Oliva kod mog mozda prevagne i to sto je zdero hehe, vidjet cemo 😊
Joj jan je fino corio 4 sata, a ja od toga 2.....mozak mi radi 100 na sat i nikako spavat 😡 sad ga bar hranim pa radim nes korisno....ahhhhhh
Kak je prosla noc mame? Mi smo tak tak spavali, opet dosta nemirno spava i place u snu pa sam ja slabo naspavana..
Mincy te kasice za laku noc ti imaju dodanog secera, ja sam skuzila tek kad sam ju kupila pa ne znam ni dal cu mu davat..
Nenana kako je proslo vadjenje krvi? Mi idemo za dva tjedna i vec me sad strah :/
Oliva ni moj nikak ne prihvaca kasice hahah ne znam kak tvoja curka al mom se zacrvene oci i ko da povraca tak face slaze, a s jabukom je ispljunuo sve, pobljucao se..
Jutro mame! Mi smo opet tulumarili od 23 do 1, ajme!
Zaspala u 20, prvo buđenje u 23, drugo u 5. Počelo nevrijeme, grmi, sijeva, bila je u polusnu, papala pa je baš to doživila, svaki put kad zagrmi, pogleda me, ko da se hoće uvjerit da sam tu... srećica moja. I na kraju smo od 7 na nogama. Sad piči sunce, nadam se da će i ostatak dana da se maknemo iz kuće.
Što se tiče dohrane, mi ćemo sa 6 mj, moja još nema neki refleks otvaranja usta kad joj približim nešto ili hvatanja žlice. Ne žuri mi se s tim, vidit ćemo...
Uživajte!
Jutrooooo
Mi smo isli spavati oko 22:30 i do 1 se tri puta budila. Onda sam joj uvalila cicu i tako smo obje zaspale i spavale do 5 ujutro (ja polugola) kad se probudila jer je bilo vrijeme za drugu cicu (i tako se golotinja nastavila do pola 8 ujutro). Haha.
Mislim da smo inace u skoku jer je jucer cesce cicala.
E da, Nenana, pitala si jesmo li vjezbali okret na ledja. Bas i ne. Par puta sam joj pokazala, ali se nikako nije htjela okrenuti. Ne da nije mogla nego bas nije htjela. Pruzala je otpor. I onda sam odustala. Haha. Zasad se tek tri puta okrenula sama ali i to je pocetak.
Inace, nema ni sekunde mira. Stalno nekud hoce, nesto zeli primiti u ruke...
Mi smo nocas nakon par dana opet imali sjajnu noc! Spavao je od 22:40 do 4:55 bez budjenja, onda papao, pa se probudio u 7 i onda je drijemuckao i cickao do 8:40! Savrseno!
A zadnjih par noci se bio dva put buduo jesti, mislim meni je i to skroz ok i uspijem se nadpavati!
Bas mi se gadi ovo vrijeme vani, ovo sunce za vikend me skroz razmazilo..
Jutro,cure!
Mi standardno i dalje..budjenje svakih sat vremena,45 minuta. Ja se bojim da ne prosvikam...evo vec mjesec i pol to traje. Ne znam moze li mi se kaj dogodit???
Cure, mi smo bili kod prdice na pregledu s 4mjeseca i dobili 2.cjepivo-kad je iduci pregled? Nije mi nis rekla...
Mi smo vadili krv za onaj IGE pa cekamo rezultate da vidimo na kaj je alergican...vadili su mu krv iz vene,bas mi je bilo tesko to gledat. Sestre u bolnici se razbjezale...nijedna nije htjela vadit
Ovaj vikend smo odradili krstitke,jucer nam je ekipa dosla doma i on se nije dao smirit 4 sata. Morala sam ga drzat u sobi gdje nije bilo ljudi jer cim bi se priblizili dnevnom boravku di su svi sjedili,odma plac i dreka. Ja ne kuzim kaj mu je?!
Mi se naveliko okrecemo trbuh ledja pa ledja trbuh,nemres ga ulovit kad ga uhvati okretanje. A dohrana nam je jos uvijek muka ziva. Sve kaj stavi u usta odmah ispljune i tako ja vec 10 dana samo bacam hranu. Ne znam kad ce odlucit vise to progutat koliko je vama trajalo navikavanje na jedwnje zlicom?
Hrenofka mislim da jedino mozes bit iscrpljena i umorna pij vitamine neke i dosta tekucine! Meni M zna plakat kad je puno nepoznatih ljudi pogotovo kad joj se unesu u facu ili glasno pricaju...bebi se mora ic polako mic po mic prvo dodir i lagano pricanje da se ne splase...
Kako je bilo u crkvi,jel plakao i jesi ga uspjela prije nahranit?! I kako je bilo u resticu jel izdrzo?!
Ajme vadjenje iz vene uffffffff
E i da hrenofka kod prdice idete opet kad napuni 6mj opet cete dobit pikicu!!
Sortiraj odgovore
Najstariji