Takav raspored buđenja smo imali prva dva mjeseca, bila sam stalno budna i zapisivala u neku aplikaciju u mobitelu kad doji. Svakih pola sata, sat. Sad se i dalje budi, ali puno rjeđe. Nadam se da ćete se brzo ustabiliti. Drži se!
Moj miš spava, tata ode na posao pa malo prelistam forum i grupu pa se šokiram koliko propustim :D
Nego, što i kako kuhate da je brzo i zdravo. :) ako takvo što postoji. :)
Ej mamice...
Vidis brancy jos malo cete vi i cijelu noc u komadu prespavat...bravo, bravo...
Sta se tice kucanskih poslova alergicna sam na nered i trudim se sve imat otp cisto...za sada mi ide... Ali imam i ja dana kad mi se neda nista pospremat pa pustim za sljedeci dan...
Lela sretno sutra na uzv i ne sekiraj se...sve ce biti ok!!
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Flora.... evo ja danas kuham rižot sa gljivama i piletinom, možda mu treba 45 min. Volim rižu kombinirat sa svim, super mi je rižot sa tikvicama, eto to je brzo, a i koliko toliko zdravo. Ili tikvice bacit na grill tavu (obožavam to!!), zalit maslinovim uljem + neko meso, opet to može bit piletina, svinjetina... sve ovisi ko šta voli. Sve je to brzinski gotovo.
Flora ja sam danas napravila toc od purecih prsa (domaca, didov i babin uzgoj :D) i kasnije cu jos il pire il rizu uz to prije nego muz dodje s posla ;)
A danas sam jos napravila i kolac od pudinga vanilija/cokolada i petit keks.. Hladi se isto dok muz ne dodje s posla! :)
Lela držim fige!! Zaista se nadam da nije ništa!
Joj, meni kad mali tak počne njurgat u krevetiću baš me razbudi. I ja pokušam ignorirati, ali teško. Najčešće prebacim ruku u kimbač i mazim ga. To u većini slučajeva upali. Ako to ne upali, onda puštam malo zvuk usisavača, a ako ni to ne upali onda se dižem i nunam ga.
Curke, malo što vidim po slikama dosta bebica već ima neku boju očiju. Moj miš još ima onu od rođenja- tamnoplavo sivu :) Kad se vašim bebicama pojavila boja? Ja tak jedva čekam da vidim koju boju očiju će imati!!
Onda i mi možda imamo tu regresiju spavanja jer se isto stalno budi, nekad pokušam ignorirati ali onda bude samo gore, jer se dokraja razbudi pa ga je teže uspavati... ali šta je tu je, idemo nekako dan po dan :(
Ja isto volim da sve bude čisto pa pokušavam održati stan čistim,uglavnom svaki dan nešto napravim ..
sovice, boja očiju se mijenja tokom prve godine, nekima jednom, nekima i više puta, a može i cijeli život (ja sam ova zadnja kategorija- zeleno plave, ali ima dana kada su potpuno plave, potpuno zelene, najčešće su zelene iznutra a izvana plave, a i povremeno sive. Bonu se dosta mijenja boja, malo je ovak, pa je malo onak...valjda kao i kod mene, po raspoloženju...kada se rodio imao je oči boje titana (duboko siva)- bila sam šokirana bojom
bumbo, super mi je taj kolač i jako je jednostavan
Ma pustim ga nekad da place,al to nikad do sad nije rezulziralo prestankom plakanja nego samo jos gorim placen i gusenjem. Nekad pali zvuk fena,ali uglavnom cica.
kak vi to sve stignete skuhat? Ja jos ni jedan dan nisam nis skuhala. Muz jede na poslu,a ja kod mame. Il se zaletim ja do restaca na poslu,kao danas, i ubijem se u klopi
Sortiraj odgovore
Najstariji