Jesenske bebe/mame 2015.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kris555
    24. Veljača 2016. 15:44

Ja ne perem igracke stalno neg poplahnem ako padne na pod ili ih dira necak il tak neko.. Plisane su sve oprane i stavlja ih u usta al ne dajem mu one mucaste samo ove "glatke" hahah nek proba sve :) danas je uzasno nervozan, mislim da ga zubi muce i jos ova promjena vremena.. Ja sam na rubu zivaca, da sad imam cigaretu isla bi zapalit.. Ono ne stignem skuhat, njega hendlat, kuca u kaosu moram vesa prat itd.. :D izludit cu, sreca zaspao je napokon... :)

Cvarak
    24. Veljača 2016. 15:54

Ja sam dns isto zivcana ko pas!!! A kakicu proucavam sam kaj je jos i ne probam uzas 😂😂😂

Ryanne saljemo pusee drzi se!!

kris555
    24. Veljača 2016. 16:11

Ryanne zab sam napisat brzo nam ozdravi i drzi se!! I javi se kad ces moc ;)

renata6
    24. Veljača 2016. 16:17

Ryanne drž se!

Branchi
    24. Veljača 2016. 16:17

Ryanne i mi saljemo pozitivne vibre i misli! Super za pomoc, nadam se da malo i odmoris od svega jer sigurno odmor i vise spavanja pozitivno utjece....

Ma ja svakih par dana s tom prokuhanom vodom jer ih ili zafitilji na pod (a imamo i psa) ili nam dodje netko s klincem i taj navali na njegove igracke hehheh...a i stalno mu je sve u ustima pa da se malo i osvjezi za njega ☺️

....mislim da svi proucavamo pelenu kad skinemo, da vidimo kakva su blaga izbacili heheh...ja ga onda jos i pohvalim da je super to odradio, a kad mu vadim smrkljice iz nosa mu ih isto i pokazujem i objasnjavam kak ne bio dobar i da smo super to ocistili...ak nas susjeda cuje ko kak ja nju cujem, jadna zena 😂

Lela29
    24. Veljača 2016. 16:43

Ryanne, držim fige da što prije ozdraviš, drži se!!

• Mincy
    24. Veljača 2016. 17:19

Ryanne, što brži oporavak želim :) 
    Ja kakicu isto proučavam, i baš sam sretna kada se pokaka jer znam da mu je odmah lakše :) Mi danas isprobali sportski dio kolica, pa to je super, baš je sretan unutra, sve vidi, stalno gleda, i već sat i pol spava unutra... Ali zato nam je noć užas, noćas nam je baš bilo koma, došlo mi da vrištim, plačem, ni sama ne znam. Stalno se nešto budio, meškoljio, pa gura palac u usta, ne znam el mu to od zubi pa ga to budi pa mu sisanje palca očito odgovara :( 
    Malo glupo pitanje, kako da razlikujem kašalj, suhi i ne suhi ;) , znači on se zna zakašljati, jučer i danas pogotovo i sada ja nikako ne znam el ga boli ili je to možda od sline ili nečega? Nos sam čistila, bilo je samo malo bijele sluzi.. Nebi htjela za bezveze kod pedijatra jer me prošli put pošpotala, skoro da mi nije rekla šta ste došli , ali mene opet strah :/

Oliva4
    24. Veljača 2016. 17:33

Branchi ma briga te..samo ti s njim lijepo razgovaraj..neka i susjeda nešto nauči i čuje šta ima novo kod vas :)

Mincy moja se fakat često zakašlje..nekoliko puta dnevno..ne pridajem tome toliku važnost, jer je to najčešće slina, ne iz nosa uvijek, nego i pljuvačka..ili im ovako nešto dođe..mislima da je kašalj alarmantan ako baš kašlje dosta, često i zvuči onako kao da grklja..nemam pojma kak bi to opisala, imam u glavi :D moja recimo se zakašlje često s jezikom vani..i onako se kao damski zakašlje..nekad izgleda kao da glumi 😂😂

nenana
    24. Veljača 2016. 17:59

hi hi mamasitasice

Ryanne drži se..imala je frendica s tim problema tak da znam da nije baš lako..pogotvo s malom ebebom..Neka samo brzo prođe!!

Ja sam plišance dva put oprala u veš mašini, a ove njegove par put isplahnem ili prebrišem s vlažnim maramicama..a on sve živo stavlja u usta i ja nekako ne brinem previše oko toga..mora se naučiti..jedino nam je nedavno došla jedna mama šetalica iz parka na kavu s malom koja ima herpes pa sam panično sve živo oprala..sve živo je dirala i stavljala u usta što nije njeno, a mama nije reagirala, a po ustima ima herpes tak da sma malo popizditis..ali ok je prošlo..

Mi smo preksinoć imali rekord rekordova u spavanju..zaspali u 21, budili se u 6, papali i spavanje do 9.30.. Kaka sam se nasapavalaaaaa..tak nisam jos od početka trudnoće..kad još nisam piškila svakih sat vremena Ali noćas je opet postarom..dva buđenja..znam da je nekima ovdje i to ne zamislivo, ali meni su i ta dva buđenja puno

I moj L je danas bio neurozan :D .. Hvala Bogu došla mama i otišla ga malo prošetati..evo sad je isto zaspao pa malo chillam

A drekec..bacim oko, ali nije da baš radim CSI analizu ..i da..od kad uvodimo novu hranu..SMDUCKA NA VELIKO

Fluffy2
    24. Veljača 2016. 18:33

Ryanne moja mama ima s tim problema i kad je uhvati ne moze uopce funkcionirat samo lezi. Drzi se i neka svi pomazu. Nadam se da ce brzo proc! 😍

Nema mi nista mrze nego kad nam netko dođe i ne opere ruke pa dira maloga igracke itd. Osip dobijem. Iza takvih posjeta mali ide direkt na sterilizaciju u kadu, igracke također. Ili kad stave na sebe litru parfema pa mi posli mali smrdi na njihov parfem! Svojima mi nije problem rec nista ali rodbini od muza je malo, pa svaki put njega izvicem kako im nije rekao da operu ruke! Nije sad da sam neka cistunica i da ga toliko pazim ali ko zna sta sve ljudi diraju vani itd.

Danas sam se cula s prijateljicom koja ima dvije curice, jedna nema jos 2 godine a druga je stara 8 mjeseci. Kaze da sve stigne, da joj se kuca sjaji, kuha pravi kolace i 2 puta dnevno izađe u setnju. Pa ja sam stvarno nesposobna! A ta mlađa bebica vec hoda pridrzavajuci se uz elemente. Tako da nema smisla uspoređivat bebice.

Kiara super za smijeh!! 😍😍😍

Fluffy

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.