Nina34 možeš mi molim te reci di je ta privatno di ideš za vježbe i koliko košta te koliko puta tjedno se ide?
lela meni su na goljaku isto tako rekli da oni meni pokazu vjezbe a da ja doma s njim vjezbam. Kod privatnice je druga prica ona kaze da je moje da budem mama te da se s malcem igram i mazim te provodim baby handling a da je ona terapeut i da je njeno da ga vjezba. Iskreno ove vjezbe koje ona radi ja niti bi mogla niti znala a nebi se ni usudila sama radit doma. Nije mi bas jasno kako oni od roditelja ocekuju da s djecom pravilno vjezbaju doma?!Da je to tako jednostavno onda za fizioterapeuta nebi trebalo ici na faks. Isto tako vjezbe po Bobathu stimuliraju djeciji mozak tak da se s tim i nije za zezat.
sova moj malac ti se izvija unazat ( u C) tj kad ga nosis okrenutog prema napred upire se ledjima o tebe ili kad lezi na ledjima onda o podlogu. pravilno bi bilo da se sklupca tj noge i glava prema trbuhu odnosno kako kazu terapeuti u kiflicu 😊.
Jutro!
Mi smo se druzile jutros od pola 4 do pola 6. Malo smo se igrale pa malo mazile. Pa zaspala i evo je od 9 aktivne. Evo gledat ne mogu.
Kod nas kisurina samo takva.
Naanaa kod mene pise iskljucivo voda iz slavine a ako je jako tvrda onda pola pola. A ja cu po uputama proizvodjaca pa kako bude...
Dobar jutar narode!
Kakvo ogavno vrijeme!
Mi imamo krstitke u subotu,trrbali smo bit u maloj kapelici,al je zauzeta pa cemo bit u crkvi sto me ne odlusevljava zbog akustike i njegovog vriskanja!
Inace,nocas se puno manje budio. Svakih dva sata otprilike,al ja sam valjda toliko luda da sam se svakih sat vremena budila i provjeravala jel dobro! Kako me samo istrenirao
Hrenofka mozda nevude glasan ...tko zna. U koliko h su vam krstitke?! I di cete imat proslavu?!
I da hrenofka kaj zo znaci da si se naspavala hahah tj da nisi bas kad si ga gledala svako malo...joj znam to mi je tak poznato!!
...sve poznato, jan nakon dugog vremena odvalio 5.5 sati u komadu, a ja se budila svaka dva samo da vidim kak dise i zaspala odma kad se uvjerila da je sve ok...to je jace od nas, kad ne spavaju nam je koma jer ni mi ne spavamo, a kad spavaju ili nemremo zaspat ili se brinemo 😀
Nina, slažem se sa svim što si rekla!! Nije za zezat se sa vježbama, ja se tješim da su ove što moja radi dosta jednostavne... bar za sada, vjerujem da će ići sve teže i teže. Rečeno nam je danas da ćemo morati vježbati dok ne prohoda.
Branchi, vi spavate sve bolje i bolje... super! I mi smo imali odličnu noć, samo jedno buđenje oko 4.
E, a kako mi je jedna babetina (moram se tako izrazit) danas digla paru. Mala mi uvik plače kad zaršimo sa vježbama (dok vježba bude super, surađuje), nakon toga je savlada umor, bude joj vrijeme za zaspat. Izašli mi isprid bolnice, čekamo prijevoz, a mala plače li ga plače, ono baš histerično. Ja ju digla da je umrim, ništa... ljudi me gledaju ka da sam je ja namlatila pa plače. Prođe jedna babuskara, pogleda nas, zakoluta očima i kaže "Booooože"... uh, meni para na uši, taj tren sam zahvalila materi i ocu šta su me pristoju odgojili inače bi joj svašta sasula u facu. Skoči mi tlak kad se sitim. Kakvih sve ljudi ima....
Lela- BOZE SACUVAJ! ja ne znam kako bi se ja kontrolirala da nista ne kazem 😠😠😠
Pa kao da si ti kriva sto E place?!
(Iskreno zbog takvih komentara-bas iz razloga jer ne znam kako bi se kontrolirala, ne volim ici s G u guzvu-osim ako bas moram. Ne mogu vjerovat sto sebi ljudi dopistaju?! -.-' )
Sortiraj odgovore
Najstariji