Meni je pedica rekla da je djeci u 5 mjesecu najlosija krvna slika (nisam pitala zasto).
Mi ovaj tjedan moramo ici vaditi krv jer ima izoimunizaciju (neslaganje krvne grupe njene i moje) i moguca je slabokrvnost tako da mi svaki mjesec moramo vaditi krv. Za sad je sve ok.
Zdravo
Mi smo imali relativno dobru noc. Zaspali u 21:30, budili se u 23h, u 2 ujutro, u 6 i na kraju u 8.
Sto se tice nepoznatih ljudi, i ona pocinje razlikovati one koje vidja cesce i one ful nepoznate. Ne zeli vise kod svakog ici. Makar vise voli muskarce. I jos ako imaju naocale... odmah se proda. Haha.
A sto se dohrane tice, nemamo grceva, ali joj je sad malo teze pokakati se. Sad je kakica ful gusta, nije vise tekuca. I ti samo od jednog obroka.
Jucer je pojela 100g jabuke s prosom. Ostala sam u soku jer joj inace dajem cca 50-60 g, ali kako je trazila jos, ovaj put je nisam zaustavljala. Jedino ne znam kako.je natjerati da pije vodu. Na salicu (Tommee Tippee) potegne par puta i to je to. Nece ni na zlicu. Voda joj je ocito fuj pa onda brzo trazi cicu jer je zedna.
Za one cije bebice pljuju hranu, mozda jos jednostavno nisu spremne? Ne znam, nisam strucna. Mi smo poceli par dana prije navrsenog 6 mj i jos nijednom nije pljunula hranu.
Mi sutra imamo cijepljenje. Drzite fige.
Helo mamice...
Nama je isto receno da cemo sa 6 mj vadit krv i dobit jos jednu spuntu... Iskreno neznam zasto vadit krv...mozda da se samo opceniti vidi krvn slika...
Sta se tice dohrane za sada sam jako zadovoljna kako joj ide... Sve jede s gustom osim jabuke...nju nikako ne voli...radi one face i pljuje van...
Kakica nam se da isto promjenila...gusca je i sada kaki max 1 na dan a prije je znala i 2-3 puta... Ali ok...
Moja mala ciganka ja kazem ,ide svima...tko god joj se obrati ona nabaci osmjeh i ide kod te osobe bez problema...za sada... Ali kazu da sa nekih 6 mj mogu pocet reagirat placem na nepoznate osobe...pa cemo vidjet...
Ryanne ti si napisala da ti je malena u skoku? Kako to izgleda sada, samo vise trazi sisu ili? Koliko vise? Spavanjr po noci se isto poremetilo ili nije?
Mene je uzasno strah tog skoka... Onaj sa 6 tjedana i onaj sa 3 mjeseca su me bas bili dokrajcili...
Sretno svima koji idete na inekcije...nek sve prode bez puno suza... 😘
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarice, ja mislim da smo u skoku. Nije puno povecala cicanje, za jedan obrok. Ali s obzirom da smo dohranom smanjili jedan obrok cicanja, sad ga je samo vratila. I to dohranu (jedan obrok) ful smaze.
Jedino sto je strasno cendrava. Tesko zaspi navecer i onda se klasicno budi svaka 3h, a pod jutro mora k nama u krevet jer se bi inace budila svakih 20 min.
Mozda nam napokon izbijaju i ti famozni zubi, ali nis ne vidim niti ne opipavam.
Ja sam isto zadovoljna kako napredujemo sa dohranom, probao je rižine pahuljice, mrkvu, i samu rižu.. Sad ćemo još dva dana čistu rižu pa onda neku voćku. On pije čaj od komorača, nekada lijepo pije, a nekada baš i neće..
Bumbo jes jes..uživam malo kod svojih 😌😌 i ja se nadam da će put nazad bit ok..inače ću prošvikat 😝😝
Ryanne bojim se da nema veze sa spremnošću na dohranu, sekina mala ništa dugo nije htjela jest jer je takvo dijete, druga klinka je klopala sve što je vidjela..mama kaže da ni ja nisam ništa htjela dok meso nije došlo u igru..ona žlicu prihvaća i ne gura je van, danas sam joj poslije batata (kojeg opet nije htjela 😂😂) dala par puta vode na žlicu i to je sve smazala u roku keks..tako i d3 kapi..bez pobune..a šta da ti kažem divljakuša ti je to 😅😝😝
I mene strah tog skoka sa 6 mjeseci..iako ovi dosad nisu bili nešto, ali ono..stalno se nešto buni pa kad dode jos i to 😄😅
Jutroooooo....mi spavali 4 pa 3 sata i budni od 5 😒 papao pa presvlacenje, sad se malo igramo i nadam se da ce mu se prispavat sad skoro jos bar malo....
Kad bi bar uspijeli prebacit uspavljivanje sa 20 na 21, mozda bi malo duze ujutro corio? Ali spavao je jucer cak i skroz od 16 do 17 i opet smo isli na uspavljivanje u 20...
Kad vi krecete s prvim uspavljivanjem i kad se bas bude ujutro? Znam da su svi jedinstveni, ali otprilike?
Mislim supee sad spavamo 3-4-5-6 sati je odlicno, ali oko 5 pa nadalje mi fali jos samo malo da sklopim oci 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji