Koliko god mi prale, oni ce u sebe unijet i dlacice i svasta... Al mislim ipak da je to i dobro da jacaju imunitet..
Samo npr ja mrzim kad mu uzimaju glodalice za zube u ruke na mjesto koje ide njemu u usta..na to sam. a l e r g i c n a!! Pa najvise njih i perem
Ej cure
Samo da se nabrzinu javim. ''Zaradila'' sam poremečaj/upalu povezanu sa centrom za ravnotežu pa sam već nekoliko tjedana ''off''. Bilo je pakleno i fizički i psihički. Jedva sam se brinula o bebi i da nije bilo mm i mame ne znam kako bih...
Ni sad još nisam svoja, ali sam malo pozitivnija (barem danas) i nadam se brzom oporavku bez posljedica. Jedan dan mi je ok, drugi dan mi je koma i jedva stojim na nogama.
Zasad ne trošim nikakve lijekove zbog dojenja i iskreno se nadam da neću ni morati (osim ako ne bude nužno).
Držite mi fige da budem ubrzo ona stara. Jedva čekam da mi najveća briga bude koje povrće odabrati za dohranu ili kako oprati žvakalice.
Pozdrav svim mamama i bebicama
Ryanne,a tu siii,a mi se zabrinile di si!
GABRIEL I JA TI SALJEMO PUNO PUNO ZAGRLJAJA I PUSA ZA STO BRZE OZDRAVLJENJE! 😘😘😘
cuvaj se! I nadam se da nam se sto prije javljas s dobrim vijestima!
Ryanne, drži se ženo. Baš smo se zabrinule za tebe.
Šaljem pozitivne vibre da bude sve u redu i da prođeš bez lijekova.
A pranej igračaka, stavljanje u usta, pa van, pa ručice...ma joj, sve je to za njih normalno. Nije da su te igračke toliko prljave da će dobiti: gliste, crve ili tko zna već što?!! Pa u stanu/kući su...biti će veći problem kada se krenu van igrati. Ok je držati higijenu, slažem se, ali ih čuvati baš od svega, držati ih pod staklenim zvonom je bzv. (barem o tome tako ja razmišljam)-znaći sve umjereno.
Inače toliko ste napisale u zadnja dva-tri dana, drage moje, ima toliko toga, a Bona danas baš muče zubići (zna on kada sam doma cijeli dan, pa je kenjkav, jer je mamica tu, koja tješi ;)...pa jednostavno ne stignem sve odgovoriti. Big hug svima, papicama, nepapicama, spavalicama, nespavalicama, bubanim, zdravim, okretnim, pokretnim, manje pokretnim, zubatim, ne zubatim....
Ryanne drzimo fige za brz oporavak!
Mi bas ne peremo tako cesto kao vi igracke, u kuci su a ne dira ih nitko osim nas troje pa nek se navikava na kucne bakterije.
I mi isto analiziramo kakicu, hihihi. Tj ja, muz mi kaze da nisam normalna sta radim... al kod nas se rijetko dogadja kakica tako da i je za analizu.
Ryanne, baš mi je žao Želim ti brz oporavaki kao što si rekla, da ti kašice budu glavna preokupacija.
Ja sam se malo opustila što se tiče tih bakterija i stavljanja svega u usta. Ali još uvijek paničnoi pazim da plišance ne bi stavio u usta jer to nisam prala i tko zna tko je to sve dirao. Bljak! A rukice mu brišem ujutro i navečer obavezno i još tokom dana kad se sjetim.
Kakicu proučavam, naravno. Boju, miris, konzistenciju, opći dojam, količinu, estetiku, hahahaha
Bokic mame ja cekam red kod ginekologa za pregled...pa da malo pisem...
Ugl moja spava 10 sati u komadu i sise su se ocitno "navikle" i budu pune ali bez kvrga...jedino ponekad ali jako rijetko...
Igracke perem u masini od suda otp 2 puta tjedno...
Ryanne zelim sta brzi oporavak...saljemo puno pusa mamici i bebici...
Svojim mislima stvaraš svoj život. Misli pozitivno i prizivat ćeš sretnu budućnost...
!
Ryanne baš mi je žao :/ držim fige za što brži oporavak! Šaljemo puse 😘😘
Dobre ste cure s pranjem igračaka..ja joj ih operem jednom tjedno, jednom u 10 dana spužvicom za njene stvari, detrdžentom i vrućom vodom..plišane u veš mašini..pod vodom isperem tu i tamo ako ih baš zafrljaci negdje na pod u prašinu 😂
Kakicu baš ne proučavam 😂😂 samo ono što ionako vidim kad je presvučem, jel gusta rijetka i koje je boje..smrad ionako osjetim 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji