Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavojka
    25. Veljača 2016. 18:37

Ryanne i Lela drzim vam fige!!!
    Flora ja isto kuham samo brzinski, danas je na meniu bio rizoto s gljivama, vidim rizota su popularna u ovoj grupi. Vecinom njih radin, puno kuham u woku, meso najcesce na gril tavi pa prilog neko ppvrce na leso.. 

Inace, jucer smo krenuli na mame i bebe, rezultiralo muskulfiberom danas :)))
    Bas mi je bilo ok, malo vjezbamo bebice, malo mi, malo skupa.. Super mi je sto je zenska koja vodi vjezbe fizioterapeut pa ga je lijepo ispregledala, dala mi par savjeta kako da ga okrecem, vjezbam i sl..

I moram pohvalit Bruncija, neki dan nam je bilo 4mj i frajer se prvi put samostalno okreuo na trbuh. Sad vec to napravi u sekundi, i definitivno ga ne mogu ni minute ostavit negdje osim na podu!

Branchi
    25. Veljača 2016. 19:02

Plavojka super za vjezbanje 😀 
    Cestitam i za okretanje, ste onako vjezbali svaki dan ili mu je samo doslo?
    Jan se nekad tu i tam okrece, a nekad ne mrda nikam, samo si dohvati igrackice....ne znam jel to ok ili zabrinjavajuce 😕
    A samo okretanje, ide s trbuha na ledja, a s ledja na bok

Branchi
    25. Veljača 2016. 19:09

....i jos pitanje - kakvi su vasi bebaci na prematalici?? Ja se vecinom borim s janom, on se jako zabavlja i sve mu je smjesno, trpa si noge u usta, pa je zakopcavanje pelene pravi pothvat 😒 
    Bas sam skrsena danas i sve mi nes tesko 😓

plavojka
    25. Veljača 2016. 19:32

Tenks Branchi! Povremeno smo onako vjezbali, kad sam se sjetila, pa je izgleda brzo pohvatao. Mislim, do sada se znao okrenuti onako s ledja na bok i zapeti, a sada se fino izvrne na trbuh i dosta brzo izbaci ruke naprijed. I bas mi se cini da ga to ludo zabavlja :)
    Mislim da je normalno da se malo tak okrecu, malo miruju, ne da se ni nama uvijek bauljat. Brunos e sad cesto okrece ali mislim da je to sam zato kaj mu je to trenutno hit i nekaj novo. A Jan je izgleda prakticni decko koji ne zeli razbacivat energiju, uzme si kaj mu treba i dobro ;)

E, a na prematalici je i nama show, moram mu obavezno dat neku igracku u ruke, inace su ruke posvuda (i u kakici i kremi), ali tesko ga je bas i obuci, sam se bacaka..

Branchi, tebi je izgleda teze kad vise spavas, nadam se da ce zaredat duze noci pa da se naviknes na njih ;)

Branchi
    25. Veljača 2016. 19:52

Bas sam i ja maloprije razmisljala kak sam imala vise energije kad jan nije spavao 😂
    Ali to se poklopilo s tim da je on bio mirniji, sad ga ima posvuda pa je cijeli dan show heheh

Znaci prematalica je svima veselje - bas to, svako malo tapne u govance ili nesto haha....
    A za okretanje ne znam, valjda je to sve ok...okrece se on, ali vecinom chilla i lamace na mjestu 😒

kris555
    25. Veljača 2016. 20:13

Branchi ne brini oko okretanja, bas sam nedavno citala nesto, kao mame ko da se natjecu cija ce beba prije propuzat, prohodat, pojest cijelu kasicu, izgovorit rijec i sl.. nemre se stalno okretat, ne zamaraj se s tim ;) moj se okrene s ledja na trbuh i na bok al ne obrnuto, bude vec.. 😀 a za prematanje, njega moram lovit, odize se, bjezi kad mu stavljam pelenu hahaha i nateze pisu i dalje 😃 nego u cem vam budu obuceni malci u kuci/stanu? I kolko vam je stupnjeva?

Branchi
    25. Veljača 2016. 20:21

Ma znam, i znam da moze i jedno i drugo jer se bio okretao, ali bas to kaj Plavojka veli, biti ce da stedi energiju hehe

Nama je oko 20, 21,22 a ima donji dio trenirke, deblje carapice, dugi body...ili umijesto dugog bodya kratki + majicu dugih rukava...
    Kad dojim i kad spava je pokriven s dekicom....nekad i kad se igra na podu mu prebacim prek nogica, ali to ne traje dugo 😀

Bas sam ja htjela pitat za spavanje - ja ga vise ne stavljam u vrecu nego kad je j krevetu pokrijem s dekicom, a u kindacu poduplanom plahtom i dekom jer je mrvu hladnije kak je uz prozor...a  ima dugi body i skroz dugu pidzamicu preko....kak vi za spavanje??

Oliva4
    25. Veljača 2016. 20:40

Asti, jedva sam pročitala sve 😁
    Lela držim fige! Javi kak je prošlo ☺

Plavojka odlično za okretanje! 😊😊 mali je to snagator 😊

Prevlačenje, živi užas! Ja ju već dugo ne presvlačim na prematalici (tamo mi stoji roba za peglanje 😂), nego na krevetu ili kauču na nepropusnoj podlozi..izvija se na sve strane, moram je zabavljat igračkama ili pjevat 'kad si sretan' to ju veseli i umiri 😄 pa probajte 😂

Heheh..ja ne kuham baš niš u zadnje vrijeme..užasna sam 😄 muž donese, ili ovako nešto na brzinu ubacim u sebe..morat ću počet ponovo..uljenila sam se i nikad nemam ideje..žene kao nešto imaju u kući i iskombiniraju, ja to ko tudum mila majko..sve gledam neke recepte 😂😂 ima jedno jelo koje sam napravila već 100 puta valjda i uvijek gledam recept, a jednostavno skroz.. 😂😂mutava sam za popi**** 😂
    Jedino se veselim kolačima, ali ni njih ne radim baš 😂😂

Kod nas u stanu uvijek 24, u svako doba dana i noći, a par puta dnevno zračimo..
    Mala je uvijek obučena u dugi bodi i uglavnom u jednodjelno odjelce ono, tako i spava, samo ju stavim u vreću bez rukava, ili ako je vreća s rukavima, onda dugi bodi i hlačice..samo s dekom ne ide jer se koprca na sve strane i ne može to tako 😄😄

plavojka
    25. Veljača 2016. 20:49

Kod nas u stanu je 21, max22 preko dana a po noci 18. Jedino vise zagrijemo kupaona kad je na programu kupanje. Preko dana nosimo body dugih rukava i stramplice (odustala sam skroz od carapica jer ih skida svako par minuta), a gore onda imamo pamucnu majicu dugih ili kratkih rukava i hlacice (ne neke debele). Po noci smo bodi dugih rukava, pidjamica i vreca bez rukava. Do struka ga jos malo pokrijek dekicom. I to je to!
    I jos uvijek spavamo na boku izmedju valjcica.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.