Ajme nije me bilo na forumu par dana i evo jutros dok se izdajam sam imala cijeli roman za procitat ;)
Ajme koje bezobrazne komentare ste dozivjele cure!! Bas mi je zao, ljudi si stvarno svasta dopustaju, uzas!
A Jan je postao prava spavalica, ha? Bravo bravo!
Mi smo imali ok noc, 4,5 sata pa jos po 2..
Cvarak, ja sam za krstenje bruncija nahranila orije crkve a jos sam se bila izdojila za slucsj da mi pocne urlat u crkvi al eto na srecu nije bilo potrebe. A poslje smo se u par navrata dojili u restoranu..
Ryanne, nadam se da je kod tebe bolje stanje i drago mi je da barem malena hoce papati!
Sova ugrijala sam ga prije nego smo isli i stavila onda u onu termos futrolu za bocice! Kupila ju u dm-u! Nije to termosica nego bas onak termis torbuca valjkastog oblika..
Al na kraju nam za crkvu nije ni trebalo.. Muz mu je kasnije u restoranu dao u nekom
Trenu da popapa, tad je vec bilo se ohladilo, al nije to njemu nis smetalo :)))
Amene je bilo frka ponovno zagrijavati, mislim da to nije dobro
Sova tak ti ja svaka 2 sata provjeravam jel sve ok, nemrem si pomoc 😀 tak da ja spavam manje, ali opet vise nego prije hehe, pa se ne zalim
Ovdje cijelu noc kisa i sad jos uvijek, kad ce vise proljeceeeeeee
Zaboravih pohvalit Bruncija, sinoc je prvi put sam zaspao u kinderbetu!
Inace navecer uvijek zaspe na cici pa ga prebacim u kindic. Sinoc se probudio par minuta nakon prebacivanja i inace bi ga prebacila k sebi i dala mu da jos malo cica dok opetne zaspe. Al sinoc ga je muz pomazio i upalio mu mobil, mrvicu je nesto gundjao, ali nije zaplakao, i za par minuta zaspao.. E sad, jel to bila slucajnost, nemam pojma, probat cemo opet..
Mozda je oduvijek moglo tak proc al nismo nikad probali 😂😂😂
Sova i Branchi, ja sam isto jedna od tih koja svako malo ciri u krevetic i gleda jel dise.. Jace je to od mene
Plavojka bravo za Bruncija!!! Vidim ja da su sve jesenske bebe sve samostalnije 😞😊 podvojenih sam osjecaja oko toga hehheh
Mi smo isto imali ok noć, malo spavali, malo bili budni ali sve u svemu ok..
On lijepo papa rižine pahuljice, možda zato što su sa mojim mlijekom pa su mu ukusnije..
A ti komentari od prolaznika, ajme, nekada zbog toga nemam ni volje izaći iz stana... kao neki dan, bebač i ja u šetnji, obavljamo svašta nešto, i naravno tko god nas je sreo imao je što za pitati :(
Išla sam po papire za prosužit porodiljni, i baš mi je teško,već sam počela sanjati posao.. Kako ću ja bez njega 8 sati :(
Joj ja isto stalno provjeravam diše li..ali evo sinoć me svladao umor valjda i, obično čujem kad se meškolji, ali sinoć je uspjela skroz doć do dna svog krevetića i nešto rondat sama sa sobom, ja sam ju tek kasnije čula..tko zna koliko je tako gunđala 😂
E da i u zadnje vrijeme uglavnom zaspe sama bez nunanja, kad papa prikunja, ja ju prebacim u krevetić, bude onako buda, ali se okrene na desni bok i odmah zaspe 😂 je da se budi i dalje malo češće, ali uglavnom nemamo problem s uspavljivanjem..ali to je tako par dana, tko zna što će joj opet šunut u glavu 😪😅
Evo recimo sad me maltretira već pola sata..u krevetiću je, spava joj se, a ne želi zaspat 😳 jao..sve ću joj vratit kad naraste 😝😝
Sortiraj odgovore
Najstariji