Ja isto nisam uopce imala taj nagib osim kad je bio prehladjen, al kazem spava s nama a mi imamo veliki madrac pa mi ga je tesko s necim poduprijet..
Ja bi sad neki kolac kad vec pricamo o tome :)
Kris ja sam upravo smazala i zadnji kolac sto sam ga jucer napravila :P
Da da, kao sto Lela kaze, na maxtv-u 201 je baby tv :)
Ja sam makla nagib ima mj dana jer mi je trebala bombonjera ispod madraca haha 😂😂
Ja nemam vise nagib a ni nisam ga koristila kad je samnom
U krevetu spavala tak da....
Haha Bumbo, di ti skrivas bombonjere 😂😂😂😂
...al izjava - trebala mi je bombonjera 😂
Mi imamo foldanu plahtu, a sve vise cori u kindacu pa ne micem (bombonjeru bi svako malo micala, ne isplati se...)
Krenuli smo s uspavljivanjem, fingers crossed! Nek se svi naspavamo😴😴😴😴
Ajde neka malci sto brze zaćore!! 😃 Mi veceras kasnimo sa dronjanjem, prespavala je pola dana, ako do 22 zaspe, bit ce dobro.
Mirnu noć svima zelim, posebno Hrenofki!
Laku noć, mamite. Moj D. spava i nadam se da će i ova noć biti dobra. :)) :*
Lela odlično za pregled.. 😊😊
Ja isto ne stavljam nagib..to sam samo u koljevci dok se nismo preselili, a i s nama je u krevetu bila, a nismo ga nagnuli 😝😄
Danas sam išla produžit porodiljni, tj ovaj roditeljski dopust na drugih 6 mjeseci..nije mi trebao rodni list male (jer ga tamo već imaju), nego smo muž i ja morali dat osobne i zdravstvene i potpisat neke papire, ja da produžujem, a on da se odriče prava na roditeljski..i to je to..
Ajme kako vrijeme leti, mi idemo iduci tjedan produzit porodiljni 😌 prebrzo mi to sve ide😑
Hvala na preporukama za torte..Renata ja sam ti kvart Ravnice, Maksimir :)
Nagib još imam jer se bojim vraćanja mlijeka pa me zanima do kad to treba držat, ali nek stoji...ionak ga ne dižem po noći, nego mu uvalim bocu u polusnu
Hrenofkice želim lakšu noć večeras! Oni tvoji zapisi me podsjećaju na moje dojenje u početku..svaki pola sata..uf kad se sjetim..neka ta regresija prođe što brže!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji