Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MegiM
    04. Ožujak 2016. 14:24

Pozdrav svima, mi smo nakon dugo vrimena imali groznu noć, probudila se valjda milijun puta, pa je okreći, pa daj dudicu, hrani, nosaj...legla u 10, probudila se totalno u 7 i sad je ciiiili dan nervozna. Naravno neispavana je, a ja san ka zombie. Ma koma.

Potaknuta takvom noću san se sitila da nam sada slijedi skok u razvoju sa 6 mjeseci. Znam da je to individualno od bebe do bebe, ali da se pripremimo...je li zna netko kako se gleda kad je taj skok, tijekom 6.mjeseca ili kad beba navrši već 6 pa onda? Tipa moja će sutra napuniti 5 mj. je l to znači da nas skok čeka kroz idući mjesec ili kad napuni 6 pa kroz taj iza. Ako je itko skužija šta pitam

Oliva4
    04. Ožujak 2016. 14:37

Koliko sam ja informirana skok je kad navrši baš 6...tako je bilo i s 3 mjeseca.. ☺

MegiM
    04. Ožujak 2016. 14:43

O pa onda imamo još misec dana uživancije

Sanjarica
    04. Ožujak 2016. 15:01

A sta znaci tek kad napune 6 mj? Tj kad ulaze u 7.mj?  Je taj skok?! O pa super onda... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Mincy
    04. Ožujak 2016. 15:34

Uf već sada mi muka kada se sjetim tog skoka :( Kad je bio onaj sa 3 mj htjela sam lupati glavom od zid hahaha

Ryanne
    04. Ožujak 2016. 16:21

Hellou mame

Mi smo imali koma noć. Cijelo vrijeme je plakala i cvilila i na kraju smo ju u pola 2 ujutro stavili sebi u krevet, a i tamo je cvilila. To nam je bio mali šok s obzirom da tri dobre prethodne noći (spavala je po 4-5 sati u komadu).

Inače, mi danas punimo 6 mj i izgleda da nas čeka (ili smo prošli) skok. Ako skok karakterizira povećano traženje hrane, nismo tu jer je noću smanjila obroke, a i danju je produžila na svaka cca. 3h.

Dohrana nam super napreduje i ja sretna. Makar je tek dvije namirnice probala. Sutra idemo na treću (jabuku). Nakon koliko vremena se inaće uvodi drugi obrok?
    Znam da smo mi daaaaaleko od toga, ali sam pročitala da drugi ide kad više ne traži cicu nakon prvog. A mi sad jedemo kašicu 2.5h nakon dojenja, i onda negdje sat i pol nakon kašice traži cicu.

Inače, da se pohvalimo, danas smo i napokon svladali okret sa trbuha na ledja. Dosad je radila obrnuto.

Mary36
    04. Ožujak 2016. 16:41

Ryanne da nije zubić? L se tako ponaša kad zubići izbijaju, a sa 6 mjeseci nam se to još i poklopilo sa skokom 

Branchi
    04. Ožujak 2016. 17:47

Ryanne cestitamo pola godine 😀 svasta sad moze biti uzrok nespavanju - skok, zubic, regresija spavanja...nadam se da vas nece dugo muciti

Super i da lijepo papate, mikrecemo tek za 3tjedna, ali jedva cekam vidjet kak ce jan reagirat 😊

Oliva4
    04. Ožujak 2016. 18:53

Sanjarice da, baš kad navrše 6, zanči kad uđu u 7. :)

Ryanne evo baš smo danas na fejsu u grupi pričali o tome kad drugi obrok uvest..meni je prdica rekla da drugi uvedem kad prvi obrok cijeli krene jest količinu kao recimo jedna ona kupovna kašica..neke cure vele da njihove bebe već duže vrijeme jedu takav obrok, ali da će s drugim pričekat kad bebice 6 mjeseci napune (one su krenule negdje s 4 mjeseca na dohranu)..ja ću po savjetu prdice pa kako nas ovaj usporeni tempo odvede 😄 a ti vidi što se tebi čini logično.. ☺
    Odlično za okret! ☺☺I sretnih 6 želimo maloj princezi ☺☺😘

kris555
    04. Ožujak 2016. 19:14

Ryanne sretnih pola godine :) 
    Kako je tebi sa zdravljem sad? 
    Mi smo sinoc imali dobru noc, dva seta po 4 h i dva po 2h. Danas je nesto nervozan bio, zubi ga muce bas mahnito gura sake i vristi.. al evo zaspao je 😊 
    Kazu skok bude oko 6.mj, znaci moze i npr tjedan prije a i kasnije, to je nekak okvirno :) ja sam mislila da cemo taj skok docekat s papanjem kasica ko veliki haha al nista od tog :) idemo puzevim korakom
    Mirnu noc zelimoo !! 😴

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.