Jutro mame :)
Branchi ja G uspavljujem u Intervalu 8-9.. Iako najcesce zaspe oko 20,30-20-45
Mi sinoc imali losu noc :S budjenje svako 1,30-2. I onda sam ga jos probudila u 6,30 zbog prdice....evo sad cicka s osmijehom na licu..
Mislim.da nas je zahvatio skok (valjda). Jer jucer je i tokom dana vise papao i nije mi upalila metoda novog "uspavljivanja" tj.ne-nunanja koja je palila 4 dana i 4 noci. :/ opet sam.ga dugo.i preko.dana i za nocni san uspavljivala
Jutro ekipa! Nije ni naša noć bila nešto extra... isto buđenje svako 2 sata, s tim da joj je trebalo i do 45 min da zaspe opet. Kako neće, jučer je pola dana prespavala. Danas joj neću dat, ako treba budit ću je, iako sam inače protiv toga. Zadnja dva dana mi je izbacila jedno dnevno spavanje, a jedno malo produžila, jučer od 13:30 do 17, pretjerala je, al nadam se da je to bio jedan od onih ludih dana.
Branchi, moja jedva izdrži bit budna do 20. Oko 19:15 ju počne hvatat nervoza, pa je malo razbudim presvlačenjem, malo se poigramo. Oko manje kvarat je stavim na sisu, za 15-20 min je u krevetiću. Probudi se oko 23-00, kako kad (sinoć me iznenadila u 22), pa opet oko 3-4 i u 6 je na nogama. To nam je super ritam.
Joj nismo ni bas spavalai,zadpala je oko pol 20 pa cickala u 20 pa u 23 pa se oko ponoc nesto meskoljila pa sam ju dizala i onda je papala u 3 pa se oko 4meskoljila stavila ju na trbuh al je u 5pocela se bunit i gledala ko sokol pa sam je isla na pilates lopti nunat i zaspala i u 7budni skroz!!!
Jutro zene (btw, zaboravih vam jucer cestitati Dan zena )
Mi smo spavali od pola 10 do sad uz 5 budjenja.
Ne znam sto joj je ovih dana, ali samo cvili i place. Preko dana uz cviljenje stalno nesto hoce i stalno prema necem pruza rukice, a onda kad je odvedem do tog mjesta ne zna sto bi uzela. Fascinira je tetrapak od mlijeka. Haha. I sve baca sa stola. To joj je nova zanimacija.
Branchi, mi je krenemo uspavljivati kad vidimo da joj se pocne spavati, a to je uglavnom oko 22h. I onda smo, uz budjenja, u krevetu do cca. 8h ujutro. S time da oko 5-6 prelazi u moj krevet. Prije ne dam.
Nocas smo ju pol sata pospremali natrag u kimbac poslije jela. Svaki put bi se probudila.
Bumbo, kakva je to metoda uspavljivanja??
Inace, vec dugo nisam vidla Ashley ovdje...
Bumbo javi sta je sve bilo kod prdice 😁
Znaci i vasi krenu corit oko 20 i oko 6 je neki prosjek...a dovro, budemo se navikli 😀 ....mi smo evo zaspali jos sat vremena skupa, ali znaci moram se poigrat s njim sat vremena da bi spavali jos sat heheh...al ok...sad bar migu oci otvorit, oko 5,6 sam bila koma
Smjesno mi je kak se on valja od smjeha i oko 5, 6 i sad jos nakon ovih sat vremema...evo sad se smije, zvace prst i kenja 😂
Jutro!
Mi se krenemo uspavljivati oko pola 11 jer nema smisla prije jer joj se ne spava. U posljednje vrijeme zaspe na ciki i samo je preselim u kindic. Ako ne zaspe na ciki, malo lopta i beba pava. Budimo se oko 6-7 prvi put za hranjenje pa odspavamo jos do 8-9. Nakon dugo dugo vremena nocas smo imali 2 budjenja pa onda ovo u 7. Bas sam satrana sad. Previse me razmazila.
Moju najvise zanimaju punjaci, mobiteli, daljinski i sl. Zezamo se da ce biti mali elektricar jer cim vidi nesto navedeno gotovo je s igrackama i grabi rucicama. Naravno da joj ne damo😂
On zaspe oko 22, i onda do 9-10 ujutro smo u krevetu, ali se budi dosta po noći, po 4-5 puta, nekada se zna probuditi i oko 7, 8, naspavan, pa ga ja prebacim kod nas, malo se igramo i onda još odspava pola sata-sat..
Mi smo jos uvijek na svakih 45 minuta do sat vremena.
Al po danu odspava 2 sata u komadu.
ne kuzim,al totalno sam premorena
Hrenofka kad vidim sliku rekla bi da spavas 8h kak dobro izgledas!! Mozda ima previse podrazaja tokom dana pa nemoze spavat po noci,neznam!! Jel bar dpavas po danu kad i on?!
Hvala,čvarak,stalno to netko primjeti. Ko da lazem
Ne mogu ti ja prek dana spavat..to me bas izbacuje iz takta. A on spava vec 2 sata. A prek noci to ne zna
Sortiraj odgovore
Najstariji