Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ryanne
    04. Ožujak 2016. 21:54

Hvala vam svima na cestitkama. 

Mary, ne znam jel zubic u pitanju jer nam taj famozni zubic vec dva mjeseca izlazi i svaki put mislim da je to to. Na kraju ga nece biti jos tri mjeseca. Haha. 

Kriss, bolje sam. Nisam jos 100% stara ja, ali ide na bolje.  
    Hvala tebi i svima na brizi i podrsci. Sve ste divne. 

Zelim vam svima lijepu noc. Ja se nadam da ce nama biti. Sad spava, a kako i ne bi kad je danas u cijelom danu jedva natukla sat vremena sna. Ne znam odakle joj energija. 

Bumbo0809
    04. Ožujak 2016. 22:01

Ryanne bas sam sretna sto si dobro i sto zdravlje ide na bolje! 😊❤

Sretnih 6 mj tvojoj mrvici!! 🎉🎉

• Mincy
    05. Ožujak 2016. 23:05

Pa neće valjda proći dan a da nismo ništa pisale 

Oliva4
    05. Ožujak 2016. 23:43

Hahahaha 😂😂😂😂 ja umirem od dosade i čitam i komentiram neki članak ovdje 😂 eto koliko mi ne dosadno.. sad vidim reko wuhuu netko je nešto napisao 😂😂

Branchi
    06. Ožujak 2016. 07:44

Jutrooooo i to lijepo suncano jutro napokon 😀
    Ryanne super da sve ide na bolje!!!!

Mi opet spavali nesto manje, 4 seta po nesto malo vise od 2 sata....ajde bolje nego budjenje svaki sat hehehe...kod budjenja je malo vise prdio, mislim da ga jos uvijek zeza brokula kad ja jedem...jel to moguce??

Kak ste vi?

Mi cemo i danas van vjerojatno u ergu, bas je lijepi dan ☀️
    Tata nam se jos nije vratio, jos je u karanteni kod svojih pa smo sami vec skoro cijeli tjedan 😊

Cvarak
    06. Ožujak 2016. 07:57

Jutric, mi smo se do 2h svaki sat i nesto budili pa je do pol 6 bilo mir i vec u pol 7 budni!!! Tata je trebo preuzet malo al i njega nes capava pa jos krmi!!!

Lela29
    06. Ožujak 2016. 08:12

Jutro ekipa!
    Vikendom se uvik manje tipka ode :D
    Mi smo imali standardnu noć, od 21 do 7 uz dva buđenja, nije loše. U St-u će nebo  na zemlju, sve se crni vani, fuj kiša. Dan je baš za ležanje, jedva čekam proljeće, to je moje doba i samo da ove 3 marčane bure opale i gotovo!

Gledam svoju debelu ovih dana, to dite je sve ljenije i ljenije. Ne mrda u vrtiću, kad je držim, zavali se u moje krilo i doslovno preživa. Valjda će se okrenit sa leđa na trbuh do prvog rođendana :D
    Ne znam zašto se čudim, jer smo i ja i muž takvi bili. Meni kaže baka, ona me čuvala, di bi me ostavila, tu bi me našla nakon dvi ure. Ista stvar je bila i sa mužem, znao se igrat satima sa jednom igračkom. Šta su geni :D

Ryanne
    06. Ožujak 2016. 08:51

Jutro cure

Ja ne znam koliko ste aktivne na fejsu, ali na ovoj temi ce se ubrzo poceti muhe sakupljati od tolike neaktivnosti. 

Mi imali standardnu noc. 3 budjenja, mirno spavanje do 5 ujutro, cviljenje i prelazak u nas krevet do pola 8. 

E da, pitanje, ne znam vise tko je davao sirovu ribanu jabuku bebi... ja sam to napravila jucer i dok ju je ona pojela jabuka je vec ful potamnila, a znamo da takva ribana oksidirana jabuka sprecava proljev. Uglavnom, mislim da je nas zato zatvorila. Jucer po drugi puta u zivotu nije imala stolicu. Inace nam je svaki dan. 
    E sad... jel bi pomoglo da malo prokuham jabuku danas?

kris555
    06. Ožujak 2016. 09:15

Ryanne mislim da se ne moras bojat zbog stolice, ti popij gustog soka i bude joj potaknulo probavu :)
    Mi smo ok spavali samo sto je M isao spavat kasnije neg inace, oko 10 jer smo bili u cityu i zadrzali se i kasno dosli doma pa dok smo pelenu sredili i cikali pomaknulo se vrijeme za corkanje i jutros je u 7 bio budan vec.

Bumbo0809
    06. Ožujak 2016. 10:25

Jutroo cure :)

Da Lela-sta je ovo vani?!? Fuuj! :// 
    Gledala sam da od srijede javljaju suncano wiiii

Mi smo imali odlicnu noc.. Isto je zaspao kasnije (jer je popodne zaspao u 17:15 do 18:30). Zaspao je u 21:45.. 1.budjenje nakon 5 sati sna pa zatim nakon 3 sata i jos je odvalio 3 i probudio se u 9 :)))

Ryanne na fejsu smo preeeaktivne za razliku od tu :P moras nam se prikljucit! ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.