Ja isto dok malu hranim je u onoj svojoj njihaljci...isto se stalno pokusava podignu pa je moram animirat da se smiri da ne bude kasice po svuda... Dobro da je to jednom na dan...nadam se da kad krenemo bas jest obroke tako da ce se naucit mozda malo mirnije jest...
Ja niti nisam bas za te kupovne kasice jer iskreno ko zna sta je toga svega unutra...ne kazem da joj necu ponekad dat kad budemo npr vani pa je tako komotnije i jednostavnije...ali ipak cu se trudit doma spremat.
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Moj se još ne okreće sa trbuha na leđa, sad smo tek usavršili na bok i na trbuh, malo ga rukica pati ali nekako ju izvuče ili ja pomognem.
Eto, svi kažu različito, netko kupuj, netko nemoj. Ja ću za početak kupovne dok ne bude u vrtu a onda ću sve domaće, i jedva čekam domaće :)
Meni je puna kapa komentara okoline. Najjače-samo sisa, pa el mu to dovoljno ?! aaaaaa :)
Aha aha..kužim..i ja sam razmišljala o tome šta kako..kupovne ili ne..ali recimo na hippovoj koju sam kupila piše da nema dodanog šećera pa pretpostavljam da ne smiju lagat 😄 (vjerojatno ima nekih drugih stvarcica svakakvih) za sad joj kuham, ali vjerojatno ću kombinirat..imam tu neku od šljive pa ću joj dat kad bude prilika i možda još kupim koju..domaće nažalost nemam, osim kod mame, ali to ću moć tek na ljeto i opet ne sve..šta je tu je..tako je to i takva nam je sudbina da nas svugdje špricaju 😝😁
Ja sam kupila hippovu mrkvu i sastav je samo mrkva i voda. Isto sam kupila bundevu,krusku i jabuku gdje su u sastavu samo te namirnice i voda.
Ima raznih kasica, neke imaju secer,neke mlijeko, neke dodana ulja i slicno. Ja sam kupila samo ove čiste. Takodjer, kod hippovih kasica radi se o kontroliranom uzgoju,sto mi djeluje puno pouzdanije od voca i povrca koje kupim u konzumu.
Jutro curke!
Mi smo imale sinoc malu temp vrtila se oko 38, pa sam se malo prepala al noc je dobro prosla. Ona je bila vesela cijelo vrijeme. Imali smo 2 budjenja i evo sad smo se digle.
Sinoc se toliko pokakala da smo isle direkt pod tus😂😂
Sto se tice kasica, radit cu ih sa kupovnim povrcem dok ne bude povrca u svekijinom vrtu.
Jutro cure
Evo da se malo i ja javim. Malo mi je bolje (makar jos nemam tocnu dijagnozu pa ne znam kako sprijeciti pogorsanje ili povratak tegoba. Svaki dan mi je drugaciji.
Kad budem ful u formi, procitat cu sve vase postove dosad, ali vidim da mi uveliko svi rastete.
Uglavnom, mi smo poceli s dohranom. Vec par dana jede butternut tikvu i odusevljena je. Ne pljuje van, ne radi kisele face, prakticki se ni ne uprlja dok jede. Hehe. Dajem joj je negdje dva sata nakon podoja, pojede par zlicica, popravi si sa gutljajem vode i onda tek nakon sat i pol trazi malo cice.
Kad je prvi puta jela mislila sam da ce pojesti jedva pola zlicice, a na kraju smo je mi morali zaustaviti. Prekosutra krecemo sa prosom. Znam da bi trebalo ici namirnicu po namirnicu odvojeno, ali sve si razmisljam da joj odmah unutra umijesam samo malo malo tikve koju sad jede.
Ne znam jel povezano, ali taman je s uvodjenjem dohrane pocela cendrati pa sad ne znam jel to navikavanje crijeva ili su zubici u pitanju.
Inace, tikvu sam kupila u BioBio i tamo namjeravam kupovati sve povrce i voce dok mami u vrtu ne naraste frisko. Ako su samo 50% sanse da je BioBio organski, i to mi je bolje nego Konzum gdje su 0% sanse.
A ove kupovne me nekako ne privlace. To cemo cuvati za iznimne prilike.
Hej ženice!
Ryanne, drži se, nadam se da ćeš se što prije vratit u normalu!
Jahanara, drago mi je da je unatoč fibri, sve prošlo ok!
Mi smo jutros imali pregled kod fizijatrice. Ić ćemo dva puta mjesečno na vježbice kod fizioterapeuta, već nam je sutra prvi termin. Fizijatrica nam je pokazala dvije vježbe za sada i rekla da jako puno vježbamo niski hvat, jer Emi to slabije ide, a već bi trebala to radit bez problema.
Uglavnom, ona smatra da takvo stanje vuče još iz maternice. Već sam rekla da je ona meni još u trbuhu bila zaležana na desnu stranu, imala je udubinu u lubanji kad se rodila, jer je bila naslonjena na rame, nije ležala ravno u porođajnom kanalu, pa su i skakutali po meni tijekom poroda. Uglavnom, nije ništa strašno, vježbat, vježbat i vježbat o sve će bit ok.
Sortiraj odgovore
Najstariji