Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarica
    29. Veljača 2016. 10:43

Jutro cure...evo i mi smo imale ludu noc...zaspala je malo poslije 22,30 i spavals do 1... Onda se probudila i htijela se igrat.. Smijala se i grebla rucicama po ogradici od krevetica... Probala sam joj dat ciku jer sam mislila da je gladna ali je povukla svega par puta i opalila u smijeh... Tada sam je stavila opet u krevetic i ugasila svijetlo... Do dobrih 2 i pol je ona gugutala i zabavljala se.. Tek onda je zaspala... I evo upravo se probudila... Vrazicak moj mali... 
    Kris brzi oporavak zelim... 😘😘

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

• Mincy
    29. Veljača 2016. 10:50

Ajoj Kriss drži se :)
    Ja imam neku laganu prehladu , a vrijeme kataszrofa,mrzim kada moramo biti zatvoreni cijeli dan :(
    Čvarak i  Oliva čini mi se da vi imate neki ritam spavanja kao i mi, buđenje otprilike svaka 2 sata :(
    Prije sam jako razmišljala da li je gladan i bojala se, ali sada više i ne, i onda mi dođe netko sa komentarom-kako se tvoj tako budi, od moje kolegice spava od 9 do 5 bez buđenja :( ... i onda ja jadna opet mislim kako nešto nije ok

• nina34
    29. Veljača 2016. 10:53

Pozdrav cure. Evo malo se kasno ukljucujem ali jel ima koja da je lezala/rodila u vinogradskoj pocetkom 10 mjeseca 2015?!

Zara6
    29. Veljača 2016. 11:08

jutro mame

vec par dana počnem pisati post pa me Dino prekine i onda ništa od toga. Ryanne drži se i čuvaj se, šaljemo ti puse za brzi oporavak 

i mi smo imali neku čudnu noć, češće se budi, pa se pitam je li glad u putanju ili što - prdica mi jednom rekla - ma on se sjeti da mama ima siku pa se probudi da se malo pomazi s njom  ili su zubi u pitanju, ne znam ni sama, ali plače kad ide spavati i hoće da ga nunam, brzo zaspi, ali opet nisam ga htjela učiti na nunanje..

sanjarice Dino je znao spavati 12 sati u komadu i rekli su mi svi - ni slučajno ga buditi za papanje nego kad se budi odmah sisa i to je to, tako da ne brini.

lela bravooo za pregled!! ma biti će to sve super  ponekad mi se čini da moja prdica ofrlje pregelda Dina - kao on je super bla bla, a ja imala sto pitanja u vezi hipertonije, ona kaže - ništa od toga.

renata čini mi se da si spominjala da je tvoja malena bila alergična na kravlje mlijeko, tj dok si dojila da si ga morala prestati piti? Dino  ima na čelu neku crvenu fleku koja je na dodir pomalo grupa, nekad se ne vdii, a nekad je baš uočljivo crvena, to mu je nedavno izbilo, i sad se mislim da niej od kravljeg mlijeka jer ja popijem ujutro nescaffe? strah me ako je to, da može biti nešto ozbiljnije 

oliva bravo što si se počela ušaltavati u posao, meni isto nekad zafali, ali nemam se gdje vratiti raditi jer firma sad ima sjedište samo u Rijeci, a ja sam vodila ured u Zd i nakon što sam otišla na komplikacije su sve prebacili u RIjeku tako da počinjem tražiti posao tek kasnije, bar bi godinu dana bila kući jer je mm na brodu, sve trebamo nekako zajednički uskladiti.

mincy nemoj slusati druge za dojenje, ti si mama i znaš najbolje kako tvoje dijete napreduje, mene su nekad izludili ljudi u babinjama kad je D tražio jesti svakih sat ipo -2, a nekad i nakon pola sata pa su bile priče - on je gladan, tvoje mlijeko je nezasitno, uvedi  mu adaptirano, u početku sam se trudila govoriti i objašnjavati da napreduje po ps-u i da smo baš zadovoljni, a sad se niti ne trudim to govoriti. Samo hrabro, svaka beba je drugačija 

odoh raszračiti kuću dok D spava pa on ide kod sveki na čuvanje odk ja odem u nanavu. E da, cure s čim perete robicu? ja sam koristila persil gel sensitive za bebe, a sad ne znam da li da probam nešto drugo isto sensitive.

Želim vam svima super dan i vesele bebače bez bolnih zubića 

Cvarak
    29. Veljača 2016. 11:09

Nina ja sam bila u vingradskoj!!

Zara6
    29. Veljača 2016. 11:10

curke oprostite na tipfelerima, radim 3 posla odjednom 

• Hrenofka
    29. Veljača 2016. 11:20

Bok curke!
    Mi se jos uvijek mucimo sa spavanjem. S petka na subotu 11 budjenja (pitale ste me,al nisam nis pisala jer sam misla da cu se rasplakat od muke ako ti trebam pretocit na ovaj forum). Subota na nedjelju je bila ok-samo,5 budjenja i od toga sam ga 2x uspjela uspavat bez cice
    nocas opet po starom,do pola 2 pet budjenja i od toga sat vremena plakanja bez prestanka,na kraju ga je muz uspio umirit i zaspo izmedju nas u krevetu.
    nadam se da ce nocas bit bolje...

Sto se posla tice,ja jedva cekam vratit se. Volim ja ovo svoje dijete najvise na svijetu,al se ne nalazim u ovim sisama,kasicama, uspavljivanjima konstantno...fali mi zanimacije za odrasle,ak me kuzite

Oliva4
    29. Veljača 2016. 11:24

Kris o joj.. 😔😔 drzi se..baš te snašlo 😝😝

Jej leić mi je osvojio napokon 😌😌😌😄😄 i fino kad sam prošle godine gledala do 5 ujutro..ništa i sad kad nisam mogla radi ove guzonjice on osvoji..zaj***** me on malo 😒😒

Mincy kužim da te maltretiraju s tim, ali ako je bebač super i super napreduje brige nema 😌

Da, ja svoj posao fakat volim i veselim se vratit jer nekako ne volim biti kući, ali da..i ja pokušavam potisnuti da će to značit da malu moram ostavit u jaslicama ili na čuvanje 😔😔 vjerujem da ću se brzo naviknut, ali taj prvi period 😝😝

Zara perem s arielom s našom robom, jedino koristim sensitive omekšivać..

Cvarak
    29. Veljača 2016. 11:45

Nina ja sam rodila 2.10 a dosla u bolnicu 1.10 ...koja si doba bila!! 

Hrenofka joj kuzim te da...ima dana kad sam luda i svaki dan ti je isti jos ja ni neidem puno van ...a ima dana kad su mi super...mada bi ja produzila svoj porodiljni najradje hehe!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.