Ej Cvarak meni je frizerka doma došla...ali bila je mama kod mene tak da se ona s njim zabavljala dok sam se ja sređivala..ali baš sam pričala sa frizerkom pa kaže da je opasnije dijete dovesti u frizerski gdje je hrpu kemikalija od puno žena i laka za kosu nego ovo što dođe doma k tebi..ja isto nikad ispod 3h kod frizera i baš me to nervira...ja bojam izrast+pramenovi...mislim da se ne trebaš previše opterečivati..neka ti lijepo frizerka dođe doma i sredi se da budeš još ljepša mamasitasica ..i daj opusti se..prestani analizirati svaku dlaku u dreku
heheheh
Nenana hahha ja da prestanem analizirat mos mislit pa ja sam ti revizor, scherlok,inspektor... Nema sanse 😂😂😂
Ma je al ja dojim pa mi je to malo bed...ma dobro vec cu nekako ak ne onda nikako 😜
E da sanjarice kako ti malena tako dugo bez hrane izdrzi hm?! 12h kaj to nije malo puno?!
Vecer mame, Ema je u krevetu od 21, stalno cekam kad ce se probudit 😅 nisam jos navikla na rano spustanje u krevet.
Vase bebe ne spavaju po danu, a moja zadnja dva dana po 3 sata u komadu i svako 2 ure ubije oko 15-20 min, po noći kao i uvik, 2 buđenja.
Prezivili smo rođendan, bila je super, nervoza ju je uhvatila, pa je malo ubila oko. Ja je stavila na krevet između jaketa, kako je jadnica vristala kad se probudila, ona sama, sve nepoznato, 10 min sam je smirivala. Kad smo dosli doma podivljala 😅
Već neko vrime ima foru da vristi ko luda, visoki C od kojeg stakla pucaju 😆 pa prica sama sa sobom, pa vristi, pa se smije 😅
Duda joj je postala naj frendica, ako nije u ustima, onda je u ruci.
Laku noć svima, mirnu noć vam zelim!! 😚
Moj bebač isto nije kakao već dva dana, i mene to isto brine, nikada nam tako nije bilo, od rođenja kaka svaki da, nekad i po par puta. Po njemu ne vidim da ga muči, ali ja se brinem, on samo sisa, sad sam popila litru gustog soka i nadam se da će to pomoći.
Uf i on je otkrio vrištanje, i kada ga uhvati nikako stati :)
Laku noć mame :) Meni je iskreno muka kada se sjetim da ide noć :(
E da zaboravih napisat...kad sam je okupala i stavila cistu pelenu se pokakala... Weeee... Takoder sam popila litru soka od marelice i njoj sam skuhala caj od koromaca i dala par gutljaja... Pa je valjda kombinacija toga dvoje pomogla...
E i moja se dere...pogotovo kad je ljubim po vratu...hihi...bas onako otvori usta i vice...
Ili kad je ljute igracke koje nemoze dohvatit iz prve kako bi ona htijela..
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Haaaj!
Vjerojatno ste vi vec primjetile kod svojih bebica, al mi danas skuzili kak je E škakljiv 😄 kako je to preslatko!!!!
Jutroo, mi imali malo bolju noć, buđenje svaka 3 sata i spavanje u krevetiću. Tako da nisam pokočena.
Sova5 naš je D. jako škakljiv po tabanima i trbuščiću. Nekad vrišti od smijeha :)
Danas nema baš sunca tako da se grijemo i pravimo juhicu za ručak.
Sortiraj odgovore
Najstariji