Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mincy
    28. Veljača 2016. 21:38

Ja to znam i vidim po njemu da nije gladan, već 5 mj samo uspješno dojimo i nr želim prestati, ali nemogu ovo više slušati-kako neće da spava? Poludim

Oliva4
    29. Veljača 2016. 01:12

Mincy ne vozi brigu, moja po cijeli dan sisa svaka dva sata, a nekad i kraće..znači 24 sata..all day and all night 😂😂

A ne ne curke, ne radim službeno..prošle godine sam pristala održati par edukacija na poslu i dok budem na porodiljnom..veseli me to jako jer sam znala da ću umirat od dosade doma stalno pa sam si ovako malo razbila rutinu s pripremama i odrzavanjem tih edu..sad mi je bila treća, tj. zadnja pa sam gotova s tim..ali baš sam skužila kako mi je trebalo malo duže da se ušemim..baš mi porodiljni mozak satrao, samo razmišljam o pelenama, sisanju, dohrani,.. 😂😂
    Sva tri puta su i curka i muž išli s njom, podojila bi je na poslu o oni bi otišli u šetnju..jer nije trajalo dugo, maksimalno je bilo 3 sata pa je skroz izvedivo 😊 na posao se baš vraćam tek u 9. mjesecu (i jako se veselim 😊😊😄😄)

Odo i ja leć..mislila sam oskara gledat, ali ono..nema šanse da bi sutra funkcionirala..a tak navijam za lea i hoću ga gledat..on je moja ljubav od malih nogu 😂😂😂

Branchi
    29. Veljača 2016. 02:38

Super za posao i da te tak veseli Oliva 😀 ja se nadam da ce se meni do kraja porodiljnog vratit ljubav prema mom poslu ili da cu smislit kaj drugo...

Svi navijamo za Lea!!! 💕 mozda nas na iducem budjenju docekaju lijepe vijesti 😀

Lela29
    29. Veljača 2016. 07:15

Jutro ekipa! Dan je dobro poceo, Leo je konacno pokupio Oscara 😍
    Mi smo od 6 na nogama. Mala ima novi ritam, na kojeg se tribam naviknit. U 20:30 zaspala, dva buđenja za jest, s tim da sam joj jednom umjesto sisu dala dudu 😣 ona nastavila spavat jos dvi ure. Nisam pogledala na sat, ucinilo mi se da sam je taman nahranila i eto na... Tjesim se da je bila jako gladna, ne bi zaspala.
    Ode je vrime koma, i danas cemo bit zatocene doma 😒

Ja isto jako volim svoj posao i bas se veselim povratku, s druge strane ne mogu jos probavit da cu malu ostavit na cuvaanje...

Cvarak
    29. Veljača 2016. 07:18

Jutro i mi smo od 6 budni i tako isto neki ritam lovi vec duze...i nikako dado 7 odvali nekad da!! Mi smo zaspali u 20,pa cickali u 21pa u 23, pa 1,pa prije 3 i budni u 6...sta cu svaki put sam dala sisu...ma ja mrzim te varalice a opet bi joj uvalila a opet nebi...kisaaa ljeva cijelu noc...

Branchi
    29. Veljača 2016. 07:54

Jutro mameeeee, bravo Leo hheehh

Mi isto imali ok noc - papanje u 20, 21.30, 02, 05....oko pol6 je tin uzeo jana pa su se oni igrali sat vremena a ja odcorila sama...onda jos papanje u pol7 i odvalili smo jos sat vremena...sad se igramo i ususkani smo u krevetu, vani pljusti kisa i bas je za bit ususkan 😊

On uvijek tak jede oko 20 i zaspe i bude poprilicno budan oko 6....nekad se ja poigram malo s njim pa odvalimo jos do 7, nekad ga tin uzme pa ja dobijem sat vremena solo i onda jos sat vremena s njim, a nekad se dignemo vec oko 6 hehheh

Bilo bi super da zaspe tek oko cca pol22, ali dobro, on je sef, sta se tu moze 😊

....meni nije toliko da ne volim svoj posao, super mi je ono sto radim i ekipa, ali marketing je postao ko plac, di se samo gleda ko ce sta napravit jeftinije i bas se izgubila car, sve se svelo na stancanje materijala, sto vise toga u sto manje vremena i za sto manje love....pa to nekako uzima car 😒

Cvarak
    29. Veljača 2016. 07:59

Ma mi zaspali u 20 il u 23 M bi se probudila svejedno il u 6il u 7 ....

Sova5
    29. Veljača 2016. 08:45

Jutro!

Uf, mi imali tešku noć. Zaspao u 19:30h i buđenje u 22h pa u 01h i od tada svakih sat vremena. Imam osjećaj da ga je nešto mušilo :( Svaki drugi sat sam mu dala sisu, a ovo između sam mu dala dudu i malo ga mazila po glavi. Komotno sam mogla pogledati dodjelu Oscara.. Mislim da bi bilo manje mučenje nego ovo :/
    Vrijeme je katastrofa. Merzim kad moram imati upaljeno svjetlo usred dana!!! Moj princ se igra na podu, al već je počeo jambrat. Moram mu ići praviti društvo :)

Uživajte ;)

kris555
    29. Veljača 2016. 09:29

Jutro mame! 
    Mi smo imali dobru noc, papanje oko pola 8, zacorio u 8, onda 12, 4 i 7.. ja sam pokupila neku crijevnu virozu i u sub popodne dobila proljev i povracala, pa se srusila jer nisam dosta tekucine uzimala i na kraju me poslali na zaraznu i tamo sam morala ostat preko noci da nadoknadim tekucinu, tak da je M bio kod bake, kupili smo ad i poslije je tata isao po njega.. sad moram nosit masku da ga ne zarazim a sve me strah kad svaku prehladu pokupi od nas :/
    Bravo za Leaaa, uopce nisam u toku s nicim haha 
    Mincy pusti price, samo ti bebuli daj ciku, i meni je mama govorila da se M ne najede dosta pa se zsto budi i evo sad odcori po 4-5h bez problema..

Bumbo0809
    29. Veljača 2016. 09:54

Dobro jutro mame :)

Kris o Boze :/ nadam se da si sad dobro!! 
    Mi smo imali kako tako ok noc.. Budjenje svako 2-3h.. Al sto je najgore ja nikakooo zaspat do 1 :/ a isla lec u 10.. Mis zaspao u 9.. Tako da sam budna odradila njegova 2 budjenja... 
    I ja mrzim kad oreko dana moram drzat svjetlo upaljeno :@ mrzim ovu kisetinuuu!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.