Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bumbo0809
    28. Veljača 2016. 11:26

Dobro jutro cure :) nadam se da ste se naspavale!
    Mi jesmo wiii 😊
    Zaspao u 9,15 sinoc digao se za divnoo cudo u 10,30 :) uz 3 budnjena

Danas idemo kod mojih, mami mi je rodjendan :)
    Uzivajte u nedjelji :*

Branchi
    28. Veljača 2016. 12:37

Mi smo isto imali dobru noc, jedan set od 4 sata, ostalo po 2, a budni od prije 6 😎

Bumbo dobar provod 😀

Mi isto idemo na rucak, frendica ima 5-u godisnjicu braka, ja sam bila kuma pa ih vodimo na rucak...jan ima izdojeno 160ml pa nema zurbe heheh

Branchi
    28. Veljača 2016. 12:37

Mi smo isto imali dobru noc, jedan set od 4 sata, ostalo po 2, a budni od prije 6 😎

Bumbo dobar provod 😀

Mi isto idemo na rucak, frendica ima 5-u godisnjicu braka, ja sam bila kuma pa ih vodimo na rucak...jan ima izdojeno 160ml pa nema zurbe heheh

Oliva4
    28. Veljača 2016. 14:51

Flora ma ne trebaju ti ti obrasci..tamo ti oni danu kad dođeš..tj. meni je čak ona ispunila, nije bilo nikog osim nas pa ženska imala vremena 😊

Lela to vrištanje mi je preludo! Baš danas seka komentira kako je moja baš grlena..ta kad krene vrištat, baš to što kažeš..pucaju stakla 😂😂

Branchi i bumbo nadam se da ćete se dobro zabavit ( ili već jeste 😄).. Jučer muž imao promociju ( ja nisam bila, morala radit 😝😭), ali je zato mala gledala taju koji kaže da su je svi gledali koliko je slatka bila 😌😌😌 mama ju upicanila 😄😄😌

Branchi
    28. Veljača 2016. 17:22

Bili smo u sofri i bilo je odlicno...kad smo dosli doma mama je rekla da se jan prvo lijepo igrao i smijao sat vremena i onda imao set od 15min neutjesnog plakanja i vristanja, da se raspalakala od tuge 😑 uspjela ga je onda umirit pa je zaspao i corio jos sat i pol. Taman smo dosli doma da me vidi kad se probudio pa je sve dalje bilo ok....
    A ne znam kak ih vise naviknut na druge ljude osim da cesce budu s njima....

Oliva vec radis??
    Naravno da je Bru bila u centru paznje 💁

Sanjarica
    28. Veljača 2016. 18:00

Bas sam i ja htijela pitat Oliva sta vec radis? Koliko sati na dan? Kako to funkcionira? Kamo je mala dok si ti na poslu? Dojis? Znam brdo pitanja...ali ja sam vec sad u panici sta ce bit kad mala bude imala god dana a ja se vratila na posao... Pa ako nije problem bas bi htijela da mi malo opises kako to funkcionira...ako zelis naravno... 

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    28. Veljača 2016. 19:57

Ja sam ujutro isla u city prvo sam je nahranila pa je zaspala ona i tata su se lijepo igrali i sva sreca da sam dosla na vrijeme doma jer se ukakila po ledjima ma sva se zakenjala iso muz presvuc jadan nije znao od kud pocet...nije me bilo samo sat i pol tak da...a on nju jos uspavljuje uopce nije skuzio da je kakila jos mi salje poruke kak rafalebaca ja kazem pa vj ce kakit 😂😂😂😂 i nije uopce plakala,i nakon  jedno pol h sam joj dala papat!!

• Mincy
    28. Veljača 2016. 20:23

Da li ima koja mama čije bebice sisaju svaka 2 sata po noći,a  nekada i rjeđe? Mene su danas svi izludili sa tim komentarima kada ja kažem kako se budi svaka 2 sata i sisa, odmah svi kako je gladan da mu dam flašicu :( A ja ne želim

Branchi
    28. Veljača 2016. 20:43

Mincy mi smo se donedavno budili svakih sat vremena, nekad sat i pol...sad je vecinom 2, nekad odvali i 4 ili 5....kad se cesto budi nekad samo ununam pa zaspi, a nekad papa...nekad trazi hranu, a nekad mu je cica utjeha. 
    Ako lijepo napreduje i sretna je beba, nema potrebe za ad-om....ti ces najbolje sve vidjet i procjenit, pusti komentare sa strane! Nitko od njih nije 24 sata dnevno sa bebom.

Bumbo0809
    28. Veljača 2016. 20:51

Oliva-dobro smo se proveli :) rucak i kolaci, jos i ja sinoc napravila kolace kad sam misa legla..pa smo nakon toga otisli muz i ja i moja kuma na kavu na Znjan lipo tik uz more 😍 ogromni valovi i jugo, a mi odmah blizu mora... Bas lijep pogled! 

Da Oliva, zar vec radis? Kako uspijes?

Mincy ne daj se obeshrabriti s tim pricama: daj bocicu! Nije on gladan kao i niti 1 beba koja se budi toliko nocu... Samo trazi tvoju paznju i dodir i zagrljaj i ti ga umirujes-to je sve! To samo treba izdrzati jer ce ta faza proci, a ni slucajno pokleknit i dat bocicu nakon mjeseciiii uspjesnog dojenja!  Samo pomalo, bit ce to sve dobro! :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.