Hrenofka, sa 6mj je ponovo isto cjepivo...onda sa 8 ide prevenar ako zelite i ako mali ide u vrtic sa godinu dana (to sami kupujete)
Nije nista cudno da place na druge ljude, oni sad kuze 'stalnu postavu' i one 'nepoznate' pa tako i reagiraju...pomoci moze to kaj cvarak veli - polagani pristup...
Sto se tice dnevnog spavanja, mi najduze corimo prije u kolicima, sad nosiljki, nekad jos ubije oko pol sata, i zadnje oko pol17 pol sata, max sat (rijetko)
Moram i ja da se potužim u s vezi cijepljenja, čeka nas sljedeći tjedan i to najvjerojatnije u obje ruke, jojjjjj ne znam kako ćemo to, S još ništa ne zna, a i rekli su nam da bolje da i ne.
O joj ta cjepiva :(
Mi cemo prekosutra ujutro rano na kontrolu.. I vadit ce mu krv i cjepivo u 1 nogu + 2.nogu.
A to nam je 1.put pa se uzasnooo bojim i reakcije na cjepivo i njegove reakcije jer sad kuzi sve... :/
Ne znam tko ce vise plakati, on ili ja :'(
Kris moja ne radi to, onako čak i kusa, ali napravi neku facu gađenja i onda ispljune to😄
Hrenofka evo i moja već preko dva tjedna svu hranu pljuje..ništa neće..bacila sam sve moguće 😒😒 a valjda će počet nešto 😄
I žao mi je radi spavanja, ne znam što bi rekla, ja izludim s njom jer divlja preko dana, neće spavat i samo kenjka nešto uglavnom, ne znam kako bi da još i navečer tako (ne)spava 😝😝
Mi danas inače doputovali iz Zg-a u dalmaciju i divljala je skoro cijelim putem 😒😒odizala se i trgala iz sjedalice, nije htjela baš ni sisat kad smo stajali, nego je gledala okolo i cerila se, a čim bi opet krenuli za 10 min dreka! 😒😒 jedva je ubila oko na pol sata u vožnji..ludo dijete 😝😝
Bumbo i renata sretno s cjepivima..hrabrice su to male, sve će bit ok 💪💪
Jutro mamasite, vi sigurno jos corite 😁
Sretno s cjepivima, nadam se da ce sve proci bez temperature 😑 ja se isto uzasavam svaki put kad idemo
Kako to da vadite krv? Mi nismo jos ni jednom??
A sad spavanje - spavao je prvo sat i pol samo pa oko 22 plac i nikako se umirit...pa malo cica, pa nunanje pa cica i opet nunanje da bi onda odvalio od 22.50 do 5.30, najduze ikad, 6.5 sati 😎 ...sad je na cici i kao dremucka, ali je sav nemiran,mislim da nista vise od spavanja za danas.
Zelim vam lijepi dan, oliva uzivajte na moru, u zg-u je basj ako zahladilo, nadam se da cemo uspjet bacit djir vani
Jutro mame!
Evo i mi smo na nogama!
Branchi pa Jan ce postati prava spavalica! Drzimo fige da vam 6.5h predje u naviku!
I mene zanima zasto vaditw krv? Jel to svi vade sa 6 mj ili?
Mi cemo za nekih 10 dana krenuti sa dohranom, bad me zanima kako ce prihvatiti. Dok mi jedemo ona guta sline, a probala sam joj davat mlijeko na zlicu pa ga pljujue. Tako da mislim da cemo imati slican scenarij kao i vi Oliva.
Sretno sa cjepljenjem cure!
Jutro svima.
Ja budna a curka jos spava. Od kad smo se rijesili prehlade i bronhitisa noci su nam savrsene. Navecer jedva izdrzi do 8 i ona prvo budjenje oko 6. Najcesce se onda i probudi ali je danas odlucila jos idmorit oke.
U zadnje vrijeme smo skuzili da cura place svaki put kad vidi muskog (osum tate i brace). Cum vidi dedu, tetka i sve ostale muske, cubica do poda i suze frcaju na sve strane. Ne znam sta joj je doslo. Imate vi takvih problema?
Jutroo mame :) mi smo budni od 7 i 15... Imali smo dobro spavanje.. 5,4,2
Rekla je pedica prosli mj da ce mu sa 6 vaditi krv i provjerit krvnu sliku (vjerojatno zbog zeljeza)..ona tako pakticira svoj djeci
Branchi-bravo za Jana 🎉🎉🎉 onda si se i ti naspavala :)
Oliva-znaci dosla si u nase krajeve :)) uzivaj onda uz moree! Nadam se da ce povratak u Zg bit "bezbolniji" sta se voznje tice...
Anci, nama se to 1.put dogodilo u srijedu... G je stalno pravio tuzne face i cvilio kad je kod mojih dosao na kavu mamin rodjak (covjek od 54god)... Ne znam zasto :/ a dok je bio manji smijao mu se i on je ga nosio.. Ocito su sad veci.pa kuze nepoznata lica od poznatih...
Jutro!
Branchi, jel Jan tako zna i inače plakati po noći ili je ovo neka iznimka? Jer E sad zadnje dvije noći oko 3 ujutro počne plakati. Ja se ne sjećam kad je on zadnji put plakao u noći. Uopće nemam pojma šta se događa...
Sretno s cijepljenjima. Nas isto čeka idući tjedan. Meni isto muka kad se sjetim... Tako malo biće i toliko virusa dobije odjednom. Uf, bljak!!
Ja sam čula da se grčevi znaju vratiti kad krene dohrana. Molim vas recite mi da to nije istina!! Molim vas jer ja mu neću dat ništa jest osim cice dok ne napuni 8 mjeseci.
Sova on se nekad probudi pa samo malo jamra, a nekad bas place....vecinom je to onako normalan plac, treba ga ununat ili umirit sa cicom, nekad traje duze, nekad krace, a nekad je malo neutjesnije i duze traje, ko sinoc, prebacivala sam ga s cice, na jedno rame, drugo, nunala, hodala i cvrsto privila pa je zaspo ko klada i odvalio tih 6.5 sati....ako je uspavljivanje od 40min uvertira za spavanje preko 6 sati, prihvacam izazov 😀
Bas me zanima dal cemo i mi vasit krv, bas cu pitat, cula sam da se to vadi oko dohrane
Sortiraj odgovore
Najstariji