Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Hrenofka
    25. Veljača 2016. 11:14

Boze,ja igracke te nisam uopce prala,nije mi na pamet palo...
    Ja kakicu pogledam, al svako malo nadjem svoju dlaku u njoj,sto nije neobicno koliko mi nenormalno kosa opada. Nekidan sam mu izvukla dlaku iz usta..kad sam potegnula,ko da sam mu je iz zeluca izvukla (imam dugu kosu).
    Mi se jucer cjepili i bili kod prdice na pregledu. Ima 7400 i 67 cm,dobili smo uputnicu za IGE (ispitivanje na alergiju na proteine kravljeg mlijeka). Al je navecer bio bas placljiv,noga cijela pocrvenila,,nikako se smirit. A nocas budjenja standardno...od 21,21:45, 22:30, 00:00, 00:36, 1:20, 2:45, 3:15, 4:15, 5:30, 6:33, 7:25, 8:13,8:55 (zapisivala sam).

Cvarak
    25. Veljača 2016. 12:11

Joj hrenofcice tak i ja zapisujem bas ste se puno budili!!! Tak se i mojoj fr mali budi...neznam da probas promjenit mjesto spavanja...mozda mu je vruce...neznam eto htjela bih zi pomoc pa nabrajam...i moja se pocela budit al ne tako cesto pa nekad sisa nekad nunam... Joj jojj stce malo neda mami spavat!! I bome imate super mjere 🙆🏼

• Hrenofka
    25. Veljača 2016. 12:31

Ma nista ne pomaze,osim cicke. On pocica malo i odmah zaspe. Mislim da nije glad,al je zato postao jako debeli zadnjih tjedan dva. Dobio jos jedan podbradak. Ciscenje toga je postali pravi izazov

kris555
    25. Veljača 2016. 12:38

hrenofka mozda ga je nogica bolila sad poslije cjepljenja pa mu je trebala utjeha.. a kaj kaze cvarak mozda mu je vruce/hladno.. 
    M je sinoć dosta nemirno spavao sinoć, bilo je i nunanja i nošenja oko 2-3, al samo je dva puta cikao po noći.. od ovog vremena ludog mene glava boli i bas sam umorna nekak, isla bi lec :D

Lela29
    25. Veljača 2016. 13:05

Joj Hrenofka, stvarno se nadam da ćete što prije počet spavat, ne mogu ni zamislit takvu noć... najgore što smo mi imali je prvih mjesec dana buđenje svakih 1,5 - 2 sata, al ono...organizam se navikne, uvatiš energije u 2 ure, al ovo je ajme.
    Moja je nakon cjepiva, cijeli pola dana plakala, nije dala da joj taknem nogu, lamata rukama i desnom nogom, liva fiksirana... miško mali. Sutradan sve po starom.
    Ne znam šta joj je danas, ne odvaja se od dude, stalno je u ustima.
    Sutra smo naručeni na uzv mozga, vjerujem da je sve ok, al isto držite fige :)

Bumbo0809
    25. Veljača 2016. 13:08

Lela, i G i ja drzimo fige i saljemo puse da sve bude okej(A OCE!) :)

Hrenofka-o jooooj :/ grozno stvarno! Al kao sto cure kazu mozda ga je bolilo od cjepiva pa je trazio utjehu. Saljemo puno zagrljaja da ga ne bokucka mjesto uboda i pocne spavat dugo dugooo! ;)

Branchi
    25. Veljača 2016. 13:14

Lela drzimo fige, bit ce sve super!
    Hrenofka znam kako je to - koma- budjenje svako malo, ni ne zaspis, a opet muving....nama je krenulo na bolje, iako se jos nekad budimo svakih sat, ne znam o cemu ovisi...moze bit stvarno da je sad od cjepljenja jer neke bebe vise spavaju, a neke su jos razdrazljivije.

Vjerujem i za podbradak, mi smo donedavno imali sve crveno ispod vrata jer je bilo sve spojeno i svako malo kapne mlijeko, slina, ajme meni 😀

• Hrenofka
    25. Veljača 2016. 13:39

Poslala sam link,mislim da se radi o regresiji sna s 4 mjeseca. Tad pocnu spavat ko odrasli i na svakoj izmjeni rem faza se probude,al ne znaju zaspat nazad. Neka djeca mogu pa se ta budjenja ne primjete,a neka se svaki put probude i placu i treba ih uspavat ponovo. 
    Tak da...dok se ne nauci sam zaspat,nema sna ni za mene

Cvarak
    25. Veljača 2016. 13:44

Hrenofka mislim da je to i kod nas tako al nije tako jako izrazeno...jer ju par puta po noci dizem i malo nunam pa opet zaspi!!! Drz se

Lela29
    25. Veljača 2016. 13:45

Hrenofka, jesi ga probala pustit koji put, da vidiš šta će bit? Ako se moja probudi, meškolji, njurga...pogledam na sat, ako nije davno jela, ostavim je, ignoriram (haha) i skoro svaki put opet zaspe nakon 5-10 min max.... ako se bas rasplace reagiram, a to je stvarno rijetko.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.