Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    26. Veljača 2016. 14:36

Hahahah Renata dada silikone mos mislit netreba to meni,meni treba smanjivanje... I zatezanje 😂😂😂😜😜😜 ma moja M u obrascice sakrije mljekeco pa netreba stalno cickat 😜

kris555
    26. Veljača 2016. 14:36

Bumbo a di imate taj program? Hahah ja ko tuka nis ne znam :D matej gleda kockicu :) 
    Mi cemo krstitke poslije uskrsa, doma a tortu i kolace ce radit jedna poznanica :)

Lela29
    26. Veljača 2016. 14:49

Kriss, ako imas max tv, bnet ili tako neki dodatni paket programa, onda imas i baby tv, meni je na max-u 201. program.
    Jos jednom hvala svima!!!

Da, i mene zanima treba li jos naginjat madrac u krevetiću...

Sova5
    26. Veljača 2016. 15:04

Ja sam prije nekih mjesec dana maknula to ispod madraca. Bilo mi je malo frka ispočetka, al sad više nije. 

flora2
    26. Veljača 2016. 15:29

Mi to nismo radili :D zašto ste naginjale madrac?
    Evo D. odspavao od 13 h o 15.15h i točno se budi samo kad je gladan. Ajde bar mogu negdje otići duže od sat da ne trčim kući :D

Jutros ga moj brat malo pričuvao, koji me plač dočekao. :D  Inače voli biti sa svima.

plavojka
    26. Veljača 2016. 15:59

Nenana evo ja sam prosli vikend narucila tortu za
    Krstenje u Cukeraju, prezadovoljni smo bili!

A jos uvijek imamo podignuto uzglavlje, lakse im je spavat odnosno disat tak

Branchi
    26. Veljača 2016. 16:15

Mi isto jos imamo nagib...nek stoji 😴

...jan je isto ujutro odspavao 1.5h, onda u sernji je gledao cijelo vrijeme i sad cori vec pol  sata....umorna mala srecica

Za torte i kolace preporucam slasticarnicu orijent u maksimirskoj....sve im je savrseno 🍰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.