Sova tak i ja .... A ujutro bi sve dala da malo jos sam ubijem oko!!! I sise su mi ko balonceki i tvrdo stoje 🤔
Nasa budjenja nocas:
1,13
2,15
3,44
5,33
5,55
7,02
7,33
8,15
9,00
uz to ja od 2 do 3 nisam mogla uopce zaspat. Kao da mi se organizam boji zaspat uopce istraumatiziran od toliko spavanja i budjenja.
Citala sam negdjw da tak muce ljude,daju im da zaspu pa ih bude poslije 45 minuta plačom beba i tako konstantno dok covjek navodno ne poludi
Joj hrenofkice fakat svaka ti cast...mali T te bome izmori. A jel spava sta preko dana?!
Ja imam osjećaj da će se sve naše bebe, jedna po jedna, doć u tu fazu nespavanja, ja samo čekam...
Moja opet danas vegetira sa dudom u ustima, ne mrda, ne čujem je, sjedi u ljulji i gleda baby tv. Pustit ću je još malo pa ćemo se zavalit na pod. Možda je južina pere :D
lela super za uredan nalaz!
Cvarak tvoja buhtlica si je napravila zalihu u mekanim obraščićima pa joj ne treba cike ..: <3
Hrenofka izdržii!!!
Sova i ja sam sanjala da sam trudna..to valjda zbog Ian :) :) :)
Pitanja--
1.cure ZG, preporuka za naručiti tortu za krstitke
2. jeste maknuli kosi jastuk bebama? do kad to trebaju imati?
lela super za pregled!!
e kakav to baby tv gledaju vase bebe?? hahaha
nenana, slatka tajna u stupniku, cula od nekoliko ljudi da su im kolaci i torte mrak.. :) nije zg, al je blizu..
Kris odlican je program :) crtici svi bebasti,0+ pise.. Moj se bas zabavi s tim
Hrenofka SVAKA CAST!!! IZDRZI BIT CE BOLJE :)
Lela bravo za nalaze... Bas mi je drago... 💗💗
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ej ja sam imala na svadbi tortu i kolace od slatke tajne...svi su ih hvalili...torta je bila parfe malina jogurt,parfe sumsko voce i jedan kat ferero!! Da oni su u stupniku!! A imas dns puno tih slasticarnica koje su dobre! I cukeraj je dobar! Kad imate krstitke i di?! Mi razmisljamo poslije uskrsa.
Lela super za nalaz, bravo!
cvarak da nemaš ti možda silikone pa sad nama tu prodaješ priču???
nenana koji dio Zg?
Sortiraj odgovore
Najstariji