Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiara5
    27. Veljača 2016. 14:39

Cvarak moja nikako nije tila jest prije!!! I pocela je plakat u crkvi i zs vrijeme propovijedi sam joj dala bocu!! A sta cu!! Jer Kiara se kad je gladna u roku od minute raskrici!! Znaci od prvih znakova gladi max minuta prodje da i doslovno krici!! Tako da dok je malo zakenkala dala sam joj bocu!! 

Meni je kod nocnih dojenja i budnjena i dalje najgore to sta su me ledja i vrat uzasno poceli bolit!! Jer bi ona da ja spavam njoj pola noci sa sisom kraj glave i na pocetku mi je to bilo super, ono kao jessss spavamo a sad se tako naucila a ja se ustanen ukocena!!

Cvarak
    27. Veljača 2016. 14:50

E kad moja nece bocu... A nist ja cu u ispovijedaonicu i dat sisu 😂😂😂😂.  Jojj jojj slatke muke!  Kakve jaknuce imaju vase bebice u koji br?!  Nama je plisanac vec mali a imam onu jaknu dzemper iz lidla on je isto na knap!! I jel oblacite strample kad idete van mene strah da ju ne svrbe!?

Cvarak
    27. Veljača 2016. 17:59

Evo da se opet izjadam...svaki put kad kaki nadjem 2,3 njene kosice ...kak joj dosta opada kosa...a stvarno pazim i brisem joj ruke i perem gricke... Fakat se brinem da joj nebi kaj bilo! I pocela je ko pjevat kad joj smeta podriganac i dosta je pocela bljuckat prije nije tak puno!! 

I na mjesto uboda od pikice kad dirnem i stisnem osjetim tvrdo ko kuglicu a skoro je proslo mj dana ... Jel i kod vasih beba tako?!  

I plavusicr moje koje dajete pramenove dal ste uopce isle na pramenove ...ja neznam kak bi i kad jer me nebi bilo 4h a ona nezna jest na bocu 😳

Sanjarica
    27. Veljača 2016. 18:37

Hej mame... Ja neznam sta se desava s mojom malom...ona je potpuno izbacila popodnevne spavanja... Zaspi navecer oko 22 i spava u komadu do jutra do 10-11... To mi cak djeluje previse u jednom komadu ali ne bunim se...ali zato se ocito toliko naspava da ima energije za cijeli dan bit budna i aktivna... 

I da... Od prekjucer nije kakila... To se nama jos nikad nije desilo...uvijek kaki svaki dan ili nekad cak i dvaput dnevno...a vec 2 dana joj nisam dala nikakvu novu namirnicu...zapravo joj nisam nista od toga davala zadnja dva dana jer smo nekako stalno bile u diru pa je papala samo ciku...tako da to nemoze bit razlog sta ne kaka... Bas me to brine... 

Cvarak mojoj se ne osjeti kuglica kako ti kazes kamo je dobila pikicu u nogu... 
    A sta se tice pramenova ja idem...budem gotova u roku od 2 sata max jer mi se jako brzo boja prima... Nahrani je zadnji min prije nego ides kod frizerke i naredi frizerki da bude gotova za max 3 sata da stignes opet kuci nahranit malu... Ako ti jede svakih 3 sata! 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    27. Veljača 2016. 19:09

Ma nema sanse u 3h kosa mi je do pol ledja i nikad prije 3h nisam gotova!!! 

A bome i moja nesto rjedje spava po danu🤔

Mary36
    27. Veljača 2016. 19:59

Sad mi je palo na pamet i to da li bi možda pila mlijeko na žlićicu? L isto odbija i bocu i kljunašicu, a na žlićicu pije. Voli jako piti i iz čaše, ali to bude poplava 

Branchi
    27. Veljača 2016. 20:10

Cvarak ak si dobra s frizerkom, jel ti moze doc doma napravit pramenove? Cisto prijedlog....ili da probate mlijekeco na zlicicu?

Ne brini za kosicu, to je sve normalno, a ispada im, ne mozes paziti na svaku vlas 😑

Ajme Mary, jadna baka! Jan je tak jednom plakao mojoj mami i jednom tinovima, ali se umirio nakon par minuta...iako je njima to bilo najduzih par minuta i srce im se kidalo tak da si mogu mislit kak je njoj jadnoj bilo

Cvarak
    27. Veljača 2016. 21:04

Da voli na zlicicu al brate to po potrajalo....ma moze mi doc frizerka doma...al taj blajh i to sve nebi bas da udise...ma nis necu se farbat i bok...i ovak sam zgodna 😂😂😂

Branchi
    27. Veljača 2016. 21:16

Ma vi u drugu sobu, netko nek ju cuva a ak ogledni, vrecicu na glavu i nek papa

Al da, u pravu si 💁🙆

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.