Jutro pospanci...imali smo noc ajd ok uz 2,3 cicanja i 2,3 nunanja.... O neznam
Kak se dogadja cice su mi opet tak punee zadnjih dana 🤔 Dal sadmanje pocica ili sta...ne kuzim?!
Jutroo, nama bas i nije bila nesto noc.. budio se cesto, nemiran dosta, pa u 2 ujutro isli predvuc bodi i hlacice jer je pelena propustila i razbudio se pa ga muz nosio do pol 4 da zaspi.. i probudio se u pola 7..
Cvarak da nisi dala dvaput istu ciku? :D
Jutro, mame evo ustali i presvukli se. Mišiću je danas 5. mjeseci pa je danas noć prošla uz jedno buđenje za cicanje. Zaspali u 22.30, budni bili od 2.00 do 2.30h i budio se tek u 5.20. Vjerujem da ga je probudio alarm, a baš me zanima dokad bi.
Inače se budimo svakih sat i pol, dva i meni je baš čudno da mi cice nisu pune, nego normalne. I po danu je počeo cicati svaka 2,5-3 h i nikad mi nisu pune. Vjerojatno se opet uspostavila ponuda-potražnja. Ne znam..
Jutro cure! Obavili smo uzv mozga, nalaz uredan!! Kontrola za 6 tjedana, razlog...bebin mozak se brzo razvija, pa da jos jednom pogledaju.
Hvala svima na figama, ljubac!!! 😚
Lelaaa bravoo etoo sve je ok ljumi E!!!! 😘😘😘 ma svaki put dajem dr sisu,,,meni su vec par dana sise pune jako...ona nekad ne jede po 3,4h 🤔Ja nudim nudim al nece . Npr jucer je jela u 14.30 nudim u 16,17,18...uzme dva guca i okrene glavu nece i tek je u 21jela bas da vidis da guta i da papa 😳
Jutro mame ;)
Mi smo imali odlicnu noc wiii... :D zaspao u 8:15 pa budnjenje i cicanje u 9 i sljedece budjenje smo imali tek u 4 :))) zaspao nakon cicanja i probudio se u 6:30 pa se mazili na krevetu,ljuljali se,papali i zaspao je evo u 8:15.
Oliva-pa jesu li srodne duse il nisu?!?😁😁
Cvarak,meni su bile kao kamen kad je on toliko spavao.. Puniju sam mu dala da je malo isprazni i olaksa mi, a pinku prazniju je pocicao sve (morala sam mu dat tu mrvicu prazniju jer je puniju zadnju papao. S desne manje oce da papi od rodjenja,tako da u njoj ima uvijek i manje mljekeca... Al ja ga obavezno stavljam i na nju iako se nekad buni sto se treba potrudit jer mu iz lijeve uvijek samo tece.
Lela super za uzv 💕
Mi isto imali ok noc...prvo sat vremena pa 3 u kindacu, pa 2 u krevetu i onda 2 u kindacu....mozda bi to zadnje spavao i duze da nije nes cvilio, nes je valjda sanjao i tak cvilio 20min 😓 ....tak da se do pol6 fino naspavao i da, budni smo od onda 😀
Malo papali, pa se igrali i onda obavili sve jutarnje rituale
Vidim jako puno dogovorenih brakova po face-u hehehe 😂
Jutro žene
Mi smo isto imali ok noć. Zaspao u 19:15 i spavao do 7:20 uz 3 buđenja. I po noći mi cica ukupno 3 minute. Baš sam gledala. I sad se pitam jel se on uopće budi zato što je gladan ili neka navika. Meni su cice isto pune. Eh, i sada kad on lijepo spava ja ne mogu zaspati. Znači, probudio se u 3 u 3:05 je već bio natrag u krevetiću a ja nisam do nekih 4 mogla zaspati, poludila sam!
I opet sam počela sanjati vrlo živopisne snove kao i u trudnoći.
Lela, bravo!!!
Sortiraj odgovore
Najstariji