Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hrenofka
    03. Ožujak 2016. 15:43

Branchi,5.5 sati??, pa to je super. Bas mi je drago!
    Imamo krstitke u pola 1,poslije idemo u jedan restac u blizini,oko 25 ce nas biti,samo najuza rodbina!

• nina34
    03. Ožujak 2016. 16:15

lela jesu ti pokazali baby handling odnosno tehniku pravilnog postupanja s djetetom? to je jako bitno jer postoje tehnike presvlacenja, dizanja, nosenja... beba koje se dosta razlikuju od onog kako se to uobicajeno radi. S tim baby handlingom ti kroz svakodnevne aktivnosti vjezbas bebu.
    e i meni su i fizijatar i privatnica rekli veliko NE razno raznim njihalicama, hodalici...

Lela29
    03. Ožujak 2016. 16:20

Nina, da.. sve su nam to pokazali, sad radim na tome da izbijem stare navike. Isto tako, da njihalicu izbacimo, to mi je teško palo jer je moja obožava i u njoj miruje, al šta se mora nije teško! :D  sad visimo po podu stalno.

Bumbo, nemam pojma kako sam se uspila kontrolirat, došlo mi je da je nokautiram.

Branchi
    03. Ožujak 2016. 17:55

Lela trebala si joj rec - ne zove se Božo, nego Ema 😂 
    Koja krava.....

Hrenofka vidis da ima nade i za nas nespavace...kad tad...istina nije nam svaki dan tako, ali i sitno je bitno 😊

kris555
    03. Ožujak 2016. 18:26

Branchi bravo za spavanac, bas mi je drago da je Jan lijepo odcorio, drzim fige da vam i ova vecer bude takva ;) 
    Lela svaka cast na suzdrzavanju! Ne treba se uopce obazirat na takve odvratne komentare, najbolje izignorirat.

Oliva4
    03. Ožujak 2016. 18:36

Lela kakva babuskara 😡😡 a i ta tvoja flora 😝😝

Super za spavance..ja sam nekako prestala pratit zadnjih dana kako se budi, šta radi 😝 baš je zadnja tri dana poprilično nemoguća i preko dana i navečer..satrala me..ništa ne spava i stalno se nešto budi, al ajd..šta ću sad 😂😂

Ryanne
    03. Ožujak 2016. 19:29

Hellouuu, da se malo aktiviram opet. 

Lela, svaka cast sto si presutjela, ali ja ne bih. Kad je rijec o mom djetetu... sve po redu ribam. 

Inace, da se pohvalim, danas smo papali kasicu od prosa i tikve i bila joj je prefina. Samo sto ja ne znam koliko ona smije pojesti pa je zaustavim, idem malo po malo. Svaki dan joj povecam za 10 grama (izvazen kasicu prije da znam). Danas je pojela 50 grama, a 5. dan dohrane joj je. 
    Probala sam joj dati sami proso, ali jadna se toliko tresla od gorcine sa svakim zalogajem da sam joj na kraju odmah stavila malo tikve unutra. 

Jel neka od vas davala jabuku? Ona nam je slijedeca na redu pa me zanima da li je dati sirovu ili je lagano prokuhati?

I da, otkad papamo dohranu, nocu mi prespava i po 4h u komadu i jede cak dva obroka cice manje. Ne mogu vjerovati da par zlicica cini takvu razliku..

I da, do kad davati bebi prokuhanu vodu? Da li je vi uopce prokuhavate?

Oliva4
    03. Ožujak 2016. 20:32

Ryanne ja sam joj prvo jabuku davala i bila joj je grozna..ali doduše ona ništa do sad ne voli..ni rižine ni pastrnjak koji joj dajem sad zadnja dva dana..ne voli naravno ni kombinaciju rižinih i jabuke 😂😂 prekosutra ću tikvicu ili batat pa onda i proso kasnije uz to..nadam se da će joj bit draže 😅😅
    Jabuku joj nisam kuhala (cure su rekle da se tako uništavaju vitamini, a i seka mi je tako savjetovala)..možeš naribat na najsitnije..ja sam joj skroz sa žlicom izgnječila jer sam zaboravila kupit ribež sad kad smo se selili 😂 pa moram po to uskoro 😝
    Vodu joj još ne dajem jer ne jede skoro ništa pa je dojim brzo nakon 'kašice'..ali mislim da ću joj sutra malo ponudit i to prokuhanu sigurno..tako mi je prdica savjetovala, a na pregledu sa 6 mjeseci ću je pitat do kad se treba prokuhavat..
    Blago ti se što klopa..na moju to ništa ne utječe..evo dajem joj već nekih 10 dana, a ništa skoro nije pojela..možda sve zajedno 10 žlica😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.