Oliva batat daj to ce sigurno jest 😁😊😊😊 i molim info kako je hlistica mala prihvatila batat?!
Oliva, mi smo zasad probali samo tikvu i proso i tikva joj je stvarno super jer je slatkasta. Slijedece nam je jabuka pa jabuka s rizom, a onda idemo na batat. Odlucila sam da joj necu vise davat same zitarice. Radim ih s vodom i stvarno ispadnu fuj. Proso je jela kao da je na strijeljanju. Ali jela ga je sto je bilo najgore. Haha. Samo sto se sa svakim zalogajem stresla. Hahaha.
Kad prihvati voce/povrce nakon 3-4 dana cu joj u isto umijesati neku zitaricu.
Znaci jabuku ne miksate nego ribate? Jednom sam joj dala plosku jabuke da cucla i bilo joj je super.
Ja sam ovih 5 dana samo miksala jer me nekako strah odmah davati "komadice" pa makar najsitnije naribane. Ali budem joj postepeno sve manje miksala.
Eh cure... da vam i ja ispricam sto sam ja nedavno dozivjela... frendica ima curicu mladju od N 3 tjedna i dogovorimo se jedan da da idemo zajedno u setnju... idemo mi prrko trga i njena cura u plac, a za njom i moj N... svaka nad svojim kolicima, smirujemo klince i prilazi nam neki covjek i kaze nam "sto je cure, a znale ste sirit noge"... da mi je netko to pricao ne bi vjerovala da takvo nesto ikome moze pasti napamet, ali sama sam to dozivjela... naravno da mu nista nismo rekle, tko ce imat posla s budalom, vec smo svaka svoja kolica i krenule dalje
Naanaa…e pa zeno svaka ti cast sta si uspijela presutit mu! Nema sanse da bi mu bila ostala duzna! Neotesanac jedan!! Stvarno si svako da za pravo da svasta komentira i govori bez problema!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Sanjarica, iskreno u prvi tren se nismo snasle ni ja ni frendica jer ne ocekujes da bi ti takvo nesto itko rekao, i jos potpuno nepoznat covjek. Mm je bio bas ljut kad sam mu ispricala jer ni on nije mogao vjerovati da netko moze takvo sto reci i da sto mu nismo rekle ovo, rekle ono. Ali sto mi znamo na sto je lik sve spreman, kakva mu jos luda ideja moze pasti na pamet da smo mu sto rekle. Nas dvije same s bebama- za njihovu sigurnost je bilo najbolje ignorirati i otici. Bar smo si frendica i ja to tako poslozile.
Ryanne u biti ispalo je da sam jabuku skroz izgnječila, nije bilo komadića..pa sad ne znam što bi ti rekla..probaj i ti tako..ja imam neke domaće pa su dosta mekane i mogu se skroz s vilicom..
Cvarak naravno da ću javit 😄 nadam se nekim sretnim vijestima 😄😄
Mary hvala ti..ja sam nekako lijena za izdajat, odkad sam na početku bila non stop s izdajalicom u rukama, nakon što sam uspostavila dojenje normalno, sam ju spremila i ne volim je vadit 😂😂 iako bi možda mogla samo malo dodat u kašicu..tipa pola voda, pola mlijeko 😄
Naanaa svašta! Kakav je to čovjek..jedino ako je iz ludnice neke pobjegao bi mogla shvatit, jer inače nemam pojma kome bi to još moglo past na pamet??! Kosa mi se diže na glavi od takvih komentara i smuči mi se 😝😝😡
Jutro mamasiteeee 😌
....ne kuzim ljude koji svoje frustracije lijece na drugima i imaju potrebu tak uletavat 😡 istina je da je najbolje ne obazirat se i ne odgovarat jer nikad ne znas sta je ta osoba u stanju napravit. Samim time sto izgovori takve ne uloze dokazuje da nije bas nacisto sa sobom. Zalosno
...mi smo opet imali dobru noc - 6 sati u kindacu na trbuhu, pa papanje i nunanje oko 3.30 ujutro i onda corkica do pol6 u krevetu....od onda ne spavamo, malo smo se igri, malo papali, a sad cemo se i polako dici...
Kako ste vi?
Jutro!!
Branchi, opaaa!! Bravo za malca, jel tebi to šok za organizam? Btw. nisam uspila ništa više izvuć od tete po pitanju spavanja na stomačiću, od onog šta sam napisala na fb-u.
Naanaa... nemam riječi, ja sam babuskari tribala odbrusit, a sa takvim debilom se ne bi ni ja petljala.
Mi smo imali lošiju noć. Buđenje u 00:30, pa u 2, pa u 4 (zaspala tek u 5:30), i evo je na nogama od 6:30. A ne može nam svaka bit dobra
Jutro curke :)
Naanaa-koji kreten?! 😠Ne mogu vjerovat sta sebi ljudi sve dopustaju! Al ipak najbolje se ne petljat bas sto kazes za dobrobit bebica!
Branchi opaaaa! 🎉🎉🎉Pa svaka cast ja Jana... Presisat ce on i one sve spavalice! 😁
Mi smo imali losu noc... Budjenje svako 2h (jednom je bilo 3).. Zatim se probudio u 2 i nikakoooooo ga uspavat do 4 manje 15 :/ a toliko mi se i nocas kao i jucer mantalo i povracalo od glave-nastavilo je i jutros grrrr ludim!
I umjesto da je spavao duze jer nije spavao dobro, on budan od 7 i nikako zaspat.
Osvanilo opet sunce nakon jucerasnjeg proloma oblaka! Wiii
Sortiraj odgovore
Najstariji