Lela super za nalaz, bravo!
cvarak da nemaš ti možda silikone pa sad nama tu prodaješ priču???
nenana koji dio Zg?
Hahahah Renata dada silikone mos mislit netreba to meni,meni treba smanjivanje... I zatezanje 😂😂😂😜😜😜 ma moja M u obrascice sakrije mljekeco pa netreba stalno cickat 😜
Hahahah Renata dada silikone mos mislit netreba to meni,meni treba smanjivanje… I zatezanje 😂😂😂😜😜😜 ma moja M u obrascice sakrije mljekeco pa netreba stalno cickat 😜
hahah ona je ko ona vjeverica što trpa lješnjake sa strane za zalihu!

Bumbo a di imate taj program? Hahah ja ko tuka nis ne znam :D matej gleda kockicu :)
Mi cemo krstitke poslije uskrsa, doma a tortu i kolace ce radit jedna poznanica :)

Kriss, ako imas max tv, bnet ili tako neki dodatni paket programa, onda imas i baby tv, meni je na max-u 201. program.
Jos jednom hvala svima!!!
Da, i mene zanima treba li jos naginjat madrac u krevetiću...

Ja sam prije nekih mjesec dana maknula to ispod madraca. Bilo mi je malo frka ispočetka, al sad više nije.
Mi to nismo radili :D zašto ste naginjale madrac?
Evo D. odspavao od 13 h o 15.15h i točno se budi samo kad je gladan. Ajde bar mogu negdje otići duže od sat da ne trčim kući :D
Jutros ga moj brat malo pričuvao, koji me plač dočekao. :D Inače voli biti sa svima.
Mi to nismo radili :D zašto ste naginjale madrac?
Evo D. odspavao od 13 h o 15.15h i točno se budi samo kad je gladan. Ajde bar mogu negdje otići duže od sat da ne trčim kući :D
Jutros ga moj brat malo pričuvao, koji me plač dočekao. :D Inače voli biti sa svima.
Tako mi je patronažna savjetovala, u bolnici je isto ležala u krevetiću sa nagibom. Valjda da ne bi došlo do gušenja, bljuckanja, a i crijeva bolje rade pod nagibom... tako nešto... ne znam
Mislim da ću maknit i ja to, ona mi se nekako uvik srola na stranu, pa tuče glavom u ogradicu, možda nije do nagiba, vidit ću.
Sad spava već dva sata, ne znam šta se dogodilo. Jutros sam je probudila za bolnicu, al mislila sam da je nadoknadila, ovo joj je treći spavanac danas, bit će mi veselo večeras

Nenana evo ja sam prosli vikend narucila tortu za
Krstenje u Cukeraju, prezadovoljni smo bili!
A jos uvijek imamo podignuto uzglavlje, lakse im je spavat odnosno disat tak

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji