Mi smo imali onako noć, ni dobru ni lošu, nadala sam se malo boljem, jer je prethodne dvije noći super spavao, pa sam to pripisala dohrani, mislila sam da je možda sitiji pa spava, ali noćas se opet budio često pa ne znam, možda mu bolje odgovaraju rižine pahuljice od mrkvice :) Gledala sam malo one kašice za laku noć od hippa, kolegica kaže da su prefine, ali opet sam nekako ziher davati to navečer, ne znam....
I moj je lijenčina, okreće se on, ali nekada zalegne i nema šanse da bi se pomaknuo, leži i niš ga ne zanima, odmara hihi :)
Pozdrav cure,
nama je isto noć ok bila, ali se ona negdje oko 4 probudila i odlučila da ne bi više spavala, nego malo pričala i veselila se 😂..ali nisam joj to mogla dopustit, nego sam je fino premjestila kod nas u krevet i brzo je opet zaspala😄 nema tog, nitko se normalan ne budi u 4 😂😂
Ryanne ja sam ti rekla za jabuku, nas je više cura tako davalo..da, dok joj pripremim ful oksidira, ali ti ne mogu reć utječe li joj to baš na probavu jer nije puno pojela..kaka u zadnje vrijeme oko 3 puta dnevno i nisam primijetila promjene od jabuke..
I bumbo ti dobro kaže..na fejsu smo jako aktivne, pridruži nam se..come to the dark side 😈😈😂😂
Heeej komadi :) evo i mene malo na forumu..ajmo koliko toga za pročitati!!Mi se upravo vratili iz Maksimira..napravili smo valjda 6-7km..dio se vozili dio se nosili..popili i kavu i sad smo doma, čekam da se zbude i muž i on pa ćemo k mojima na ručak
Ryane ti si rodila znači 4.9.? Ja sam 2.9...baš smo na fejsu raspravljali čija je beba najstarija u grupi i znači ipak moj Lovro ispada najstariji :) Čestitam na navršenih 6mj i okretu s trbuha na leđa..mi to još nikako..jeste vježbali? On na tzrbuhu stalno baca glavu dolje? ne znam jel to normalno..onak se zabija u pod :D..mislim da je netko na fejsu pisao o tome..
Što se tiče dohrane mi smo do sad svašta probali i zadnja dva dana se guši u kuhanom luku i prosu s maslinovim uljem..nisam mogla vjerovat..obožava to..ali proso moram baš jako raskuhati! A rižine pahuljice s njegovim mlijekom su mu vrh ..jedino je na krušku imao malo rijetkastu stolicu ali kruška je sama po sebi takva..a krušku i jabku sam dala svježe, naribane na sitno, ispadne baš kašica i malo cejlonskog cimeta
..sljedeće je batat!
Mi smo bili na sistematskom i mjere su nam 7980, 68cm..prdica je pogledala u usta i ništa drugo..samo me pitala dal se okreće i to je to..ništa detaljno..valjda je to normalno..ugl pravi veliki momak ..i moram se pohvaliti da se jaaako raspričao zadnja dva dana! baš ga uhvati period i onda stalno nešto melje :)
e i za cure koje doje..mojoj frendici je patronažna rekla da tetra pelenu namoči sa svojim mlijekom i stavi joj u kinderbetić kraj glave da bolje spava..e sad dal pali ili ne ne znam..probajte!!
Pozdrav!
Nenana znaci Lovro je najstariji pa Ryanne-a mrva pa moj G :)
Jedva cekam na kotrolu tamo utorak/srijedu cisto da vidim mjere.. Ali se ne veselim jer ce dobit cjepiva po 1.put ( 1 u 1 nogu, 2.u 2.nogu) + ce mu vadit krv za krvnu sliku.. Pa me bas strah svega toga :(
Danas nam je 2.dan dohrane i bas je dostaaaa popapao batata i trazio je jos i cak je popio 50ml vode 😂😂 uopce nije bilo namrstenih faca za razliku od jucer.. I niti 1 nije gurao jezikom vani! Bas sam sretna :)
I ne zelim se ureci,al vec 2 veceri i 3 dana ga ne ljuljam u kolicima (po danu) ni u rukama (po noci) ako ne zaspe cikajuci...nego mu za noc dam medu,a za dan tigra i zagrli ih i sam zaspe 😍😍😍
Ako nije zaspao odmah i ono mmmm prickara, uzmem ga na 3 sek i spustim i opet dam medu/tigra i zaspe. Nadam se da nije slicajno, nego da ce tako i nastavit!!
Oliva, tako se i on probudi u koje doba pa više nebi spavao, igrao bi se :) A mama bi spavala naravno, pa ga stavim kod nas u krevet, malo gleda i zaspe :)
Mi smo 5 dana na dohrani, rižine pahuljice i mrkvicu je jeo i evo, hvala Bogu hoće jesti :)
Nenana jan se zabija u podlogu kad je na trbuhu hahahh...a nekad strsi ko merkat....
Probat cu ovo sa tetrom i mlijekom 😀
Bumbo super za papicu 😀 ja nekak mislim da ce jan isto gustat, kak guta i lovi zlicu s kapima, valjda ce jos pohlepnije lovit zlicu s necim konkretnijim 😀
Di ste kupile ovaj cejlonski cimet ili kak se vec zove? 😊
Oliva, danas sam jabuku samo malo prokuhana na pari (2 min) i nije oksidirala. Ne znam jel ju je vec probavila, ali 3 sata poslije se pokakala posteno. Haha.
Nenana, da, tvoj je bebolino najstariji, a onda slijedi moja malena.
Mi iduci tjedan idemo na sistematski pa cemo znati mjere, ali pretpostavljam da negdje 8 kg i 68-70 cm. Ali vidjet cemo.
Sto se dohrane tiče, mi smo danastočno tjedan dana na dohrani. Prvo je bila tri dana tikva, pa tri dana tikva i proso i danas je drugi puta jela jabuku. Sutra ću joj staviti malo riže u jabuku. Što se tiče žitarica ne slijedim pravilo da joj dajem par dana samu žitaricu jer je neće s vodom, a mrzim se izdajati jer mi treba dugo za samo par kapi. Tako da joj novu žitaricu planiram umiješati u ''staro'' povrće ili voće.
Kad dovršimo jabuku i rižu idemo na batat (i batat+quinou).
Danas je pojela pola jabuke i nije joj bilo dosta i tražila je još, ali ja nisam imala toliko pripremljeno. Tako da je nakon sat vremena već tražila cicu. Pretpostavljam da joj je jabuka slaba nakon par dana tikve sa prosom. Haha. Baš se vidi kako žitarica više zasiti.
Pokušavam joj davati malo za početak (pojede cca 50g), ali vidim da bi jela puuuno više. Bojim se da ne zna reći kad joj je dosta, a nekad se bojim da joj stvarno nije dosta.
Što se fejsa tiče, kapetan zadnji napušta brod. Haha. Pokrenula sam tu temu i vjerna sam do kraja.
Hahaha. Ali šalu stranu, mamite me s tom tamnom stranom.
Ryanne, nema napustanja broda. Tamo postamo fotkice, videa, pa se razvije rasprava u 100. smijeru... Zabavno je 😃 Ajde napravi profil Ryanne Ryanne i pridruzi se!
Cure, ako vam bebe prihvaćaju dudu, uvalite im u usta dok su na stomacicu, pa neće trpat sake u usta ili lizat pod i lipo će drzat glavicu. Kod nas pali 😉
Malo sam đels kako vam bebice papaju 😀😀😀 moja neće li ga neće..sva se grozi jadna 😂 mislim se da joj možda ja to nešto ružno ne napravim?! Jer nisam baš neki kuhar, iako ne znam koliki bi kuhar morala bit da skuham tikvicu, pastrnjak ili umutim rižine 😂😂
Branchi i moja je lovila žlicu, u biti još lovi, kad joj dajem kapi i mljacka još poslije 😂, ali eto ništa mi nije značilo, nadam se da će tebi 😄
Ja sam svojoj u krevetić znala stavit majicu u kojoj sam bila i skroz bi se micica glavom znala u nju zabit i zaspat 😂 čak je i muž stavljao moju majicu sebi na rame kada bi ju pokušavao umirit, ali mustra je lako prokljuvila prevaru 😂😂
Sad joj više ne stavljam..navikla se na krevetić, nisam joj potrebna 😢😢😄
Sortiraj odgovore
Najstariji