Dobro jutro cure :) nadam se da ste se naspavale!
Mi jesmo wiii 😊
Zaspao u 9,15 sinoc digao se za divnoo cudo u 10,30 :) uz 3 budnjena
Danas idemo kod mojih, mami mi je rodjendan :)
Uzivajte u nedjelji :*
Mi smo isto imali dobru noc, jedan set od 4 sata, ostalo po 2, a budni od prije 6 😎
Bumbo dobar provod 😀
Mi isto idemo na rucak, frendica ima 5-u godisnjicu braka, ja sam bila kuma pa ih vodimo na rucak...jan ima izdojeno 160ml pa nema zurbe heheh
Mi smo isto imali dobru noc, jedan set od 4 sata, ostalo po 2, a budni od prije 6 😎
Bumbo dobar provod 😀
Mi isto idemo na rucak, frendica ima 5-u godisnjicu braka, ja sam bila kuma pa ih vodimo na rucak...jan ima izdojeno 160ml pa nema zurbe heheh
Flora ma ne trebaju ti ti obrasci..tamo ti oni danu kad dođeš..tj. meni je čak ona ispunila, nije bilo nikog osim nas pa ženska imala vremena 😊
Lela to vrištanje mi je preludo! Baš danas seka komentira kako je moja baš grlena..ta kad krene vrištat, baš to što kažeš..pucaju stakla 😂😂
Branchi i bumbo nadam se da ćete se dobro zabavit ( ili već jeste 😄).. Jučer muž imao promociju ( ja nisam bila, morala radit 😝😭), ali je zato mala gledala taju koji kaže da su je svi gledali koliko je slatka bila 😌😌😌 mama ju upicanila 😄😄😌
Bili smo u sofri i bilo je odlicno...kad smo dosli doma mama je rekla da se jan prvo lijepo igrao i smijao sat vremena i onda imao set od 15min neutjesnog plakanja i vristanja, da se raspalakala od tuge 😑 uspjela ga je onda umirit pa je zaspao i corio jos sat i pol. Taman smo dosli doma da me vidi kad se probudio pa je sve dalje bilo ok....
A ne znam kak ih vise naviknut na druge ljude osim da cesce budu s njima....
Oliva vec radis??
Naravno da je Bru bila u centru paznje 💁
Bas sam i ja htijela pitat Oliva sta vec radis? Koliko sati na dan? Kako to funkcionira? Kamo je mala dok si ti na poslu? Dojis? Znam brdo pitanja...ali ja sam vec sad u panici sta ce bit kad mala bude imala god dana a ja se vratila na posao... Pa ako nije problem bas bi htijela da mi malo opises kako to funkcionira...ako zelis naravno...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ja sam ujutro isla u city prvo sam je nahranila pa je zaspala ona i tata su se lijepo igrali i sva sreca da sam dosla na vrijeme doma jer se ukakila po ledjima ma sva se zakenjala iso muz presvuc jadan nije znao od kud pocet...nije me bilo samo sat i pol tak da...a on nju jos uspavljuje uopce nije skuzio da je kakila jos mi salje poruke kak rafalebaca ja kazem pa vj ce kakit 😂😂😂😂 i nije uopce plakala,i nakon jedno pol h sam joj dala papat!!
Da li ima koja mama čije bebice sisaju svaka 2 sata po noći,a nekada i rjeđe? Mene su danas svi izludili sa tim komentarima kada ja kažem kako se budi svaka 2 sata i sisa, odmah svi kako je gladan da mu dam flašicu :( A ja ne želim
Mincy mi smo se donedavno budili svakih sat vremena, nekad sat i pol...sad je vecinom 2, nekad odvali i 4 ili 5....kad se cesto budi nekad samo ununam pa zaspi, a nekad papa...nekad trazi hranu, a nekad mu je cica utjeha.
Ako lijepo napreduje i sretna je beba, nema potrebe za ad-om....ti ces najbolje sve vidjet i procjenit, pusti komentare sa strane! Nitko od njih nije 24 sata dnevno sa bebom.
Oliva-dobro smo se proveli :) rucak i kolaci, jos i ja sinoc napravila kolace kad sam misa legla..pa smo nakon toga otisli muz i ja i moja kuma na kavu na Znjan lipo tik uz more 😍 ogromni valovi i jugo, a mi odmah blizu mora... Bas lijep pogled!
Da Oliva, zar vec radis? Kako uspijes?
Mincy ne daj se obeshrabriti s tim pricama: daj bocicu! Nije on gladan kao i niti 1 beba koja se budi toliko nocu... Samo trazi tvoju paznju i dodir i zagrljaj i ti ga umirujes-to je sve! To samo treba izdrzati jer ce ta faza proci, a ni slucajno pokleknit i dat bocicu nakon mjeseciiii uspjesnog dojenja! Samo pomalo, bit ce to sve dobro! :)
Sortiraj odgovore
Najstariji