Ryanne cuvaj se i nadam se da ce bit sve u najboljem redu sto prije da mozes sto prije uzivat sa svojom mrvom!!
Lela brzo ce se to s vjezbicama popraviti 😊 a kad Ema nauci vjezbice, bit ce instruktor nasim jesenskim bebama 😁😁
Ryanne drzim fige za sto brzi oporavak!
Lela sve ce se to ispaviti sa vjezbicama! Bas kao sto Bumbo kaze bit ce nam instruktorica!
Hvala curke! Hahhah, sad zamisljan hrpu beba kako vjezbaju skupa 😅
nina, mi smo u Splitu, idemo u KBC
Meni je super otkako smo krenuli na vježbice to što imamo super aktivnosti za provoditi skupa tokom dana. Fizio nam je do sada pokazala 3 vježbica i onda mi doma pičimo po tom. Meni je baš zabavno! :) Malom i ne toliko svaki put :)
Ryanne, samo hrabro!!
Da li ima koja mama čija bebica spava na trbuhu? Da li mirnije spava tako ili?
Ja bi pokušala mog bebača tako staviti jer se dosta meškolji po noći, mislim da ga i trbušćić zeza pa mislim da će mu možda spavanje na trbuhu biti lakše.. ali me malo strah toga :(
Jutro mamice!
Ryanne super da ide na bolje, nadam se da cete brzo biti tip top...
Lela jan se prijavljuje za vjezbice kod vas 😊
Mincy ja sam pocela stavljat jana na trbuh, dosta bebica tu spava tako...nekad spava duze na trbuhu, nekad na ledjima....ali mislim da mu trbuh vise pase
Iako na trbuh ga mogu staviti tek kad cvrsto spava, inace se dize na ruke 😀
Bitno da ti bebica moze dic glavu i saltat s jedne na drugu stranu. A moze sigurno...i cut ces ga kad se probudi to je sigurno...ja sam prvu noc probdjela jer sam gledala dal mize pomaknut glavu itd
Mi opet imali burniju noc...budjenje svakih sat i pol, dva, jednom 2.5....izmedju papanje i nunanje pa jos malo cice i onda bi zaspao...sinoc ni jednom nije zaspao tijekom nunanja pa ga nisam uspjela spustit u kindac.
Budni smo od pol6, presvukli se, malo se igrali u kindacu i onda jos malo papali i dremuckali do maloprije...
Nadam se da je vama bila bolja noc
Jutro!
Nakon ne znam koliko dana evo pijem kavu sama 😃 i to mi bas treba. Obicno T ostane budna nakon ovog jutarnjeg hranjenja al evo zaspala je...
Sinoc sam oprala robicu br 74 da nam bude spremna jer mislim da cemo je uskoro poceti nositi.
Zbilja, raspitivala sam.se tu o parnoj postaji, pa da se pohvalim da smo je kupili! Pa to pegla cudo jedno☺ bas sam odusevljena.
Mincy moja cura ne spava na trbuhu jer ne voli, al pisale su cure da stavljaju.bebe na trbuscic i kolikp se sjecam mislim da im tako mirnije spavaju. Ako te strah, probaj pa prvi put stavit preko dana da vidis kako ce biti.
Kod nas magla da ne vidim par metara kroz prozor, nadam se da ce svanuti sunce kad je magla digne pa da mozemo malo van.
Jutro!! Sunce piči u Splitu nakon 10 dana, weeee!!
Sova, da, sad imamo zanimaciju tijekom dana, to mi je super. Za sada joj vježbe ne smetaju, nisu neke agresivne.
Nina, koliko dugo vi vježbate, jel primjećuješ napredak?
Branchi, pribilježit ćemo Jana, prvi red odmah iza instruktorice
I mi smo imali neku blesavu noć, stalno se jadna meškoljila, dva puta papala, jako puno je prduckala, smijala sam se kako ga okine, ko velika, hahahha. Nisam je još stavljala na spavanje na trbuh. Nekako nije baš oduševljena samim tim položajem ni kad je budna, pa ne znam.
U 10 sati smo kod fizioterapeuta, vidit ćemo što on ima za pokazat / reć. Jučer nam je fizijatrica rekla da izbjegavamo ljujlju, a njoj ljulja najdraža ...ljenčina moja... iz jednostavnog razloga, treba bit na podu (preporuča puzzle) i gibat se, okretat itd.
Uživajte cure! Ljubac bebuškama!!
Sortiraj odgovore
Najstariji