Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Cvarak
    26. Veljača 2016. 10:14

Sova tak i ja .... A ujutro bi sve dala da malo jos sam ubijem oko!!! I sise su mi ko balonceki i tvrdo stoje 🤔

• Hrenofka
    26. Veljača 2016. 11:10

Nasa budjenja nocas:
    1,13
    2,15
    3,44
    5,33
    5,55
    7,02
    7,33
    8,15
    9,00
    uz to ja od 2 do 3 nisam mogla uopce zaspat. Kao da mi se organizam boji zaspat uopce istraumatiziran od toliko spavanja i budjenja. 
    Citala sam negdjw da tak muce ljude,daju im da zaspu pa ih bude poslije 45 minuta plačom beba i tako konstantno dok covjek navodno ne poludi

Cvarak
    26. Veljača 2016. 11:23

Joj hrenofkice fakat svaka ti cast...mali T te bome izmori. A jel spava sta preko dana?!

Lela29
    26. Veljača 2016. 11:43

Ja imam osjećaj da će se sve naše bebe, jedna po jedna, doć u tu fazu nespavanja, ja samo čekam...

Moja opet danas vegetira sa dudom u ustima, ne mrda, ne čujem je, sjedi u ljulji i gleda baby tv. Pustit ću je još malo pa ćemo se zavalit na pod. Možda je južina pere :D

nenana
    26. Veljača 2016. 11:59

lela super za uredan nalaz!

Cvarak tvoja buhtlica si je napravila zalihu u mekanim obraščićima pa joj ne treba cike ..: <3

Hrenofka izdržii!!!

Sova i ja sam sanjala da sam trudna..to valjda zbog Ian :) :) :)

Pitanja--
    1.cure ZG, preporuka za naručiti tortu za krstitke
    2. jeste maknuli kosi jastuk bebama? do kad to trebaju imati?

kris555
    26. Veljača 2016. 12:48

lela super za pregled!! 

e kakav to baby tv gledaju vase bebe?? hahaha 

nenana, slatka tajna u stupniku, cula od nekoliko ljudi da su im kolaci i torte mrak.. :) nije zg, al je blizu..

Bumbo0809
    26. Veljača 2016. 12:56

Kris odlican je program :) crtici svi bebasti,0+ pise.. Moj se bas zabavi s tim 

Hrenofka SVAKA CAST!!! IZDRZI BIT CE BOLJE :)

Sanjarica
    26. Veljača 2016. 13:09

Lela bravo za nalaze... Bas mi je drago... 💗💗

Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
    !

Cvarak
    26. Veljača 2016. 14:16

Ej ja sam imala na svadbi tortu i kolace od slatke tajne...svi su ih hvalili...torta je bila parfe malina jogurt,parfe sumsko voce i jedan kat ferero!! Da oni su u stupniku!! A imas dns puno tih slasticarnica koje su dobre! I cukeraj je dobar!   Kad imate krstitke i di?! Mi razmisljamo poslije uskrsa.

renata6
    26. Veljača 2016. 14:18

Lela super za nalaz, bravo!

cvarak da nemaš ti možda silikone pa sad nama tu prodaješ priču???

nenana koji dio Zg?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.