Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Branchi
    10. Ožujak 2016. 16:25

Jahanara javi nam se u poruke (bilo kojoj od nas) pa nam se isto pridruzi na faceu 😀

Naanaa2
    10. Ožujak 2016. 16:31

Kiara ce nam se pridruziti na faceu s muzevim imenom jer je svoj profil deaktivirala

Mary36
    10. Ožujak 2016. 18:16

Cure koje dojite da li ste dobile mengu? Ja još uvijek dojim i nisam još dobila, a mala će mi sada imati već devet mjeseci!! Nije da se žalim, baš sam zadovoljna s time, samo me malo muči to što ne mogu paziti na plodne dane 

Branchi
    10. Ožujak 2016. 18:38

Mi imamo malo manje od 5.5 i ja jos nisam dobila...ne zalim se zasad, nek dodje poslje mora 😀

flora2
    10. Ožujak 2016. 18:47

Također 5,5 i još nisam dobila. Također bih radije da dobijem pa da znam računati plodne dane.

Sanjarica
    10. Ožujak 2016. 18:48

Ja isto dojim, mala ima 5 mj i takoder nisam dobila jos men. Ne bunim se niti...heheh...

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Mary36
    10. Ožujak 2016. 19:11

Branchi ja bi isto poslije mora al sumnjam da ću to uspjet dočekati...moja će već tada imati godinu i nešto 

Bumbo0809
    10. Ožujak 2016. 19:25

Blago vam se! 
    Ja dobila 3-4 dana nakon lohija smrrrrrrc :(
    Al eto,pozitivna je stvar sto mogu pratit plodne dane...

Branchi
    10. Ožujak 2016. 20:43

Mary nikad ne znas...mozda se tijelo odlucilo na mali odmor 😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.