Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ashley
    09. Ožujak 2016. 20:06

Ryanne, ma ja sam ti više tamo nego tu. Glupo mi je 2 puta isto pisati. Tako i tako što mogu napisati?! Mi smo oduvijek malo drugačiji , pa  osim da je Bono dobar, spava, papa, povremeno ga ulovi šiza, puštam relax i dalje, njemu povremeno dam crtiće, on bulji u akvarij većinu vremena, a ostatak se ili okreće ili "lista" knjige ili klikče ili protestira ili šnjofka hranu ili šnjofka čisti veš koji stavljam sušiti (to obožava). Još uvijek mu rastu "fantomski" zubići i to najčešće četvrtkom, ostale dane su zubi na godišnjem, pa će tim tempom prvi izaći, računam kada navrši prvu. Uvela sam obavezno dnevno spavanje u kinderbetu i to barem 2 x na dan, po minimalno sat i pol. Idemo svaki ponedjeljak na bazen i to je super ...idu dani, on raste : sada je  67 cm, 7260 g, glava 43. Zadnje cijepljenje smo prošli bez temperature
    Kako si ti, da li se oporavljaš? Da li ti je bolje? Kako tvoja ljepotica? I žao mi je što nisi tamo, ajde doooooooooooooođi nammmmmmmmmmmmmm  :)

Cvarak
    09. Ožujak 2016. 21:16

Cure moje koje sad plakanje urlikanje u snu ajme meni jedva sam ju smirila skinula remencice i mislim da se tak cas malo razbudila i pocela manje plakat inodma sam je na cicu stavila...plakala je tako da nije do zraka mogla doc 😳😳

Oliva4
    09. Ožujak 2016. 23:54

Ja svoju obično oko 9, pol 10 stavljam spavat i brzo zaspe..nekad uz nunanje, nekad u ciku..samo se često budi, pogotovo taj prvi period prije ponoć..ali užasno bi mi bilo da se budi u 6!! 😱😱😱 obično je to oko 9 pa nekad još malo zaspe na pol sata, sat..preko dana ne spava pa barem da navečer nekih 12 sati ulovi..danas se doduše u pol 8 probudila, al ju je muž uzeo, jer ja nisam mogla gledat 😝😝

E i moja voli ove daljinske i mobitele..ludi za tim..mislim da ću joj kupit onu igračku daljinski..netko je to spominjao mislim ☺☺

Branchi
    10. Ožujak 2016. 05:15

Hrenofka mozda ti je zamjenio noc za dan (ok ne spava ni po danu sad cijeli dan ali svejedno)...vidi da su ti bas dignute rolete po danu i da ne pazite na buku...a navecer onda mrak i tisina..

OliVa tak meni nekad tin uzme jana oko 6, ali vec dugo nije hheheh, morat cu popricat s njim 😉

...mi evo corili 2 sata u kindacu, pa 5 spojeni s cicom, i bas sam se fino naspavala cak 😀 ....sad se naravno igramo jer je 5 sati 😁

Ryanne
    10. Ožujak 2016. 07:41

Jutrooooo

Mi nocas spavali ok do negdje 3h. Onda se probudila i nikako zaspati slijecih sat vremena. Kako se princeza uspavljuje samo nosanjem (moram to nekako promijeniti!!!) prvih 20 min sam nosala ja, a onda mm. 
    Tako da ju je on odmah prebacio k nama u krevet od straha da se ne probudi brzo u kimbacu. Haha. 

Inace, jucer smo se cijepili. I fala Bogu, izbjegli reakciju. Imamo 8120g, 68 cm i 43 opseg glave. Prdica nam nije ni spominjala dohranu ni gledala motoriku, ni poslala na vadjenje krvi.... nista. Samo nas je narucila na sistematski tek za 3 mj. 

Ashley, super da Bono napreduje i da je i dalje tako dobar. Od njega nisam ni manje ocekivala. 
    I bem vam taj fejs. Vidim ja da vas je sve manje i manje tu. Ajd mi neka netko posalje link grupe na pp ako slucajno pokleknem. 

Cvarak, i mi smo dozivjeli takva budjenja uz plac zbog nocnih mora. Nikako ju razbuditi i smiriti. Nadam se da necete jos dugo nositi remencice, bas mi je zao malecke. 

Oliva, daljinjski i mobiteli i moji zanimaju. Jos kuzim mob koji svjetli, ali kud bas ruzan crni daljinjski... haha. Onda joj tutnem plasticnu slikovnicu u ruke i velim joj "Evo, obrazuj se malo radije" 

• nina34
    10. Ožujak 2016. 09:34

Cure moje moj malac je postao pravi zafrkant. Jucer dodjemo na Goljak i sad pitaju mene jel se okrece s ledja na trbu i dal dize noge od podloge i ja kazem da da a on nista pol sata je lezao ravno i buljio u strop. Nekon toga ga je teta vjezbalica pocela okretat i on je urlao ko lud ( inace kod privatnice uopce ne place😕). Sva sreca da sve to imam dokumentirano na mobitelu jer bi inace ispalo da lazem 😶. Naravno kad smo dosli doma vrtio se na sve strane.

• Mincy
    10. Ožujak 2016. 10:38

Mi smo zadnjeg dana popusta u kauflandu ulovili daljinski od fisher pricea, i sada su mi se pomiješale pjesmice od psića i od daljinskog haha :)
    Noćas sam popustila i ostavila ga kod nas u krevetu, više se nisam mogla ustajati :(

Branchi
    10. Ožujak 2016. 10:51

Ryanne daj mi posalji poruku tu da ti javim sve za face, ja tebi ne mogu poslat, ne znam zasto

Bumbo0809
    10. Ožujak 2016. 11:54

Ryanne dodji naaaaaaam!! Tamo smo stalno-dan/noc ;)

Posto su nasi bebaci par dana razlike slicne su nam i mjere..mi smo jucer bili na kontroli i cjepljenju i vadjenu krvi. G sad ima 8 kg, dug je 72cm i opseg glave 43. Cure na fejsu znaju cijelu situaciju "muka" jucer,sinoc i danas s temperaturom...stalno 39,5,cvili,place,stenje,boli ga nogica.. Uzas! :( a kako je nama ovo 1.cjepivo 6u1 (nije prije primao zbog komplikacija iz bolnice kad se rodio pa je pedica odlucila cjepit ga s 6 mj)

A novo "uspavljivanje" ti je da ukoliko ne zaspe uz cicu ne nunam ga uopce..nego kad vise ne zeli papati spustim ga u krevetic i dam mu medu (koji je samo za spavanje,ne dam mu njega za igru)..onda se on pocne meskoljit i javlja se pa ga uzmem par sekundi i opet spustim i dam medu i zaspe (al to ne pali zadnje 2 noci.. Za sinoc razumijem jer ga boli). I preko dana ga vise ne ljuljam ko luda u kolicima nego papa, dam mu tigra (s njim se isto ne igra nego je samo za spavanje) i pjevam mu i zaspe. 
    I jos jednom-dodji nam na fejs! Ne moras imat svoje pravo ime (nemam ga ni ja) i ne moras imati puste frendove (nemam ih ni ja..imam ih 22)

Branchi
    10. Ožujak 2016. 15:35

Kiara sta ti se desilo s profilom, nestala mi je ona tvoja poruka, javi nam se tu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.