisam dobila mengu. I ne fali mi bas.
Veceras teza noc nego sinoc cini mi se :S
Jedno sat ipo je plakao i cvilio i nikakooo zaspat...
Sjetim se ja dentinoxa i namazem mu i zaspao je u roku 5min. I luk sam mu stavila u krevetic jer mu se i nos zacepio :/
Ug,ocito nam se sve skupilo!!! Smrc
Cvarak, sta stvarno jajceki kao u menopauzi il se zezas? A nije ti ni kod mene u zadnje vrijeme bajno stanje po pitanju akcije 😂😕
Jutric i nas nos zeza isto!! Odma kapanje ciscenje mazanje balzamom by jela valjda ce pomoc bas cujem kak joj se slikeva sve...sam da prodje!! Hahaah ma tak je ginicka rekla da su sad jajnici ko u menopauzi kad dojim nerade 😂😂😂 Bumbooo drzi te seee!!!
Haha Cvarak ja se vec prepala da je zbog neceg dr,a ne zbog dojenja 😂😂 malo sam tudum od nespavanja!
Pusa jos jednom nasoj prijateljici M da nam ozdravi :*
Ja isto jos nisam dobila i ekstra mi je to!!!
Izuzev krvarenja nakon poroda zivot bez menge je super!!!
A koliko cesto ste u akciji,cure?
ja sam totalno ispala iz akcije...citala sam da se za vrijeme dojenja luci prolaktin koji se jos zive i hormonom celibata
a ja dojim jedno 12 puta dnevno i 10 valjda po noci. Ja sam totalno celibrirana
Sortiraj odgovore
Najstariji