Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    29. Veljača 2016. 11:45

Nina ...koja si soba bila koji broj 😁

Branchi
    29. Veljača 2016. 12:11

Kris nadam se sa ce ti brzo proc, gadne su te crijevne viroze....znaci dobro je prosla noc bez mame? 😀

Ja imam 1-2 tjedno druskanja, ili mi dodje netko ili izadjem pa mi je to dosta zasad...posao mi nekad zafali kad mi curke prepricavaju ali me brzo prodje hehe

kris555
    29. Veljača 2016. 12:21

Branchi dobro su se snasli, strah me malo bilo kak ce muz s njim, dok slozi bocicu, ovo-ono ali super je to proslo :D 
    Ma danas je bolje vec, sam nek on bude zdrav budem ja nekak izgurala :) 
    Mincy svaka beba je drukcija i neke jednostavno cesce traze cikat i to je to, nije tvoje mlijeko lose il slabo ;) 
    Hrenofka jel spava bebac stalno s vama il je inace u kimbacu?

Sova5
    29. Veljača 2016. 12:52

Mi smo u početku bili na svaka 3 sata sisanja, a sada smo na svaka 2. Uopće me ne zabrinjava kad vidim da je većini jednako 
    Ja sam imala bliski susret s jednom tako "brižnom" gospođom koja je došla u babinje i mali je plakao. I stalno me tjerala da mu dam sisat. Ja poludila i kažem joj da je sisao prije pola sata i da ne plače jer je gladan. Ne plaču djeca samo radi gladi! Na to je ona rekla "ah ta majka maćeha ne da ti ni jest"!! Isuse Bože, skoro sam počela plakati od bijesa, muke i jada! Nisam odreagirala jer sam bila previše šokirana s njenom rečenicom. Ali baš me pogodilo. Od onda nikome ne ostanem dužna ako mi kaže da je mali gladan! Znam valjda kad mi je dijete gladno. Uf, opet sam se nasekirala

MegiM
    29. Veljača 2016. 13:42

Mi smo danas čak uspile uvatiti uru vrimena sunca i prošetati prije nego je počela šugava dosadna južina E je li vi dajete klincima kapi vitamina D one dane kad se osunčaju u šetnji?

Ja se uopće ne veselin povratku na posao, radim u 3 škole od koje su 2 na otocima, šta znači buđenje u 4ipo ujutro za uhvatit brod i povratk oko 5-6 popodne...užas, mislim se čak dati otkaz na pola radnog vremena ali mi je to financijski koma. Al da mi je mozak lagano zakržlja, je Pričan nekidan sa prijom na skajp, ona mi objašnjava u vezi njenog doktorat (ista smo struka), ja se trudin povatat, a u glavi konfuzija

Kris pazi na sebe, mame ponekad zaborave paziti na svoje zdravlje, a onda nastane problem kad se razbolimo. Dobro me sitilo, odoh popit vitamine

Cvarak
    29. Veljača 2016. 14:28

Nina hmm nemam pojma .... Jel blize velikom wcu il malom 😝.... Ja isto ludim na slabo,nedovoljno, nestalo i nemam mlijka 😝

Branchi
    29. Veljača 2016. 14:50

Neki ljudi su dobronamjerni, ali nemaju pristup, neki ne znaju kaj bi drugo rekli, i sve mogu saslusat, ali mrzim kad mi netko tupi po svom- pa pusti me, znam najbolje za svoju bebu..saslusat cu sve, ali kad krenu pametovat, onda je rat.
    U biti ne kuzim zasto se ljudi tak vole petljat u sve 😒

Megi meni je isto mozak na pola radne snage i bas gustam hehe....bas je koma to kolko ti uz radno vrijeme ode na put 😑 
    Nama je prdica rekla da dajemo svaki dan D vitamin tak da tak i radimo..ne znam dal se na ljeto mozda smanji broj kapi sa 2 na 1 ili?

jahanara
    29. Veljača 2016. 15:11

Bas ste se rastipkale jedva sam sve procitala...

Kris drzi se! I brz oporavak zelim!

Mi kapi D vit dajemo svaki dan bez obzira na sunce i setnje!

Ja pocinjem raditi za 2 mj i to mi je bas katastrofa al eto mora se.

Dosli smo sa pregleda, imamo 5700g i 65cm. Kaze doktor da je malo mrsavija ali duga i zdrava i vesela cura. Preporucio je dohranu sa 5 mj a tako sam i planirala. Cjepljenje dobro proslo, dobila pikicu u jednu nogi, malo zaplakala i evo sad pava.

Savjeti me strasno zivciraju, nekad odbrusim nekad presutim. Stvarno ne znam zasto neki ljudi imaju potrebu dijeloti savjete bez da ih se to trazi. Ako budem trebala, pitat cu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.