Kod nas je uvijek jako toplo pa je u bodiju i stramplicama i nekad jednodijelno preko. Noću ne ložimo jer je stan zagrijan i isto tako spava. Pokrijem ga debljom dekicom i nekad jorganom. Ali, uvijek je vruć. Razmišljala sam uzeti mu vreću pa nikako. Gdje ste kupovali?
Hvala cure, javim sutra kako je proslo.
Moja mala nije ni blizu okretanja, zapne tu i tamo na boku i to je to, a ruke i noge rade 100 na sat. Kao i kod većine, presvlacenje je postalo prava avantura.
Sad malo vise forsiram pod, iako ona samo lezi i nogata se, triba okrenit skoro 8 kg 😅
Bas sam je stavila u krevet, zaspala je i mislim se kako jadnica ima debila za mamu 😅 ...bezveze sam je nunala po dvi ure, a ona spavala na meni nakon 20 min, ja se bojala spustit je dok ne zahrce da se ne probudi, to se događalo ranije. Da me muz nije prije par dana natira da je stavim leć, jer je vidija da vise umirem od uspavljivanja svaku vecer, ja bi jos nunala 😅 ovako oko 8 papica, pricekam da malo zakunja, umiri se, duda u usta i krevet.
Sto se tice oblacenja, u stanu je oko 20-21, obućem joj hulahopkice, bodi dugih rukava, majicu i hlace. Po noći nam paadne temp na 19, isto dugi bodi, piđamica, vreća i pokrijem je dekom, ne buni se...mislim da joj to odgovara
Ja onda M fakat slabo obucem 😁 on je uglavnom u bodiju dugih rukava i stramplicama/hlacicama i carapama.. a u kuci je oko 25, jbg pec tak zagrije i tesko spustit temp, ne rasporedi se po sobama.. a po noci bude oko 21 i spava u istom hahaha moram prebrat robicu da nadjem pidzamice :)
Ufff jedva sve procitah!!!
Lela javi kak je proslo!!
Mi se jos isto ne okrecemo malo se izvine na bok i zabVi glavu pa ju ispravljam hmm 🤔
A na trbuscicu je jako kratko jer zaroni i pocne lizat pod(puzzle).
Ima dugi bodi i preko majca dugo rukava,hlacice i carapice. Ili jednodjelno odjelce.za spavanje dugo bodi pidzama dugo rukav i carapice i dtavim
Joj 2 dekice kod nas je po noci neznam predpostavljam 18 stupnjeva jer se oko 23 gasi grijanje!!
I da jos se uopce ne okrece nikako!!
Na prametalici mase rukama nogama krema leti na sve strane ...pa dok prlenu stavim pa siroko povoj joj jojj...
Aaaa kolko gresaka u pisanju 😜😜
I da nekuham bas i neda mi se totalno sam se uljenila al mi je sinulo da bi sutra mogla karbonaru radit. Ako kuham onda ispecem piletinu na tavi ili mi mama ispanira pa si spoham i koji krumpir ispecem ili batat😜Olivaaa kupi batat!!!
Ili nasjeckam krumpir batat korabicu mrkvicu zavisi laj sve imam i skuham juhicu dodam malo maslinovog ulja i napravim noklice od brasna i jaja i stavim u juhicu kao zlicnjake jel?!
Neki dan sam si kuhala blitvu sa krumpirom i jaja!!
Al ugl mi muz s posla donese klopu... Jel mogu kuhat sam kad M spava a onda rondam pa mi zao da se ne probudi 😁Pa bas ne kuham...jel nju moram zabavljat ako ke budna jet nema mira i dosadno joj je...ah na mamu 😜
cvarak, ja i moja skupa kuhamo 😅 kolica u kuhinju i nas dvi se glupiramo, pjevam, plesem, svasta nesto da joj bude zabavno. A i da ne kuham, propala bi, dosla sam malo sebi, cak sam se i udebljala 2 kg.
E, sto se tice pregleda sutra, stalno mi u glavi odzvanjaju rijeci ginića sto me jednom pregleda u trudnoći, vidio je da ema siše prst na uzv-u i reka mi je da je to prvi znak da je beba neuroloski dobro...tako da vjerujem da će sve bit ok, al isto me malo nervoza pere.
Lela-ne boj se, sve ce bit u redu! :*
Uh ja bi se onda u vasim stanovima smrzla jer sam uzasnoo zimogrozna (to je i zbog hipotireoze koju imam vec 10 godina :/)
Kamin mi gori za poludiiit-preemalo lozim,a on ko lud grije tako da temp dodje i do 27-28-29 nekad :P al onda obavezno otvaram prozore da udje zraka.. Vecinom bude oko 24-25 temp. G ima carapice, hulahopke-kad izgubim volju po cijeliiii dan mu oblacit carape 😂, hlace. Ako je dugi body onda je tanka majica, ako je kratki body onda je mrvu deblja majica...
Nocu se temp spusti oko 20..Za noc je u body-u i pidzami (sve su tanje),vrecu dugih rukava i pokrijem ga jorganom.
Uvijek gledam(pogotovo nocu) jel se znoji..a s obzirom da nije ocito mu to odgovara.
Sutra je dan bez kuhanja, idemo kod mojih na hobotnicu kad muz dodje s posla :)
A da zaboravila sam okretanje
Bila sam se brinila sto se samo okretao na bok... Al vec neko vrijeme se okrece na trbuh i cak zadnja 2 dana odize guzu i "puzi" unatrag..haha ne znam kako to uspije, al ja ga nadjem bar 30ak cm od mjesta gdje mu je glava bila. Danas se 1.put okrenuo i s trbuha na ledja, al cini mi se da mu je to slucajno bilo...
Sortiraj odgovore
Najstariji