Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Oliva4
    24. Veljača 2016. 20:33

Pa ne znam fluffy ta ti je frendica neki zmaj il nešto, nisi ti nesposobna, nego je ona neki nadčovjek 😂 ja evo danas veš peglam iz tri pokušaja s tim da sam krenula prije 2 dana.. 😂😂ne znam kak ona stigne, možda joj djeca nisu attention seekeri ko naše jesenske bebice 😄

• Mincy
    24. Veljača 2016. 23:33

Stavila sam luk pokraj glave, malo je za reći da mi cijela soba smrdi, uf :) 
    Eh, ponekad kada čujem što sve žene rade pokraj malih bebica mislim da li sam ja nesposobna ili šta hihi :) Ali nema veze... Za vikend planiram ispeći dvije torte, eh, budemo vidjeli :)
    Laku noć , naspavajte se :)

Branchi
    25. Veljača 2016. 07:05

Jutro mamasite 😊

Mi imali super noc! Prvo sat vremena pa klopa i nunanje...pa 4.5 u kindacu na trbuhu, pa klopa i nunanje i onda 3 sata u kindacu na trbuhu.... Zadnje se probudio bez placa, samo se migoljio po kindacu, malo prdio i pokusao dohvatiti igrackicu 😊
    Budni smo od pol6, malo je papao pa zadrijemao i sad se jos kravimo po krevetu

U zg leprsa neki snijegic 😳 od kud sad to, mislila sam da krece proljece 😒

Nadamo se da ste i vi lijepo corile

Cvarak
    25. Veljača 2016. 08:29

Branchi kae ovo J ce jos cijelu noc odvalit!!! Ah mi smo se budili svaka 2 h pa malo 3h al dvaki put kad bi se digla i pogledala na sat mislila sam da sam samo 10min spavala koliko dam strgana bila!! 

Ma ja se vise ni ne trudim kolko stignem po kuci stignem...a i neda mi se uvijek sve!!!

Branchi
    25. Veljača 2016. 09:05

Heheheh, to bi bilo lijepo...ali necu se zanosit s odusevljenjem, svaka noc je lutrija 😀

....sto se tice spremanja i kuhanja, nekad sam nabrijana i da mi se sve, a nekad nista...sve je u ravnotezi 😎

Bumbo0809
    25. Veljača 2016. 09:20

Jutrooo :)

Branchi, dobro Cvarak kaze- kako je krenuo, Jan ce i cijelu noc pocet spavat! Drzim fige da se to sto prije dogodi ;)

Mi smo imaj a kako takvu noc.. Zaspao u 10,budjenje u 1 pa u 3 pa u 5 pa u 8 i tad smo se digli... Bar nije plakao puno sinoc kad bi se probudio

Zelim vam svima ugodan dan! :)

nenana
    25. Veljača 2016. 10:22

Jutrić!

Branchi vidiš da se polako Jan uhodava u spavanjeeee , A Cvarak bude i tvoja slatkica..polako..Samo da znate moj brat se budio svaka 2 sata do 4 godine, mama je izludila..još se dizala u 5ujutro za posao..ja uopće ne znam kak je ona preživila ..Vaše bebice već sad znaju po 3h odvaliti tak da niste u ovoj teškoj kategoriji ..

Ja isto popizdim kad mi netko dođe i ne opere ruke..tipa buraz ili frendice kad mi kažu pa sad sam doma oprao/la a žive zgradu do..a dirao si sto kvaka, upalio svjetlo u zgradi, tipke u liftu..pa to svi diraju sto put na dan..užas..odmah teram u kupaonu!! a i ne volim kad ga sline i ljube po faci i rukama, o ona ruke cijeli dan drži u ustima..beba se ljubi u glavicu i u čeloooooo!!kak to ne zna nitko

Mi smo predzadnje spavanje (oko 18h) bili jako nervozni jučer pa sam ga lijepo strpala u nosiljku i van s mužem..obavili dućan, šetnju i došli doma u 19.30..on je spavao ko top..došli doma..razbudio se..sat vremena se poigrali i u krpe...sad bar imam recept za nervozu...iako je jutros nastupila ali još mi je prerano izać, a i kiša je..samo ga čekam ujutro vratiti u krpe da vidim kaj se tu i na FB dešava..postala sam ovisnica..hahaha..i razmišljam kak kukamo da ništa ne stignemo a stalno tu visimo..hahahahah

Bumbo0809
    25. Veljača 2016. 10:55

Hahaha Nenana dobro si rekla! 😂😂 ne stignemo nista,a stalno smo u grupi i tu!

(P.s.ja vecinu stvari stignem i cistit i prat i peglat i kuhat jer neee podnosiiiim nered-a muz mi ga samo takooo napravi grrr.. Ja sinoc prije nego sam otisla lec lipo sve prije pospremila i oprala.. Muz dosao s nogometa vec kad sam ja legla i imala sam sta vidit kad sam se jutros digla :/ izludiiiiim na to!)

Lela29
    25. Veljača 2016. 11:08

Hej, hej!

Mi smo ok spavali, od 23 do 5, pa do 7, oko 9 opet malo zaćorila, nije loše sve u svemu.
    Ja svojima vičem odmah s vrata peri ruke, ili ne ljubi ruke.... muževoj familiji nisam :D ali oni ne svraćaju često, pa ne želim ispadat kao da nešto branim.
    Ja uglavnom stignem sve po kući, ako ne napravim jedan dan, napravim sutradan, kuham svaki dan. Često se dogodi da mužu uvalim malu popodne dok nešto ne obavim od kućanskiih poslova, nešto on pomogne i tako... jedino mi se uvik skupi tona robe za peglat, to ne volim nikako

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.