Vrijeme je baš projurilo 😱😱😱 užas baš 😝😝
Da, hrenofka želim ti bolju noć i više sna..baš ti iskreno to želim..i ovo mi je malo sna, mogu mislit kako bi mi bilo da se budim ko ti..
I mene podsjećaju na dojenje ta vremena..uhhhh ne ponovilo se 😝😝😝
Jutro svima.
Moja dva piceka i ja smo budni od 6:30 i oni se valjaju po krevetu a ja gustam u kavi. Fala Bogu da Tiana obozava bracu pa joj nisam potrbna kad je on u blizini.
Vezano uz krstitke, mi imamo za 2 tjedna i narucila sam tortu u slatkoj tajni (tami smo uzeli i za vjencanje i za Lucianove krstitke). Svijecu i krsnu kosuljicu sam narucila preko svijece.net
Jutro, evo mi od 7 budni, noć standardna buđenje svaka dva sata. Taman sam se ponadala da će nastaviti s dva buđenja. Moram ovaj tjedan produžiti porodiljni, znači samo osobne i zdravstvene ponijeti. Čak mislim da su mi dali obrasce, ali tko zna gdje su.
Proviruje sunce pa ćemo i u šetnju. Ugodno jutro svima!
Jutro mame, mi od 6:40 na nogama.
Noć je bila puna meškoljenja, a kako i neće kad je jučer pola dana prespavala. Uglavnom je nisam dizala, jednom uvalila dudu i umirila se.
Danas idemo na dječji rođendan, ajme kako mi se ne da! Već vidim kako će masa ljudi i vrišteće djece utjecat na njeno spavanje večeras...isto kao i kad se krstila, uf uf... al bar se nadam da će bit dobra među društvom.
Ja sam oko 2 h, dok sam čekala da se ema umiri, gledala sa prozora kako policija privodi tipa Ne znam kakva je to bila akcija, dva policajca su zaustavila svako auto koje je prošlo tom cestom, dvojica stajala sa strane, a dvojica privela tipa, čitat ćemo u Slobodnoj što se dogodilo
Lela mozda snimaju krim tim 2!! Hahaha
Mi smo imali dobru noc, cikanje oko 9, pa u 2 pa u 6 i od tad smo budni.. tak da sad vec negdje bude zaspao :D a ja idem popit kavu u miru :)
I ja moram ic produzit porodiljnu iduci tjedan i na mirovinsko jer sam cula da mame koje su nezaposlene ta god dana kaj su s bebom im se racuna ko staz..
Jutrooo mameee :)))
Ozb Kris? Racuna se kao staz?
Ja sam ima 20ak dana zvala biro i rekli su mi da nista ne treba produzivat, da nama to traje god dana...
Lela uff ://,da procitat cemo u Slobodnoj.. A kad smo kod krim tim 2- ja sam to jedno vrijeme gledala iz sprda 😂😂 i to i krv nije voda haha
Daaa Branchi trebala bombonjera :P
Mi smo imali odlicnu noc! Malo smo se teze uspavali (nekih sat vremena je to trajalo) pa je zaspao u 9,15 i probudio se u 10 i opet cickao.. Slje put se probudio u 2,30 i cikao i sljedece budjenje je bilo u 8 :)) bas smo se naspavali..
Sad je s tatom jer mu je neradna subota,a ja kupim robu i slazem je i pijem kavu :)
Danas idemo kupit mojoj mami poklon, sutra joj je rodjendan :D
A tata je uvijek zezao: zasto nisi rodjena 29.2. da ti svako 4 god kupujem poklon 😂
Jutro mamiceeee!
Mi imali losiju noc 😒 budjenje svaka 2 ili 1.5, a izmedju cicanje, meskoljenje, nunanje, jamranje....jednom smo se i presvukli jer se usro ko grlica mala 😀
U zg je malo oblak, malo sunce, al nadam se da cemo moci u setnju...uzivajte u vikenduuuu.
Cure vi koje ste imale krstitke i dojite! Jeste uspjele nahranit prije krstenja...jer nama je u 12h krstenje a ona u 12cicka ok ima jos mj dana do krstitki mozda se to promjeni al nebi htjela da ju ulovi glad i plac... Ja vec zabrinuta a imamo jos mj dana 😜I kak vam je u reatoranu bilo?' Jel moja buhtlica se voli 1 ununat pa cickat pa sad neznam kak ce to bit...a kolica bas ne simpatiziramo...ufff sto muka!!!
Dakle setnja u kosari..prvo krenulo ok pa se unervozio...cendra kad se vozi i nis ne vodi, a kad dignem na straznje kotace pa zuji- mir ....ruke mi otpale u tih 40-ak minuta i mislim da smo spremni za sportski dio, sutra ga perem 😀
Sortiraj odgovore
Najstariji