Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lela29
    02. Ožujak 2016. 09:13

Nina, super! Bravo za mališu. Kad vidiš da se nešto pozitivno događa, nije ti žao ni kune dat privatniku. Kod nas je torticollis u pitanju. Vidit ćemo kako će napredovat. Nama su svi rekli (pedica, fizijatar) da su vježbe u bolnici edukacija za roditelja i da samo od njih bebi neće bit bolje, treba doma radit puno.

Sova5
    02. Ožujak 2016. 09:20

Ja sam odmah odlučila ići privatno, jer nemam pojma kada bismo došli na red na Goljak. A i nemam kako ići s njim tamo, a ovako nam fizio dolazi doma. I to što Nina kaže, nakon samo jednog puta su se neke stvari ispravile. Fascinantno!!

Nina, Kakvih imate problema sa izvijanjem? Moj mali se izvija kad ga stavim na stomak. Nikako to ne možemo savladati :( I primjetila sam da kad ga boli stomačić, tipa kad nije kakao, onda je nemoguća misija stavit ga u taj položaj.

Lela, to su i meni rekli. Napredak bebe ovisi o volji bebe da vježba i najviše o tome koliko će roditelji doma raditi s bebicom. Pa ja stalno radim da ne ispadne da sam lijena mama, hahahaha :D Odnosno, radim koliko mi mali dozvoli.

Bumbo0809
    02. Ožujak 2016. 09:49

Jutro mamite ;) da lela napoooookon sunce u nasim krajevima 😍😍😍 
    Jedva cekan u setnju da se vise maknemo iz 4 zida!
    Brachi zao mi je za losu noc? :/ sto mislis da je uzrok?

Naanaa2
    02. Ožujak 2016. 11:57

Dobro jutro... dobar dan.... Mi smo se sa savrseno prospavane cijele noci vratili na jedno hranjenje. Nocas u 4- mala sova. A ja jedva gledam. Onda sam ga prebacila kraj sebe i uspjela opet slec oko pola 5. Onda je gospon odlucio u 7 nema vise spavanja. Ali ga je tata uzeo i druzio se s njim da mama jos malo odspava jer sam zadnjih par noci uzasno lose spavala; svako malo se dizi provjeravaj jel vruc da se nije temperatura vratila. 
    Jahanara, ja sam prije nekih 3 tjedna uzela tu peglu na parnu postaju. I preporodila se. Peglanje inace mrzim, pa mi se nakupi hrpa vesa, ali sada s njom odmah sve rjesavam jer ide brzo i lako. Milina! To mi je najbolja investicija.

Branchi
    02. Ožujak 2016. 16:09

Bumbo mislim da su ovo sad zubici jer mu je oteceno kod gornjih jedinica 😑 ili regresija sna ali nadam se da to necemo imat 😀

Naanaa joj znam kako ti je, jan cesto ima tako volju za igrom oko 4 ili 5, nekad 6....isto ga nekad tata uzme da ja odcorim sat vremena solo i onda se on taman umori pa jos skupa odvalimo sat....sinoc smo se igrali u kindacu od 5 do pol 6 😒

flora2
    02. Ožujak 2016. 16:48

Evo napokon malo vremena uhvatila :) mi u pripremama za vjenčanje, svećenik rekao da može jedino u 16h misu staviti pa se sve poremetilo.. uh :/ ovaj je tjedan tata u noćnoj pa D. spava sa mnom. I ne ustajem se ni svjetlo ne palim, nego samo uvalim sisu čim se počne meškoljiti. I tako da pola 8,8 ujutro :D 

Da vam prepričam što sam doživjela sad od susjede. Starija žena, pita da joj odemo u Lidl po krumpir jer je još danas pakiranje od 10 kg. I tako, dragi ustao iz noćne i odemo nas troje do Lidla i kupimo pakiranje od 5 kg. Budući da nije bilo 10 kg, mislim da je svejedno. Pokucam i kažem joj da nije bilo 10 kg. Nakon što sam rekla da košta 17 kn, onda se povuče korak nazad i kaže pa nisam na taj mislila. Gledam u nju i ne znam što reći. Pitam: "zar vam ne treba krumpira?" Ona: "ma treba, ali ne taj". Skužim da je riječ o cijeni i kažem da nema problema, odem u stan i čudim se bezobrazluku. Inače je dobrostojeća žena, kćer u Njemačkoj i nije da je problem dati 17 kn. 

Samo mi žao što nisam rekla da ga ostavi sebi jer mi imamo domaći. :D

Cvarak
    02. Ožujak 2016. 20:11

Ma ja bi ju krumpirom u glavu pogodila!!!

Naanaa2
    02. Ožujak 2016. 23:56

Jahanara, kod moje pise da moze obicna ako nema puno kamenca i destilirana. Al buduci da je bila skupa i voljela bih da mi dosta dugo traje stavljam destiliranu. Iako moja ima bas neki dio koji skuplja kamenac i moze se vaditi i prati. A vodu ostavljam u kotlu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.